Thursday, March 24, 2011

Guccia päällä

Tätä ihailemaani Guccin mallistoa tuppaa näkymään kaikkialla.
Edelleen minulla on hakusessa jotain kirkkaan vihreää sekä kullan värinen vyö.Maaliskuun Ellen kantta koristaa Katy Perry päällään Guccin asu. Näytää vaan niin hyvältä minun silmääni! Muita julkimoita joiden päältä kevät/kesä-malliston kappaleita on voinut bongata ovat: Jennifer Lopez, Olivia Wilde ja Camilla Belle.


10 comments:

 1. Ihana tuo Olivia Wilden asu. :) Niin kaunis tuo kiiltäväpintainen paita hänen päällään.

  ReplyDelete
 2. Näyttävät kyllä mielettömän upeilta asuilta ja heidän päällään, mutta esimerkiksi itse näyttäisin ihan pelleltä tuollaiset päällä :D

  ReplyDelete
 3. Hennesin nettikaupassa oli ainakin todella saman tyylinen vyö, vaikea arvata mistä idea siihen on tullut :)

  ReplyDelete
 4. Eniten ihailin tästä Guccin mallistosta laukkuja, ne ovat ihania! Paitsi tuo kummallinen lila tötterö, se on aika epäkäytännöllinen. ;)

  ReplyDelete
 5. Eniten ihailin tästä Guccin mallistosta laukkuja, ne ovat ihania! Paitsi tuo kummallinen lila tötterö, se on aika epäkäytännöllinen. ;)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa, aivan mahtavaa! Tykkään myös!

  Tuota kullanväristä Guccin vyötä tulee ainakin viaMonteNapoleoneen - kävin jo kysäisemässä tuossa kuukausi sitten ;)
  Että jos liikut Erottajan ja Bulevardin kulmilla jossain vaiheessa Suomen päässä...

  terkuin,
  -S-

  ReplyDelete
 7. oooi! minua miellyttävät erityisesti nuo camilla-kuvat :)

  ReplyDelete
 8. Gucci-tyylinen vyö löytyy H&M:n s/s 2011 kuvastosta, tosin pronssinvärisenä. Mutta ehkä löydät sieltä Lontoosta samantyylisen vyön kultaisena :)

  ReplyDelete
 9. Luultavasti oot ettiny tommosta kultasta paksua vyötä mutta satuin huomaan Forever21:sen Euroopan sivuilla kultasen ohuen vyön, niin ajattelin kuitenkin kertoo tästä jos haluat tsekata onko yhtään kiva:D Tässä siis linkki sinne sivulle: http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_belts&ProductID=2083210686

  ReplyDelete
 10. Kurkkaappa H&M:n nettikauppa, siellä on ainakin hieman Gucci-tyylinen vyö myynnissä (jonka siskoni tilasi juurikin Guccin malliston inspiroimana). H&M:n myymälöihinkin ne taitavat jossain vaiheessa kevättä ilmestyä.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)