Saturday, April 23, 2011

Lämpimän päivän asu

Täällä ollaan nautittu reilusti yli 20 asteen lämmöstä jo lähestukoon viikon verran. Auringossa mittari on näyttänyt 28 astetta ja varjossa +24 C.... Kesä alkaa siis tehdä täällä jo tuloaan! :)

Pusero: H&M, Musta toppi: GT, Housut: Vila, laukku: LV, kengät: CL

25 comments:

 1. Ihana blogi! Ihailen sun taitoa yhdistellä vaatteita. Olen ehdottomasti uusi lukijasi:)

  ReplyDelete
 2. ihana toi h&m paita. Milloin oot ostanu sen, et löytyiskö sitä viel kaupoist?=)

  ReplyDelete
 3. Oi mikä ihana asu! Upeet ilmat teillä siellä, ja kesäisen lämmintä. :) Täälläkin paistaa nyt arska pilvettömältä taivaalta, linnut laulaa ja ulkona pärjää jo ilman takkia.

  ReplyDelete
 4. Oi ihana asu taas!

  Suomessakin on kyllä jo niin lämmin, että jo takillakin tulee kuuma!

  ReplyDelete
 5. Voi ku täälläkin olis nuin lämmintä :P

  ReplyDelete
 6. Pilvi,
  Voi kiitos paljon - vaikka tää asu ei mikään erikoinen ole niin kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi! :)

  Anonyymi,
  se on itseasiassa jo yli vuoden vanha:( Pahoin pelkään että vastaavia ei ole enää - ellei sama paita esiinny kokoelmassa uudestaan:)

  Helkku,
  Voi kiitos ihana:) Ihanaa, että kaikkialla tuntuu olevan upeat pääsiäis säät! saavat ihmiset lomalla nauttia!:) t. takapihalla bikineissä makaava :D

  Elviira,
  Ihanaa! Itse olen tulossa suomeen käymään viikoksi piakkoin, joten olen äärimmäisen iloinen kun sielläkin alkaa lämmetä!:)

  Tiia,
  Mäkin toivon niin - erityisesti - koska tuun reilun viikon päästä itsekin suomeen pyörähtämään.

  ReplyDelete
 7. Miksi käytät farkkuja, kun on +20 astetta?

  ReplyDelete
 8. Anonyymi,
  Koska illalla tulee kylmempi :) Mutta ei hätiä - helleasu kuvia tulossa, milloin ei tarvinnut varautua iltaa varten:)

  ReplyDelete
 9. Siis ei miten epäreilua, meillä on ollu kylmää, harmaata ja sateista! Tähän valtion lainan takaisinmaksuun taisi sisältyä myös aurinko. :D Onneksi nyt on luvattu lämpenevää ja aurinkoista. Ihanan kesäinen pusero! :) Mukavaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
 10. Tarkoitin lähinnä kaikkia asujasi täällä kun eilisiltana vanhempia postauksia selailin:)

  ReplyDelete
 11. Hei, nyt tarvisisin hieman sinun pettämätöntä tyyli tajua:).Kyseessä on kylläkin niinkin "pieni" ongelmanaihe, kuin lompakko. Nimittäin olen ihastunut mangon oranssin/punaisen sävyiseen lompakkoon (http://shop.mango.com/ficha.faces?id=46609458&state=she_032_IN) joka olisi kiva piristys kesään ja kätevän kokoinen kuljettaa iltaisin terassilla. Kuitenkin tuo väri hämää itseäni, eli mitä mieltä sinä olet, olisiko siinä sitä jotakin vai tyydynkö "aina toimivaan" mustaan tai ruskeaan? kiitos:)

  ReplyDelete
 12. Antonia,
  On kyllä käsittämätöntä että meillä on täällä lämpimemmät säät kuin teillä!? Toivottavasti sieltäkin tulee pian pilven takaa! :) Tänään täällä +28.... LOVELY :D Samaa sinne! :)

  lula,
  Kiitos paljon!:)

  Pilvi,
  Voi miten ihana olet <3 Kiitos paljon ja hyvää pääsiäistä :)

  Anonyymi,
  Ai apuva miten vaikeita kysymyksiä :D Musta tuo väri on kerrassaan herkullinen!! Ehdottomasti voisin kotiuttaa itsekin. Riippuu mitä sinulta löytyy jo kaapista? Jos sinulta löytyy kaapista ennestään paljon mustaa ja ruskeaa vaatetta - ehdottomasti tuo oranssi! sillä se tuo siihen "aina toimivaan" asuun vähän ekstraa!:) Tosin, mustalle on AINA käyttöä, joten jos ei mustaa pientä laukkua ole, niin ehkä se on vuoden ympäri käytönnöllisempi... Mutta jos multa kysyttäisiin - ottaisin kiljuen oranssin! :D

  ReplyDelete
 13. mun on monesti pitänyt kommentoida sun kykyä löytää hm:stä noin kivoja vaatteita. Itse tilaan joskus netin kautta, mutta myymälästä en KOSKAAN löydä mitään kivaa :S

  ReplyDelete
 14. Hei kaunotar :) Muistelen että kirjoittelit taannoin 'New Lookin' alle siirtymisestä, ja mietin että onko muutto vielä tuloillaan? Vai oliko kyseessä jokin lehteen kirjoittelu? Sorry, en ole oikein tutustunut tähän uutuuteen ja olen hieman pihalla :)

  ReplyDelete
 15. Hei! Kivoja kuvia sulla, mutta sellainen yleinen palaute sun blogista, että se on jotenkin muuttunut liian hengettömäksi - tai sieluttomaksi, jos niin voi sanoa. Ymmärtäisin tän muotihössötyksen jos olisit joku selkeä muodin edelläkävijä tai edes persoonallinen pukeutuja, mutta enpä olisi yllättynyt jos blogin lukijamäärä olisi laskemaan päin. :) Siis ihan vaan jos näin sattuu olemaan, niin ymmärrän kyllä miksi..

