Friday, April 22, 2011

Celeb Style - Alex Curran

Värin lisäksi tämän kevään ehdottomiin trendeihin kuuluvat liehuvat lahkeet ja nostalginen hippityyli. Liehuvat lahkeet ovat aina olleet mieleeni, mutta ns. hippityyli ei koskaan ole minuun kolahtanut. Mutta sitten törmäsin näihin kuviin...
Hänen tapansa saada asuun hieman kukkaistyttöä olematta liian hippi on minusta aivan loistava. Joten hänen tapaansa: keep it simple. Liehuvat lahkeet + romanttinen hempeä pusero + retro lasit = toimii. Muuta ei tarvitse.

7 comments:

 1. Ah, ihanat farkut tossa ylemmässä kuvassa! :) Mielestäni leveälahkeisiin housuihin on vaikeampi yhdistää yläosaa kuin kapeisiin housuihin...

  Ruokapostauksia sulta varmaan toivotaankin usein, mutta ois kiva kuulla ruokailujasi, vaikuttaako vuodenajat syömistottumuksiin? Minulla keväällä tekee mieli raakana kasviksia, kun taas talvella ehdottomasti kypsennettynä. Kiitos ihanasta blogista <3

  Olivia

  ReplyDelete
 2. Olit unessani viime yönä! Sinulla oli joku räikeän oranssin värinen asu ylläsi ja olit ystäväsi kanssa kiertelemässä vaatekaupassa Helsingissä! Bongasin sut, mutta olin ihan hissun kissun enkä uskaltautunut tulla juttelemaan ;)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Tää on nyt ihan out of topic, mutta kun sulla noita ihania rotikoita on, niin ajattelin kysäistä että onko sulla tiedossa mitään kasvattajia joilla olisi pentueita tiedossa? :) Ja vähän enemmän aiheeseen liittyen, en oo ennen kommentoinut, mutta tää on ehdottomasti mun lemppariblogi! Haen aina täältä vähän inspistä pukeutumiseen :)

  ReplyDelete
 4. Liehuvat lahkeet vähän tökki kun luin että ne tekevät taas tuloaan, mutta on niissä oikein stailattuna oma viehätyksensä, kuten noissa kuvissasikin. :)

  Of the topic: lueskelin juuri äsken Newlookia jossa olet kertonut olevasi bloggaajana ja huomasin että blogisi on poistettu blogiluettelosta, samoin postauksiasi ei näy sivulla lainkaan. Pitävätkö huhut paikkansa ja olet lopettanut Newlookilla? Cavahan jo teki tuon rohkean päätöksen kun homma ei sujunut odotusten mukaisesti.

  ReplyDelete
 5. OI ihanaa kun esitit nämä kuvat :). Minä olen aina pitänyt kovasti leveälahkeisista housuista ja etenkin farkuista, mutta nyt pariin vuoteen en ole niitä juuri julkisilla paikoilla käyttänyt kun ne ovat näyttäneet omaan silmään kuitenkin vähän vanhoilta. Mutta nyt saa alkaa yhdistelykikkailu :).

  ReplyDelete
 6. Olivia,
  Ihan totta, minustakin leveät lahkeet ovat siinä mielessä hieman haasteellisemmat!:) Mulla ei vuodenajat muuten oikein vaikuta syömistottumuksiin muutenkuin että lämimemmällä ilmalla tekee paljon enemmän mieli marjoja ja hedelmiä...:) Kiitos sinulle paljon!:)

  Tiramisuheidi,
  Hahahah:) Onpa tuo oranssi räväkkä kun tulee jo uniinkin:D Mutta tosi elämää varten: minulle voi aina tulla juttelemaan:)

  hanna,
  voi ikävä kyllä minä en ole osatnut koiriani suomesta, eikä minulla ole hajuakaan suomen tilanteesta. Joten pahoitteluni! Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi! ps. Rotikka on upea koira, joka tarvitsee jämäkän kouutuksen - niinkuin kaikki rodut:) Ihanaa kesän odotusta!:)

  Anonyymi,
  Minulla vähän sama. en ole itse ollut leveiden lahkeiden ystävä, mutta tosiaan näiden kuvien myötä sitä hieman jopa innostui:)
  Enhän ole koskaan sanonut täällä blogin puolella että jo bloggaan New Lookilla. Kirjoitin, että joskus tulevaisuudessa niin käy. Tilanne on edelleen sama, mutta siirryn heti kun tekniset ongelmat antavat periksi:)

  Tessa,
  Kyllä, ei ole minunkaan silmään ennen näyttänyt niin miellyttävältä - mutta näiden kvuien myötä halu heräsi :D

  ReplyDelete
 7. Hei Mrs. V !
  Olisin halunnut tietää, että mikä se sivusto olikaan, josta katselit julkkisten tyylejä ja asuja?
  Kiitos jo etukäteen

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)