Wednesday, April 20, 2011

Punaiset tassut

Kuten tiedätte, ostin hiljattain punaiset korkkarit. Henkilökohtaisesti rakastan punaista. Värissä on vaan jotain ihanan naisellista, mutta samalla tiettyä särmää. Ei mikään ihme, että väri yhdistetään kuvaukseen : femme fatale.
Minkä kanssa sitten käyttää punaisia kenkiä? Googlettamalla "red shoe celeb", sitä sai vaikka mitä ideoita punaisten tassujen pukemiseen...
Ehdoton lempparini on yhdistää punaista harmaaseen ja mustaan.Siinä olikin sitten melkoinen määrä julkkiksia punaisten kenkien kanssa.

Millaisen asun kanssa sinä pukisit nämä viettelevät kengät?

13 comments:

 1. Tuo ylinnä oikealla oleva kuva on eniten miellyttävä...aika makean näköiset punaiset kengät farkkuihin yhdistettynä. Itse lähtisin tuolle linjalle.

  Omistan yhdet kiiltonahkaiset punaiset peep-toe korkkarit, joita olen käyttänyt tasan kerran. Ystäväni syntymäpäivillä, joilla muuten pukeuduin beigeen hameeseen, punaiseen juhlatoppiin ja mustaan hartiahuivihässäkkään (en tiiä miltä tämä nyt kuulostaa ;-D mut ystävät kommentoivat minun näyttäneen aivan joltain italialaiselta naiselta....Itse otin tietysti kohteliaisuutena =) )

  Täytyypä kaivaa kengät käyttöön ja yhdistää nyt tummansinisiin farkkuihin.

  ReplyDelete
 2. Punaiset kengät unohtuivat, kun katse osui VB:n toiseen kuvaan, jossa hän on jäätävän laiha. Sairaannäköinen suorastaan.

  ReplyDelete
 3. Ehdottomasti jonkun simppelin asun kanssa tuomaan sellaista lisämaustetta ja loppusilausta :P

  ReplyDelete
 4. Apua, olis pitäny jättää tää postaus lukematta, nyt rupesi ihan kauheesti tekemään mieli punaisia kenkiä! :D Tosi kivoja yhdistelmiä oot löytäny ja odotan innolla, että päästään näkemään myös sun omia yhdistelmiä :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos näistä inspiskuvista! Minulla on ne H&M:n ja Lanvinin yhteistyömalliston punaiset korkkarit, eikä niitä ole vielä tullut käytettyä. Tässä olisi nyt hyviä ideoita. :)

  ReplyDelete
 6. Mäkin haluaisin punaiset korkkarit. :) Yhdistäisin ne tosi yksinkertaiseen asuun kuten farkkuihin ja perustoppiin. :)

  ReplyDelete
 7. 'Ehdoton lempparini on yhdistää mustaa harmaaseen ja mustaan.'
  Olisikohan kenties punaista harmaaseen ja mustaan? ;)

  Odotan jo kovasti että saan nähdä kuinka sinä yhdistät vaatteet omiin punaisiin kenkiisi !

  ReplyDelete
 8. Se on itse asiassa HILARY Duff eikä HILLARY Duff. :)

  ReplyDelete
 9. Tummansinisten farkkujen ja mustan paidan kanssa näyttävät huikeilta :)

  ReplyDelete
 10. En ole tajunnut millaisen särmän punaiset kengät tuovat mustaan tai harmaaseen asuun, joten semmoiseen siis :)

  ReplyDelete
 11. Punaiset korkkarit on kyllä ihan älyttömän hienot. Mulla ei paljon korkoja ole ;) mut just ostin (alkuvuodesta) punaiset mokkaiset korkkarit, jotka nyt ihan lähitulevaisuudessa aion pukea tummansinisen jakkupuvun kanssa Norjan itsenäisyyspäivänä... Täytyy olla Norjan lipun värejä see ;) Aika kesy valinta, parempana pidän vaiks tota Steve Madden-tummat farkut -yhdistelmää. Ja Sienna Milleriä taas jälleen kerran ylläri :)
  Haleja!

  ReplyDelete
 12. Kauniita ostamasi korkkarit! Mutta täällä Suomessa tuollaisille löytyy käyttöä vaan kesäisin ja sisätiloissa. Ei tuollaisilla paljoa rännässä ja lumessa sipsutella :)

  ReplyDelete
 13. äly ihania noi punaset korkkarit, iteltä löytyy kahdet :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)