Tuesday, February 1, 2011

Kevään muoti - Gucci s/s 2011

Näin helmikuun kunniaksi, voisi ruveta hieman haaveilemaan keväästä tulevan kevät/kesä muodin parissa. New Yorkin, Milanon, Pariisin ja Lontoon muotiviikot olivat täynnä väriä, hulmuavia helmoja, beessiä ja nahkaa, joten valinnanvaraa riittää jokaiselle fashionistalle. Seuraavien viikkojen aikana tulen esittelemään täällä omat henkilökohtaiset lempparini muotinäytösten lavoilta, ja tämän katsauksen voisin aloittaa näytöksellä, joka oli minun ehdoton suosikkini.


Heidän näytöksensä tiivisti minusta  melko osuvasti kevään muodin: Paljon värejä rohkeasti sekoitettuna keskenään, puuterinsävyjä päästä varpaisiin sekä nahkaa housuissa, hameissa ja erityisesti prätkärotseija.

Merkin suunnittelija Frida Giannini onnistui todella luomaan glamuuria tähän mallistoon. Mallit näyttävät häikäiseviltä tiukoissa nutturoissaan ja punaisissa huulissaan, sekä kokoelmasta löytyy kaikille jotain. Lahjakas suunnittelija mainitsi inspiraatiokseen Marokon Marakkechin sekä 1970-luvun lopulla vaikuttaneet valokuvaajat kuten; Guy Bourdin, David Bailey ja Chris von Wangenheimin kuvineen.


Tämä väricocktail on minusta äärimmäisen houkutteleva! Kuinka kauniisti sopiikaan keskenään kiiltävä kankainen liila, tummempi oranssi, mintun vihreä sekä kulta? Kaikki yllä olevat asut vetäisin itsekin innosta piukeena päälleni! Myös nuo paksummat kultaiset vyöt ovat mieleeni. Ne tuovat siluettiin naisellista tiimalasin muotoa ja hauskat tupsut (vastaavia nähtiin myös mm. Paul&Joen mallistossa) viimeistelevät lookin.


Kevään toinen trendi on ehdottomasti puuterin eri sävyt. Aikaisempina sesonkeina nudea yhdistettiin valkoiseen ja mustaan, nyt sitä tulee pukea kauttaaltaan. Kollaasin ensimmäinen haalariasu on todellinen unelma! Varmaan lempiasuni koko kevään valikoimasta! Se suorastaan huutaa nimeäni. 


Räsikyvien värien lisäksi nahkaa näkyi näytöksissä paljon. Erityisesti rajummat prätkärotsit ovat todella in tänä sesonkina. Siitä mallia näytti esimerkiksi Burberry Prorsum mallia kauniilla värikkäillä yksityiskohdillaan.

Löydätkö oman kutsumuksesi ensi kevään trendeistä?


5 comments:

 1. Oi, tuo poltettu oranssi näyttää ihanalta. Hih, ja vaatii ehkä vähän päivetystä - suomalainen talven jälkeinen iho kun ei yhdisty parhaimmalla mahdollisella tavalla oranssiin :)

  Olen muuten rehellisesti muodin orja: inhosin oranssia kunnes löysin joskus aikoja sitten Hermesin... Kas, kas, yht äkkiä oranssikin alkoi näyttää kauhean kivalta väriltä :)

  ReplyDelete
 2. Gucci yllätti mut todella tänä keväänä! En aijemmin ole merkkiä seuraillut, mutta nyt kuuluu plussat Guccin vallattoman taitavalle suunnittelijalle Frida Gianninille! Parhaaksi asuksi näyttöksestä pomppasi yksi turkoosi juhlamekko (sitä ei valitettavasti ollut tässä), jossa sopisi astella vaikka punaisella matolla.<3<3

  ReplyDelete
 3. Mahtavia asuja! Itseäni kiinnostaa kokovalkoinen asu, jotenkin niin ihanan raikas.

  ReplyDelete
 4. Ihanaa VÄREJÄ! Tuntuu että keväällä kaikki kirkkaat värit vaihtuvat beigeiksi ja pastelleiksi ja mun tyyliini niin laimeat sävyt ei oikein sovi.. oranssi ja mintun vihreä yhdessä <3

  ReplyDelete
 5. ... ja sitten se rumempi totuus :D

  http://www.intothefashion.com/2010/09/inspiration-yves-saint-laurent-1985.html

  Hups.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)