Sunday, April 17, 2011

Kuvatili TÄYNNÄ!

Hei kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella!
Tarvitsisin pikaisesti apuanne! Minun blogger-tilini on viittä vaille täysi - eli toisin sanoen en pian pysty lisäämään enempää kuvia blogiini :/
 Yritin googlettaa asiaa, mutta vaihtoehdoiksi sain:
 1. Uuden blogin perustaminen ja 
2. Lisätilan ostaminen.

Lisätilan ostaminen ei tosiaan paljoa kustanna, mutta tottakai sitä haluaisin yrittää selvitä dilemmasta ilmaiseksi. Sillä minua askarruttaa suuresti, mitä tapahtuu sitten kun en halua enää kirjoittaa blogia? Tuleeko minun jatkaa vuosittain sitä 5 dollarin vuosimaksua, että kuvat eivät häviä blogista jos haluan sen muistona pitää? Tai jos jatkaisinkin blogin kirjoittamista niinkin pitkään että 20Gt tulee täyteen, minun olisi sitten pakko vuosittain maksaa 20 dollaria? Yhtäkkiä ei olekaan enään pikkukustannus.Eli te kaikki muut, jotka olette ennen samaisen ongelman kanssa painineet tai asiasta jotain tiedätte:


Osaatteko antaa hyödyllisiä vinkkejä, kuinka minun kannattaisi asian kanssa toimia?

26 comments:

 1. Kuvia voi ladata myös muualle. Photobucket on hyvä!

  ReplyDelete
 2. flickr: ilmanen tili täyttyy hitaasti vaikka päivässä 5-15 kuvaa

  photobucket: ilmanen, tili täyttyy tosi nopeesti

  ReplyDelete
 3. Mä ite oon ladannu photobucketin kautta viimeset kolme vuotta, eikä se tili oo vielkää täyttyny vaikka siel reippaasti yli tuhat kuvaa on, joten mä suosittelen sitä. :)

  ReplyDelete
 4. mä ostin lisätilaa ja olen tyytyväinen :)

  toinen tili on hankala, kokeilin sitä ja oli jotenkin kökköä.. lisätila on edullinen ja sitä on paljon, se tuli voimaan heti ja voin huoletta jatkaa kuvien latailua entiseen malliin

  ReplyDelete
 5. Hei!

  En suosittele photobucketia, sillä mulla se täytty kolmessa kuukaudessa. En tiedä millä kuvanlaadulla kuvaat, mutta itse kuvaan RAW-kuvia ja niillä se täyttyi reilussa kolmessa kuukaudessa.

  ReplyDelete
 6. Itse olen välillä lataillut Picasaan kuvia, mutta välillä Bloggerin kautta:) Picasa on toiminut hyvin!

  ReplyDelete
 7. Mun mielestä myös yks mahollisuus on luoda uusi kirjottaja blogille. Näin olen ainakin kuullut. :)

  ReplyDelete
 8. Oon saanu käsityksen, että voi perustaa myös uuden käyttäjän ja kirjoittaa sillä käyttäjällä tähän samaan blogiin.

  ReplyDelete
 9. Photobucket on ainakin minulle toiminut :) Ja photobucket tilejähän voi luoda useita, mikäli tila joskus tulee täyteen jne. (veikkaan että Flickr:issä sama juttu)

  - Mia

  ReplyDelete
 10. Mulla kävi sama juttu tässä vähän aikaa sitten. Ostin googlelta lisätilaa, ja hyvin on toiminut (eikä ollut kalliskaan). Kuvat voi tietty ladata tinypiciin tai moneen muuhun palvelimeen, mutta itse en ainakaan jaksa joka postauksen takia kirjautua muualle. ;-)

  ReplyDelete
 11. lisää blogille uusi "ryhmän jäsen" käyttäjä ja kirjoita sillä. :)

  ReplyDelete
 12. http://1g.fi/tour/photosite/ Suomalainen kuvapalvelu ja 5Gt ilmaistilaa eli 5krt enemmän mitä blogissa vakiona 1024MT=1Gt eli gigatavu.

  ReplyDelete
 13. Minä ostin suorilta lisää kuvatilaa enkä voi moittia. Huomattavasti yksinkertaisempaa kun muut kikat.

  ReplyDelete
 14. Hei, mistä tuon voi katsoa, että paljonko kuvatilaa on blogissa vielä jäljellä?

  ReplyDelete
 15. Mitä sitte tapahtuu kun et enää maksa palvelusta? katoaako kuvat kokonaan? joutuuko maksamaan joka vuosi siitä hyvästä et kuvat pysyy netissä ja blogissa näkyvillä.
  Kannattaa siis miettiä mikä on järkevää ja mikä ei.

