Wednesday, March 23, 2011

Off to London!

Noniin! Tämä tyttö suuntaakin nyt kohti Lontoota!

Sään pitäisi suosia huomenna, joten torstai on varmaankin pyhitetty melko pitkälti nähtävyyksien ihailuun. Jos perjantai on kovinkin sateinen niin pitänee hakea suojaa suurien kauppakeskuksien nurkista... Harrod's ei olisi paha paikka vältellä sadetta... Ja kiitos teille ihanat Westfield-ostoskeskus vinkistä! If it rains cats and dogs, I know where I'll be heading...;)


Kiitos vielä ihan huomasti teille kaikille ihanille jotka jaksoivat antaa vinkkinsä tuonne alempaan London calling - postaukseen! Saatiin paljon hyviä ideoita! Ilman teitä olisi varmaan sateenvarjokin unohtunut matkasta... Kenkiä pakkasin mukaan balleriinat, yhdet korkkarit sekä mustat saappaat. Varauduttu on siis joka säähän;)Matkan ajaksi olen ajoittanut joitakin postauksia ja pyrin mahdollisimman pian matkan jälkeen lisäilemään Lontoon kuvia tännekin.

Have a great day you all!:)

16 comments:

 1. Hauskaa matkaa! :) Olispa kiva jos pääsis itekin jonnekin hetkeksi pois tästä loskasta, ja kyllähän se Harrodsilla shoppailukin kävisi ;)

  http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Jään innolla odottamaan Lontoo-raporttia. Ollaan kavereiden kanssa lähdössä viikoksi Lontooseen parin viikon päästä, joten kaikki matkavinkit yms. otetaan avosylin vastaan! Varmaan aika paljon häähumua jo luvassa tulevien kuninkaallisten häiden takia! :)

  ReplyDelete
 3. Jään innolla odottamaan Lontoo-raporttia. Ollaan kavereiden kanssa lähdössä viikoksi Lontooseen parin viikon päästä, joten kaikki matkavinkit yms. otetaan avosylin vastaan! Varmaan aika paljon häähumua jo luvassa tulevien kuninkaallisten häiden takia! :)

  ReplyDelete
 4. Hauskaa matkaa! toivottavasti säät suosii ;>

  ReplyDelete
 5. ihanan näköinen kollaasi & hauskaa reissua! :) enjoy yourself!

  ReplyDelete
 6. Oikein hauskaa matkaa!
  Lontoo on upea, nautihan :)

  ReplyDelete
 7. Nauttikaa lomasta, ihanasta Lontoosta ja toisistanne<3

  ReplyDelete
 8. Oikein hyvää matkaa ja ota paljon kuvia. Lontoo on ihan ehdottomasti lempikaupunkini. Joka vuosi tulee melkein käytyä. :)

  ReplyDelete
 9. Ihanaa lomaa sinne! :) Lontoo on kyllä niin upea paikka:> Vähän myöhässä tulee vinkki, mutta toivottavasti pääsette nauttimaan Ritzin iltapäiväteestä, käytiin siellä reilu kk sitten ja oli aivan ihana ja suloinen tilaisuus.

  ReplyDelete
 10. Rentouttavaa matkaa, nauttikaa siellä olostanne <3

  ReplyDelete
 11. Heippa! Viime viikonlopun olin Lontoossa ystäväni kanssa ja on se vaan ihana paikka! Lemppariravintola Ponti's Govent Gardenilla taidettiin viime viikolla sulkea mutta siellä on kyllä hyviä ruokapaikkoja kun sieniä sateella.

  Ja kannattaa todellakin käydä katsastamassa se Westfield-ostoskeskus Shepherd's Bushilla, sen kokoinen paikka että jääpi nämä Vaasan ostoskeskukset hieman varjoonsa ;) Siellä joutuu melkeen oikeasti hakemaan sen ostoskeskuksen kartan ettei eksy..

  Hauskaa matkaa ja pitäkääpäs kiva reissu. Lontoon kuvia odotellessa, pääsee sitten fiilistelemään viime viikonloppua ;)

  ReplyDelete
 12. Ihanaa lomaa teille! :) Odotan innolla jo Lontoo-postatuksia :P

  ReplyDelete
 13. Hei muistakaa käydä Selfridges-tavaratalossa (Oxford st.) jossa on maailman suurin kenkä-osasto!! Sulassa sovussa Loboutinit ja Havaianaksen läpsyt.. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)