Wednesday, March 23, 2011

Balmain s/s 2011

Viime sesonkien myötä muotitalo Balmain on varmaan tullut monelle tutuksi. Kuten aikaisempina vuosina, merkki jatkaa samalla rajulla rock n' roll tyylillään, mistä ei nahkaa, niittejä sekä revittyjä toppeja ja housuja puuttunut.



Merkin suunnittelijan, Christophe Decarnin, luomuksista löytyi valtava arsenaali prätkärotseja, joista löytyi sopiva sekoitus glamuuria ja anarkiaa.

Uutena vivahteena toimi metallinhohtoiset vaatekappaleet. 



Omat henkilökohtaiset lempparini olivat valkoinen bleiseri sekä alla oleva valkoinen korsetti hakaneula-yksityiskohdillaan. Tuosta nahkahousut + valkoinen bleiseri yhdistelmästä voisi tehdä from catwalk to sidewalk copycatin... Kevät/kesän aikana korsetteja tulee varmaan näkymään enemmänkin, sillä kovasti povataan, että tänä sesonkina burleski olisi iso sana trendien tuulissa. 




Kyseisen merkin vaatteiden hinnat ovat tunnetusti taivaissa (takit helposti monia tuhansia), mutta jos samaista tyyliä havittelet, niin DIY-naistahan ei tämä estä. Etsi vain kaapista vanhat housut / takki ja ota sakset käteen! Sitten liimaile sekaan hieman niittejä, kimalletta taikka pujota kankaaseen suuri määrä hakaneuloja. Ei pitäisi olla liian vaikeata minunkaanlaiselle täysin käsitöissä lahjattomalle yksilölle.

Jos te ihanat lukijat olette jo sattumoisin bonganneet muualla netin syöväreissä DIY-Balmain vaatekappaleisiin - vinkkejä otetaan vastaan kommenttiboksin puolella!

15 comments:

  1. mun silmään osui vaan tuo korsettimallin epäonnistunut rintaleikkaus :D

    ReplyDelete
  2. Oi ihanuus tuota alarivin valkoinen toppi+farkut -yhdistelmää!
    Just taisi lähti hankintalistalle ja etsintään joku ihana korsetti :D

    ReplyDelete
  3. Varmaan ekan kerran kun sun esittelemä tyyli ei iskenyt.. Ei sitten millään! :D

    ReplyDelete
  4. Voi ei kun löytäisi tollaisen nätin valkoisen korsetin edullisesti kesäksi! Vinkkejä saa laittaa!!!!

    ReplyDelete
  5. Mä oon ostanut ekat Balmainin kenkäni tietämättä koko merkistä yhtään mitään. Kyseessä oli ihana pikkuputiikki täällä Oulussa (valitettavasti putiikki on sittemmin sulkenut ovensa). Kengät oli jossain aivan ennenkuulumattomassa ~90 % alessa (rakastin tätä putiikkia siksikin, että alet siellä olivat tosiaankin oikeita aleja...liekkö koituivat sitten turmioksi...) ja maksoin kenkäkaunottarista siis 40 €. Ihmettelin vain, kun myyjä niin hehkutti, miten uskomattoman hyvät kaupat tein. Vasta myöhemmin törmäsin Balmainiin jossain muotiraamatussa ja lamppu syttyi päässäni ;-D Whou! Kenkäni ovat vaalean beigeä käärmekuosia peeptoe-mallia ja 10 cm korolla. Love 'em.

    Mutta siis sittemmin Balmainiin enemmän tutustuneena ja valistuneempana naisena X-D täytyy sanoa, että Balmainin mallistot ovat ehdottomasti yksi suosikeistani vuodesta toiseen! Se on se EDGE!

    ReplyDelete
  6. Harmittaa, kun sun blogin sisältö on nykyään näitä catwalkeja tai copycatteja :( Tai tuntuu ainakin, että aiemmin blogisi oli sisällöltään rikkaampi.

    ReplyDelete
  7. Pelham WIfe,
    Joo en kyllä itsellenikään valitsisi korsettia jossa on "neidit" noin esillä ;)

    Sofiina,
    Ehdottoman kaunis kyllä! Varmaan haastavaa tosin löytää hyviä vastaavia joten tänne vaan vinkkiä jos löytyy!:)

    Helkku,
    Hahah :) Joo, onhan tämä aika rokki ja nuo metalliset kamat erikoisia mitkä ei muhun (ainkaan vielä;)) iske.

    Satu,
    Kyllä! vinkkejä kiitos!!:)

    Jaana,
    Wow mikä löytö!:) Nuo ovat niitä parhaita löytöjä:) Joa todellakin - edge! :)

    Anonyymi,
    Voi ei hätää! Blogi kun on yhden ihmisen kirjoittama niin välillä tulee hieman yksitoikkoistakin tekstiä, sillä kaikki on vain minun perspektiivistä. Mutta blogi elää mukana ja kun taas aikaa on niin kerkeää kirjoittaa terveys ja liikunta juttuja (niiden kirjoittamiseen kun menee enemän aikaa ja nyt mulla on ollu kaamea kiire kaiken saralla viime aikoina:/) Mutta kesälomat häämöttää niin sitä kohti toivottavasti lisää näitä juttuja:)

    ReplyDelete
  8. Kauhulla odotan, miten tämä burleski-trendi saadaan muokattua high-streetin kauppojen hyllyille! :D Jos pointtina on korostaa omaa kroppaa ja sitten kaupasta valitaan aina se "standardi"malli, joka ei loppujen lopuksi tietystikään sovi joka kropalle.. Tällä hetkellä näissä kuvissa kyllä fiilistelen eniten paljaita nilkkoja ja keväisiä kenkiä :) Ehkä joku lähipäivä vielä!

    ReplyDelete
  9. Heissan, milloin lähdette Lontooseen? Itsellänikin lennot sinne varattuna :-) Kirjoitahan sitten yksityiskohtainen selostus matkasta! Minne majoitutte? Vinkkejä edulliseen majoitukseen otetaan vastaan :-)

    ReplyDelete
  10. Balmain on ollut yksi suosikeistani jo kauan. Valkoiset bleiserit ovat upean ja raikkaan näköisiä ja muistinkin juuri, että itselläni on jossain kaappien kätkössä hylättynä valkoinen pellavableiseri. Ehkä en viekään sitä vielä kirppikselle, vaan katson saisiko siitä jotain irti tulevana keväänä :)

    ReplyDelete
  11. Sekä valkoinen bleiseri + mustat nahkahousut- että korsetti + farkut- yhditelmä sujahtivat heti ihastus/inspiraatiolistan kärkeen! :)

    ReplyDelete
  12. Näin H&M magazinessä hakaneuloilla varustellun punaisen tosi Balmain tyylisen bleiserin, mutta ei ole kyllä liikkessä tai nettikaupassa näkynyt.

    ReplyDelete
  13. Ite oon viimeaikoina ihan hurahtanuti juuri tälläiseen tyyliin, niittejä, rikottuja farkkuja jne! Sain vaan lisää inspiraatiota näitä kuvia katselemalla :) Kiitos kivasta blogista!

    ReplyDelete
  14. Jostain syystä mun katse nauliutu heti noihin kakkoskuvan punasiin housuihin (toinen oikeelta), toi väri on ihan täydellinen ! Tiedän, etteivät ne mulle sopisi mitenkään, mutta ihan uskomattoman hienot kuitenkin :)

    ReplyDelete
  15. Mun suu loksahti kyllä äkkiä auki, kun avasin tämän postauksen. Tykkään ihan älyttömästi! Särmää löytyy ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)