Thursday, March 24, 2011

Uudet tuulet ja uudet työkuviot

Moni teistä on varmaankin kuullut asiasta muista blogeista, mutta nyt on aika minun kertoa uusista tuulista täälläkin, sillä h-hetki on ihan hyppysissä...

Tuossa 4 kuukautta sitten sain yhteydenoton äärimmäisen mielenkiintoisesta mahdollisuudesta - nimittäin New Lookista. Tähän olen siis mukaan ryhtynyt:
New Look on uusi monikanavamediakonsepti; aikakausilehden, nettiportaalin, shoppauskortin sekä live -tapahtumien muodossa. Konsepti on suunniteltu tavoittamaan ja aktivoimaan nuoret 16-35 vuotiaat, menevät aikuiset. Uusi mediakonsepti tarjoaa kohderyhmälle etuja, tapahtumia, vuorovaikutusta, lifestyle-lehden sekä modernin tavan käyttää printtiä, nettiä ja mobiilia. Ammattitoimittajien rinnalla New Look – konseptin sisältöä tuottaa ryhmä Suomen johtavia bloggaajia. Nuorten aikuisten naisten blogit ovat nousseet lyhyessä ajassa suurella ja kasvavalla suosiollaan pysyväksi ilmiöksi ja tavoittavat kohderyhmässään yli 200 000 naista.


New Look lifestyle-lehti on n. 100-sivuinen korkealaatuinen naistenlehti, joka ilmestyy kahdeksan numeroa vuodessa. Lehdessä käsitellään muotia, kosmetiikkaa, viihde-elektroniikkaa, musiikkia, ilmiöitä, tapahtumia, elokuvia, kulttuuria, matkailua ja vapaa-aikaa. Lehti tulee jakeluun lehtipisteisiin ja tilaajamyyntiin. Jokainen lehden tilaaja saa Member Cardin, jolla saa erilaisia vaihtuvia etuja New Lookin yhteistyökumppaneilta. Ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuussa.
Lehden lisäksi New Look avaa nettiportaalin, joka on lähestymistavaltaan toiminnallinen ja sosiaalinen. Sisältö koostuu kolmesta pääkategoriasta: blogeista, eduista ja tapahtumista.
New Look portaali on rakennettu sosiaaliseksi mediaksi. Portaali toimii yhdessä Facebookin kanssa, jossa käyttäjät pystyvät hyödyntämään Facebookin suosituimpia toimintoja. Nettiportaali aukeaa maaliskuussa.
Oma blogini siirtyy myös New Look nimen alle lähiaikoina. Osoite muuttuu, mutta sivuille pääsee edelleen vanhallakin osoitteella. Blogini sisältö tulee olemaan aivan sitä samaa kuin tähänkin asti: muotia, kauneutta, terveyttä ja toivonmukaan hieman enemmän liikuntaakin;)
Ensi kuun alussa ensimmäinen lehti julkaistaan, mihin minä olen seitsemän muun bloggaajan kanssa tuottanut sisältöä kollaasien ja artikkeleiden muodossa. Bloggaajien lisäksi sisältöä tuottaa ryhmä ammattitoimittajia.

Asiasta tulen kertomaan seuraavien viikkojen aikana lisää. Lähiaikoina kun tulee tapahtumaan paljon uusia asioita, tahdoin antaa pientä osviittaa asiasta teille ihanille lukijoilleni, jotta voitte elää kanssani näissä blogin uusissa käänteissä.

Haluankin tähän loppuun kiittää teitä kaikkia siellä ruudun toisella puolella. En voi käsittää miten valtava joukko mahtavia naisia on eksynyt tänne blogiini. Kommenttibokisini sisältö puhuu puolestaan: Tätä hassua pientä blogia lukee joukko äärimmäisen ystävällisiä, fiksuja ja ihania nuoria naisia. Se, että te jaksatte lukea höpötyksiäni päivästä toiseen, on minulle ihan uskomatonta. Olen todella otettu. Teidän ansiostanne, olen saanut näinkin hienon mahdollisuuden ja tehdä harrastuksestani "työn". Onko sen parempaa? Tehdä työkseen sitä, missä koko sydämesi on mukana ja sitä on päivittäin ihana tehdä? Te, ihanat lukijani, teette tästä erikoisen. En tiedä kuinka kiittää teitä tarpeeksi. Syvä kiitos ja kumarrus. Te olette blogini suola!

22 comments:

 1. Vautsi, onnea tulevaan!! ja kiitos aivan mahtavasta blogista :)

  ReplyDelete
 2. Aivan mahtava juttu! Onnea uusista tuulista :)

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa kivalta. :) Tsemppiä uusiin haasteisiin!

  ReplyDelete
 4. Saako kysyy, puhuuko sun mies suomea?

