Tuesday, March 22, 2011

SemiCopyCat - Olivia Palermo

Tämmöistä oli päällä jo muutama viikko sitten, mutta olin unohtanut pistää sen tänne blogiinkin. Inspiraation asuun sain Olivia Palermon kokonaisuudesta, joten semi copycat siis kyseessä. Tosin omat housuni eivät ole läheskään yhtä ilmavat kuin Olivian.


Paita: Dolce & Gabbana, Vyö: Beamhill, Housut: Zara

Zaran housut on ostettu tästä mallistosta, joten niitä luulisi vielä löytyvän.

Olen itse täysin ihastunut tämän kevät/kesän slacks (kiitos termistä Lintu!;)) trendiin, missä housut ovat ilmavat ja loistavat eri väreissä. Tuollaiset Olivian vastaavat saisivat heti tilaa minun vaatekaapissani. Sopivat arjen kaikkiin tilanteisiin - niin virallisempiin kuin arkisempiinkin. Nuo roosat Sonia Rykielin yksilöt ovatkin olleet ahkerassa käytössä...


19 comments:

 1. Piristävän näköiset nuo vaaleanpunaiset pöksyt. Täytyy lisätä housuja omaan vaatekaappiin. :) Kiitos inspiraatiosta.

  ReplyDelete
 2. Voi luoja miten kaunis jälleen kerran...huoh. Mistä olet ostanut tuon paidan? Aivan ihana!!! Hieman samantyylinen kuin ne Zaran rusettipaidat joita olen etsinyt löytämättä :( Toi rusettijutska vaan niin toimii ja näyttää hyvältä!! Ihanaa viikkoa sinulle kaunotar!

  ReplyDelete
 3. Nuo molemmat housut on niin ihanat! Mun pitäisi ehdottomasti saada tuollaiset ilmavat pöksyt, vaikka eiväthän moiset välttämättä lyhyelle sovikkaan. :)

  ReplyDelete
 4. Todella hyvännäköiset asut jälleen kerran, WAU!

  Miten muuten laitat hiuksesi, nostatko tuon etuosan pinneillä vai tupeeraatko sen tuollaiseksi korkeammaksi?:)

  -Sea

  ReplyDelete
 5. Tää on jo naurettavaa, kun toistan itseäni jälleen, mutta en vaan voi sille mitään, että olet ehdottomasti yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä ihmisistä, jotka tunnen/tiedän. Täydellistä jälleen ja sä et voisi olla kauniimpi!!!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 6. sulla on kyllä ihan älytön tyylitaju! kaikki vaatteet mitä puet, sopivat sun vartalolle täydellisesti! Ja sun hiukset kruunaa aina kokonaisuuden, ne on niiiin ihanat :))

  ReplyDelete
 7. Aivan uskomattoman ihana asu! Molemmat siis:)

  Vetää ihan sanattomaksi..

  ReplyDelete
 8. Ihanat noi vaaleanpunaiset housut! :) Ja toi ihan keskimmäinen kuva on ihanan pirteä! :)

  ReplyDelete
 9. Tuo ylimmäinen asustekokonaisuus on ihana!!!

  ReplyDelete
 10. Oi, D&G:n paita on upea! Ja niin myös sinäkin :)

  ReplyDelete
 11. Kiva asu :) Muuten, kuinka pitkä olet?

  ReplyDelete
 12. Osaatko sanoa mitkä housut nuo ovat, tuolta Zaran sivuilta:)?

  Hyvännäköiset!

  ReplyDelete
 13. Hei mikä laukku sulla on tossa ekan asun kuvassa? :) Laukku- ja kenkäkokoelma postausta kaivataan!

  ReplyDelete
 14. Noiden vaaleanpunaisten housujen avulla pystyisit tehdä copy catin tästä Blake Livelyn asusta http://theskinnywebsite.com/site/2010/07/new-blake-lively-on-set-candids/#more-14042 . Heti tuli mieleen tää! :) Vai ootkohan joskus laittanutki jo sen tänne?

  ReplyDelete
 15. Aivan täydellinen tuo D&G paita!:) Mistä mahtaa moinen löytyä? Olet uskomattoman kaunis nainen varustettuna hyvällä tyylillä:) tsemppiä!

  ReplyDelete
 16. Klassista tyylia ja kauneutta molemmissa asuissa. Aivan taydelliset asut toihin... jos meidan tyopaikalla ei olisi tuota "black only"-pukukoodia...

  ReplyDelete
 17. Ihania noi molemmat housut. Jotenkin tosi "pirteet" noi alemmat.

  ReplyDelete
 18. Mahtavia nää copycatit! Todella kauniita asuyhdistelmiä. :) Löysin vasta nytten blogisi ja mietin että voinko seurata blogspotin kautta tätä? Siellä mulla on tunnukset, eli google-tili. Mutta tossa sivussa lukee vaan "seuraa blogilistalla" tai "bloglovingissa"... En vaan viitsisi lisää rekisteröitymisiä uusiin paikkoihin tehdä :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)