  ReplyDelete
 16. Eikös sun blogi siirry ihan kohta New Lookille?

  ReplyDelete
 17. Hei,

  Kun bloggaat nyt Newlookin alla ammattilaisena niin eikö ne järjestä sieltä firmasta sulle talletustilaa valokuville? Newlook blogithan ilmestyvät siellä yrityksen portaalissa eikä Bloggerissa. Eiks niiden silloin kuulu hoitaa noi jutut? Ehkä olen missannut jotain! :)

  Samantha

  ReplyDelete
 18. Kiitos kaikille vastanneille!!
  Tein niin, että loin toisen käyttäjätunnuksen ja kirjoittajan bloggeriin. Sen kautta sitten latailen kuvia tulevaisuudessa - ainakin alkuun! :)

  Ps. korjaisin pientä väärinkäsitystä. Ihan täysin oma tämä minun bloggeri on, ei siis "new lookin alla" mitenkään. En ole siis "ammattilainen" - ainakaan vielä :)

  ReplyDelete
 19. mullakin tuli vähän aikaa sitten täyteen tila ja lataan nyt kuvat photobucketin kautta:) se on ihan hyvä ja kätsä:)

  ReplyDelete
 20. suosittelen todellakin flickriä!! ilmaisessa tilissä se kuukausiraja minkä verran voi kuvia ladata, on ainakin itselläni lähes mahdotonta saada täyteen :D vaikka päivittäin lataankin kuvia sinne ja joissakin postauksissa on kymmeniä kuvia. lisäksi suosittelen sitä senkin takia, että kuvat latautuvat kaikkein nopeiten blogeissa, joiden kuvat on flickrissä ;) photobucket jumittaa; kuvat latautuu joskus vaan n. puoli väliin ja loppu osa jää näkemättä kun ei jaksa odotella latautumista ://

  ReplyDelete
 21. "Ps. korjaisin pientä väärinkäsitystä. Ihan täysin oma tämä minun bloggeri on, ei siis "new lookin alla" mitenkään"

  New Lookin sivuilta löytyy kuitenkin ns. kaksoiskappale blogiasi (joka tosin ei sisällä kaikkia päivityksiä), olen miettinyt että mikä mahtaa olla kyseisen rinnakkaisblogin merkitys? Ymmärrän jos et halua (tai saa) asiaa lainkaan kommentoida, mutta olen seurannut mielenkiinnolla uuden portaalin käynnistymistä joka tuntuu olevan jotenkin puolitiessä. Tulevatko blogit koskaan new lookin puolelle muuttamaan (mikä edellisten kommentoijien mukaan varmaankin ratkaisisi kuvien tilaongelman?) vai jatkuuko kaksoisblogien käytäntö, vai kenties jotain aivan muuta? Kaikki kommentointi ja ajantasainen kirjoittelu kuitenkin tapahtuu teidän "omissa" blogeissanne, joten new lookin versiot tuntuvat hieman tarpeettomilta, siitä hämmennys...

  ReplyDelete
 22. Kiitos vielä vinkeistänne!:) Loin uuden käyttäjätilin tälle blogille, ettei minun tarvitse aina toisen ohjelman kautta tuoda kuvia - vaan voin suoraan vaan ladata kuvat koneelta :)

  Viimeinen anonyymi,
  New Lookin sivut ovat vielä testivaiheessa. Eli käytössä on vain minun bloggerini toistaiseksi. Pahoittelen hämmennystä! Mutta ilmoitan täällä sitten heti jos tulee muutosta! Eli siis tällä hetkellä on siis täysin "tarpeeton". Blogien on määä siirtyä vasta kun viimeisetkin säädöt ovat pulkassa :) Ilmoitan siitä siiten! :)

  ReplyDelete
 23. moi, olin joku aika ihan samassa tilanteessa sinun kanssa. sain ohjeita "kokeile flickeriä, kokeile photobuckettia" photobucket on muuten hyvä, mutta kuva tila täyttyy älyttömän nopeasti. tällä hetkellä käytän itse imageshackia, on toiminut todella hyvin ja olen kuullut muiltakin positiivista palautetta kyseisestä palvelusta :)

  ReplyDelete
 24. Heips! Ootsä tarkistanu miten isoja sun kuvat on? sen voi katsoa kamerasta :) Se voi vaikuttaa!

  ReplyDelete
 25. kuvat.fi
  aijaa.com
  photobucket.com
  imageshack
  toinen accountti
  dropbox

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)