Tuesday, April 19, 2011

Belle de Jour Pouchette

Viimeinen lontoon ostos tulee tässä... Nimittäin liila clutch.

Että oli muuten vaikea tehdä valintaa, sillä tätä samaista kaunista pochettea (tietääkö muuten joku, mikä on clutchin ja pouchetten ero? Yritin googlata - mutta tuloksetta) oli kaikissa mahdollisissa väreissä! Punaisena, vaalean- sekä tumman sinisenä, oranssina, keltaisena, vihreänä, pinkkinä, mustana, hopeana, kultaisena jne. Mikä väri olisi tervetullut sinun kaappiisi?

28 comments:

 1. Punainen näyttää juuri oikean punaiselta, joten se!

  ReplyDelete
 2. Hopeinen on mielestäni paras, ainakin omaan tyyliini se olisi sopivin. Mutta on muutkin värit ovat ihania! :) Hmmh, voisin alkaa itsekin käyttämään värejä enemmän: nyt vähän varon niitä. Mutta ainakin sinun blogiasi seuraten välillä tekee mieli kokeilla jotain räväkkäämpääkin kuin perus musta-harmaa-valkoinen. Kiitos ihanasta blogista! :)

  ReplyDelete
 3. Ihan huippu ostoksia olet tehnyt! Ei ihme, että valinnanvaikeus koitti näiden clutchien kohdalla, uskomaton määrä värejä. Ja miten ihania värejä! Itsellä olisi tällä hetkellä haaveissa pinkki tai oranssi clutch.

  ReplyDelete
 4. Punainen!
  -Matilda

  ReplyDelete
 5. Hopea olis ihan omaan tyyliini sopiva mutta ehkä vähän liian mitään sanomaton näistä kaikista joten eniten houkuttelisi ihana sininen tai sitten liila ! :D

  ReplyDelete
 6. Hopea olis ihan omaan tyyliini sopiva mutta ehkä vähän liian mitään sanomaton näistä kaikista joten eniten houkuttelisi ihana sininen tai sitten liila ! :D

  ReplyDelete
 7. Todella upea tuo sun :) Itse valitsisin ehkäpä tuon sähkönsinisen :P

  ReplyDelete
 8. Tuosta pochetten ja clutchin merkityserosta en osaa mitään ehdottoman eksaktia sanoa, mutta pochette tulee sanasta poche = tasku ja merkitsee täten pientä pussukkaa. Esim. mulle tulee pochettesta ensiksi mieleen pieni meikkipussukka. Silti sitä käytetään pienistä käsilaukuista ja ehkä ero onkin siinä, että clutch voi olla isompikokoinen. Pochette pysyy aina pikkuisena oli se sitten kädessä tai olalla kannettava. Näin ainakin itse näen eron, mutta tosiaan, sille voi jostain muodin sanakirjasta :) löytyä joku hienompi ja tarkempikin selitys.

  ReplyDelete
 9. Ihanan värisiä clutcheja ja edellisen postauksen väriyhdistelmä, oranssi ja kirkkaansininen, on todella raikas! Clutchissakin sininen on aivan ihana väri ja helppo yhdistää moneen!

  Minulla olisi yksi pyyntö blogin ulkonäköön liittyen. Luen blogiasi usein puhelimestani, jolloin erittäin suuri otsikkoboksi täyttää aivan koko puhelimen näytön ja tietokoneellakin melkein koko näytön. Toki siitä pääsee ohi scrollaamalla, mutta ehkä se silti voisi olla hieman pienempi, jotta lukeminen helpottuisi. Pikkujuttu, mutta ajattelin mainita ;)

  ReplyDelete
 10. Onpa tuo violetti kirjekuorilaukku ihana! Kateus ihan iskee. :) Täytyy sanoa, että makusi menee lähes täysin yksiin omani kanssa; en ole koskaan vielä nähnyt blogissasi mitään, mistä en olisi pitänyt.