  Mutta hyvää kevään jatkoa!

  ReplyDelete
 16. moikka, olitko sattumoisin pari viikkoa sitten lenkilla yhden joen rannalla? :D kuvittelin ainakin nähneeni sinut en sitten tiennyt olitko se sinä vai et, mutta nyt kun puhuit noin lämpimistä keleistä, niin rupesin miettimään että ehkä se olitkin sinä :) en viitsi sanoa tarkemmin, koska jos satut oikeasti asumaan samassa kaupungissa kuin minä :D

  ReplyDelete
 17. Moikka!

  Kiitos ihanasta blogista, tätä on aina niin kiva lukea!
  Haluaisinkin kysyä voisitko tehdä postauksen koruistasi kun sinulla on aina kaikkia ihania koruja kuvissa? Hieman olen jäänyt myös kaipaamaan kaikkia terveys aiheisia postauksiasi... :)

  -Minni-

  ReplyDelete
 18. Aiotko kertoa meille jotenkin tarkemmin tosta New Lookista lähtemisestä? :)

  ReplyDelete
 19. Pelham wife,
  H&M löytyy vaikka mityä kivaa:) Mutta siellä pitää kyllä skannata tarkkaan :D

  e,
  Hei, muutto tapahtuu lähitulevaisuudessa, kun vaan tekniset ongelmat saadaan korjattua! :)Ei hätiä, niin taitaa olla kaikki muutkin kun en ole halunnut täällä mitään oikeastaan asiasta puhua ennenkuin osaan sanoa jotain varmaa:)

  Anonyymi,
  Koska en kerro mitään elämästäni tai pintaa syvemmältä - ymmärrän hyvin että joillekin blogini on sieluton tai hengetön. En koe että tää on "muotihössötystä" vaan niinkuin nimikin sanoo niin pelkästään tyyliä. Kaikilla meillä on minusta persoonallinen tyyli - ja tämä tyyli kuvaa minua. En ole todellakaan mikään edelläkävijä vaan klassista linjaa kannattava pukeutuja, joka tykkää välillä maustaa kokonaisuuksia omaksi kokemillaan trendeillä:) Lukijamäärä on pysynyt nyt parin viikon ajan hyvin samassa - eli normaalia nousua ei kyllä ole ollut. Tämä varmaan johtunee siitä, että blogi ei enää roiku blogilistan kuumalla listalla, mistä uudet lukijat sen helposti löytäisivät... Mutta kerro ihmeessä kehitysideoita, miten voisin blogini kerronnan rajoissa blogia kehittää!:)

  Siiri,
  Moikka! Lenkillä olen ollut paljonkin, mutta en tiedä voiko noita vesialueita meidän vieressä kutsua joiksi... JOten epäilen hieman, että olet bonganut jonkun näköiseni henkilön!:)

  Minni,
  Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi <3 Ehdottomasti laitan korvan taakse!:) Mulla on ollut niin kova kiire tässä keväällä niin on jäänyt nää pidemmät kirjoutkset väliin, ja inspiskin hieman kadoksissa, mutta kesällä asiaan on tulossa ehdottomasti parannusta! :)

  Anonyymi,
  Voih! Enhän minä ole minnekään vielä siirtynyt niin miten voisin vielä mistään lähteäkään! :)

  ReplyDelete
 20. mulle on jäänyt epäselväksi että missä päin maailmaa tällä hetkellä olet?

  ReplyDelete
 21. minkä väriset silmät sulla on luonnostaan?:)

  ReplyDelete
 22. Ahaa, ymmärsin väärin kun sun blogia ei enää löytynyt sieltä listasta. :D

  ReplyDelete
 23. Anonyymi,
  Ei hätiä, niin on monelle muullekin:) Tästä postauksesta voit lukea haluessasi lisää:http://strictlystyle.blogspot.com/2011/02/mina.html

  Anonyymi,
  Mulla on vihreät :) Joksus käytän ruskeita piilareita - mutta esim tässä kuvassa on mun "omat" silmät:)

  Anonyymi,
  Hyvä että asia selkeni! :) Mutta ei hätiä, jos muutoksia tulee, kerron heti teille kaikille ihanille asiasta!:)

  ReplyDelete
 24. Hei sinne!

  postauksesi sai minut jälleen hymyilemään, kiitos siitä!
  Yksi kysymys kuitenki ponnahti mieleeni kun näin ihanan kuvan noista teidän puutarhakalustesohvaihanuuksista :DMiten suojaatte ne sateelta? :)Otatteko ne kenties päivittäin pois vai ehdittekö siirtää ne sisätiloihin sateen yllättäessä?

  -Anni

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)