Monday, April 18, 2011

Oranssia ja sinistä

Muita turisematta - päivän asu muutaman viikon takaa.Eniten on tullut käytettyä väreistä sinistä ja oranssia keskenään. Tämän hetken ehdoton lempiyhdistelmäni!

Mikä sinun lempiväricombosi on?
(jees - voishan tuo olla sana :D)

16 comments:

 1. Todella hyvältä näytät. :) Minäkin tykkään tuosta yhdistelmästä ja varsinkin kun molemmat ovat kirkkaita värejä. Kun mainitsit lempiväricombon (sana se on :D), tuli minulle heti mieleen loving these looksissa esiintynyt tyyli: http://lovingtheselooks.blogspot.com/2011/04/love-look-chiara-from-blonde-salad.html Tekisi hirveästi mieli itsekin kokeilla sitä, vaikka yleensä olen vierastanut hieman pinkkiä. Sen takia hassua onkin että se niin koolahti kun näin sen! :D Pinkki ja sininen näköjään myös toimii! ;)

  ReplyDelete
 2. Upean näköinen vaatetus! Itse tosin olisin laittanut sähkönsiniset korkkarit tai mustat, makunsa kullakin.

  Ja juurikin tämä sama sähk.sin. + oranssi on mun lemppareita! Sitten sähk.sin. + valkoinen on toinen ihana.

  ReplyDelete
 3. Ihanan pirteät värit, näyttää kyllä tosi kivalta! Ja kiva on blogikin. Mukavaa kevätpäivää :)

  ReplyDelete
 4. Ostin itse kirkkaan oranssin bleiserin zarasta ja totesin vaan, että seuraavaksi täytyy hankkia sininen huivi! Puree muhunkin ehdottomasti toi sun asukokonaisuus. looking good! :)

  Rosa

  ReplyDelete
 5. Omaa silmääni miellyttävät tällä hetkellä kaikki combinaatiot, jotka sisältävät valkoisen yhtenä värinä. Valkoinen jotenkin keventää ja raikastaa yleisilmettä ihanasti näin kesän kynnyksellä. Itse en ole oikein osannut valkoista käyttää aiemmin, mutta kuin varkain vaatehuoneessani on jo 7:llä henkarilla valkoinen pusero =)

  ReplyDelete
 6. värit sopii kyllä hyvin yhteen :)

  ReplyDelete
 7. moikka (: ajattelin, että voisitko tehdä postauksen kengistäsi, esittelisit ne ja kuvaisit (: ja mahtava tuo päivän asu! sopivat todella hyvin yhteen! (:

  ReplyDelete
 8. Suoristatko sun hiuksia? :)

  ReplyDelete
 9. voi kun olet aina niin tyylikkäänä:)!

  ReplyDelete
 10. upee asu! tolla kelpais mennä vaikka tapparan peliin ;-)

  ReplyDelete
 11. Tuo yhdistelmä on munkin lemppari ehdottomasti! En keksi värejä, jotka näyttäisivät noin kivoilta keskenään. Tai no joo, violetti ja keltanen on mun mielestä aika passelit yhdessä. :) Mutta toi yhdistelmä vie voiton siltäkin!

  ReplyDelete
 12. Muuten ihan järkyttävän hiano asu, mutta muakin häiritti noi kengät, ku ne ois voinu olla just vaikka siniset tai jotain. En oo tajunnu kuinka hyvin sinine ja oranssi sopiikaa väreinä toistensa kaa:) Kiva yhdistelmä.

  ReplyDelete
 13. vastavärit kunniaan! =) ja sininen kun on minun lempivärini, niin suosin juuri tätä comboa!

  ReplyDelete
 14. Kiitos tämän henkilön vaalimainosten, en oikein kestä katsoa sini-oranssi-yhdistelmää hetkeen..

  http://www.hanneleluukkainen.fi/

  harmi sinänsä, toimiihan se!

  ReplyDelete
 15. Hei rupesin kyseleen että minkä merkkinen tuo upea kellosi on? :) tykkään aivan todella paljon!! Sulla on vissiin useempia kelloja? voisikko tehä niistä postauksen? ja mikä on muuten lemppari kellosi? :P

  - Petra

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)