  Hauskaa kevättä. Blogistasi tulee aina hyvä mieli!

  ReplyDelete
 11. Ihanaa miten rohkeita värejä osaat yhdistellä ja kaiken lisäksi uskallat käyttää näyttämättä 6-vuotiaan maalaukselta, jolla on jalat. Ihana, ihana, ihana sinä !

  ReplyDelete
 12. No jos joku olisi pitänyt näistä valita, niin ehdottomasti punainen! :D

  ReplyDelete
 13. tuo sininen olisi ihana ! voisi yhdistellä kaikkiin muihinkin väreihin tai toisi piristystä tylsään asuun ! upea (:

  ReplyDelete
 14. Aivan upea pochette / clutch <3

  Omaan tyylini sopisi varmaankin parhaiten tuo hopeinen (pukeudun neutraaleihin väreihin yleensä), mutta toisaalta punainen piristäisi hienosti muuten "tylsää" asua :)

  ReplyDelete
 15. Kaunis pochette....kuten joku ylhaalla taisikin jo mainita, olen kuullut etta pochette olisi taskumainen/pussimainen("rennompi") versio clutchista....tieda sitten :D

  -TX

  ReplyDelete
 16. Oon kattonu tätä YSL laukkuu jo pitkään! Mut en oo ostanu, ku epäilen että osaisin käyttää tollasta clutchia missä ei oo minkään näköistä hihnaa :( Laita kuvia laukusta in action ;) voi olla että kuvien myötä muutan mieleni ja tilaan kesäksi oman Belle de Jourin! Toi marjapuuron värinen on ihana.

  ReplyDelete
 17. Ihanaa nähdä päälläsi niin paljon värejä koko ajan! Käytiin vähän aikaa sitten ihailemassa kämppiksen kanssa Zaran väri-ilotulitusta mutta vielä en ole mitään erityisen kirkasta ostanut. Kiva että edes joku pukeutuu värikkäästi, täälläpäin ranskattaret kun tykkää enemmän mustasta...kesä tai talvi.

  ReplyDelete
 18. Oma suosikkini on joko punainen tai liila :)

  ReplyDelete
 19. Onpa kaunis! Paljonko oli hintaa tällä? :)

  ReplyDelete
 20. Oi toi on niiiiin upea! Tuota sinistä sekä punaista olen viime aikoina mm. katumuotisivustoilla ihaillut :-) NAP:sta taitaa olla vieläkin loppuunmyyty. Huh. On se kaunis!

  ReplyDelete
 21. ihan oikean värin valitsit, olisin varmaan itekkin ottanut juuri tuon kaunokaisen! :)

  ReplyDelete
 22. Minäkin olen tätä samaa laukkua katsellut tositakoituksella, mutta vielä en ole omaksi hakenut.

  Clutchin ja Pochetten olen itse ajatellut olevan lopulta sama asia ja ero olisi vain kielessä; esim. italiassa ja ranskassa pochette ja englannissa clutch. Vahvistusta ajatukselleni olen saanut joistakin nettikaupoista (esim. Gucci), joiden eri kieliversioissa termejä käytetään juuri näin.

  Toisaalta tuen myös Avelinan selitystä, eli myös minun mielessä pochette on enemmän pussukkamainen ja clutch kirjekuorimaisempi (ja voi olla isompi).

  Ja tämähän sitten on ihan mutu-tietoa vaan.....

  ReplyDelete
 23. kyselisin vain, kuinka paljon kyseisellä ihanuudella oli hintaa?:) olen nimittäin itse samanlaisen perässä!!

  ReplyDelete
 24. Itse päätyisin varmastikin siniseen, koska se on lempivärini ja nytkin se vangitsi katseeni ekana. Nätti on myös tuo sinun liila väriltään. :)

  ReplyDelete
 25. Ohhoh kuinka ihania värejä! :) Itse valkkaisin tuon sinapinvärisen, jotenkin piristävä, ja ei varmasti monelta löytyisi :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)