  ReplyDelete
 5. Hei vaan,

  kiitos ja niiaus sinulle blogistasi; yhtään en ihmettele että sinua on pyydetty mukaan tällaiseen proggikseen! Kuulun aiks vakkarilukoijoihin mutta valitettavasti olen tosi huono kommentoimaan. Laitoin sulle kyllä joskus mailia ja lämmin kiitos siitä että tuntemattomallekin viitsit vastata. Kuten moni muukin on kommentoinut, tämä blogi huokuu sellaista aitoa hyvää oloa ja kauneutta :) Kiitos siis sinulle!

  ReplyDelete
 6. Onnea!:)

  Vaikka look vähän uudistuu, jatkan samalla innolla tekstiesi lukemista:)

  ReplyDelete
 7. Onnea paljon uusista tuulista! Kiva olla menossa mukana ;-)

  ReplyDelete
 8. Onnea paljon uusista tuulista! Kiva olla menossa mukana ;-)

  ReplyDelete
 9. Onnittelut! Onhan tuo aika hyvä saavutus ;)

  ReplyDelete
 10. onneksi olkoon! sinä jos joku olet tämän ansainnut ja ihana päästä lukemaan tuollaista =)

  ReplyDelete
 11. Onnea!! :) Ansaitset kyllä tämän. Ja kiitos noista viimeisistä sanoistasi. On ihanaa, kun jaksat muistaa meitä. Tulee niin hyvä mieli, kun olet meitä lukijoita kohtaan noin huomaavainen. Jatka samaan malliin - paitsi ansaitun palkan kanssa! <3 :)

  t. Meri

  ReplyDelete
 12. Vautsi, aika mahtava juttu! Onnea munkin puolesta ihan hirmuisesti, ja tiedoksi että eivät olisi voineet parempaa bloggaajaa valita mukaan. :)

  ReplyDelete
 13. Ihan mielettömästi Onnea Mrs.V!!! Olet todellakin paikkasi ansainnut:)
  Innolla jään odottamaan tulevaa!!:)

  ReplyDelete
 14. Voi miten hienoja uutisia! Olet todella pestisi ansainnut, onneksi olkoon uudesta haasteesta :)

  ReplyDelete
 15. Nyt kuules Mrs V. it's a two way treat. Sinun blogissasi valtaosin kiteytyy vanhan sanonnan merkitys "Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan". No tietysti aina verkkoympäristössä mukaan mahtuu muutamia, jotka heittäytyvät tylyiksi, mutta sinun oma fiksu tapasi vastata ihan jokaiseen kommenttiin ystävällisesti ja asiallisesti, kerää takuulla myös lukijoihin niitä fiksuja ihmisiä, joita ei kiinnosta ikävä pilkunviilaaminen ja negatiivinen kommentointi.

  Tällaiset fiksut, "aikuiset" blogit ovat niin harvoja, että blogisi suosio ei ihmetytä lainkaan. Ja eihän tämä mitenkään yhdessä yössä olekaan tapahtunut, vaan olethan blogannut jo useamman vuoden. Minusta on todella hienoa ja mukavaa, että olet saanut tällaisen mahdollisuuden New Look:in kanssa. Kuten itsekin toteat; Harrastuksesta työ!!! Ihan parasta!!! =) Kaikkea hyvää sinulle tähän uuteen jobiin! Tätä on mukavaa seurata ruudun tältä puolelta!

  ReplyDelete
 16. Onneksi olkoon! Nyt täytyy vain toivoa, että ammattitoimittajat oikolukevat bloggareiden tuottamat tekstit. Tuo New Lookin esittelyteksti ei valitettavasti vakuuta lainkaan, sen verran paljon on ihan yksinkertaisia kirjoitusvirheitä. Ei pahemmin houkuttele tutustumaan tarkemmin.

  ReplyDelete
 17. Hei Mrs.V!

  Parhaat onnittelut tästä, aivan loistavaa! Tsemppiä uusiin haasteisiin!

  Terveisin Rii

  ReplyDelete
 18. Onnea oikein paljon :) Sinä jos joku olet ansainnut tämän pestin! Uusia tuulia odotellessa :)

  ReplyDelete
 19. Onnea uusiin haasteisiin. Uusi projekti kuulostaa mielenkiintoiselta!

  ReplyDelete
 20. Onnea ! Olen aiemin ihmetellyt miten et vielä ole mukana missään tällaisessa. Blogisi on aivan mahtava, yksi suosikeistani. Hienoa että jaksat ja löydät aikaa kirjoittaa tänne päivittäin.

  ReplyDelete
 21. Aivan ihania uutisia! Onnea paljon tuleviin koitoksiin, taalla jatketaan lukemista innokkaasti! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)