Monday, February 28, 2011

Colorful Catwalk

Värikkäällä trendillä jatketaan.
Olen jakanut kanssanne kuvia Guccin sekä Jil Sanderin värikkäistä näytöksistä. Nämä suunnittelijat eivät suinkaan olleet ainoat, jotka toivat väriä lavoille. Kirkkaita värejä sekä rohkeita yhdistelmiä näkyi monella eri muotitalolla.Monet luottivat kahden voimakkaan värin yhdistämiseen, mutta Martin Grant lisäsi kokonaisuuteen vielä mustaa ja rauhallista kuviota.


Loewe repäisi värillisellä nahalla.
Diane von Furstenberg tunnetaan villeistä kuvioinneistaan ja printtimekoistaan. Tällä kertaa hänkin malttoi hieman ja yhdisti yksinkertaisesti kahta voimakasta väriä keskenään.
Itse meinaan ehdottomasti pukea tänä sesonkina paljon väriä päälleni. Muutamat värikkäät yksilöt (kuten kirkkaan liila olkaimeton toppi, punainen bleiseri ja persikkaiset housut) ovat löytäneet jo tiensä vaatekaappiini. Pidän keltaisesta kovasti, ja sitä löytyykin jo kaapista entuudestaan, mutta jotain kirkkaan vihreää voisi vielä pitää silmällä...

8 comments:

 1. Upeat värit todellakin. Itse pidän eniten tuosta turkoosista ja pinkistä, mitkä tulee taatusti näkymään omassa pukeutumisessa tänäkesänä:)

  ReplyDelete
 2. Siellä oli montakin tyyliä jotka voisin varastaa.. ;) Ihania nuo Fendin vyöt.

  ReplyDelete
 3. Siis aivan ihania värejä ja vaatteita! Mun lemppari on tuo Loewen vaalea mekko, onko siinä perhosia vai mitä nuo ovat? Mutta siistin mallinen ja sävynen. Tollasta vois alkaa metsästämään omaan kesävaatevalikoimaan. :) Nuo Loewen vaatteet kolahtivat muutenkin eniten.

  ReplyDelete
 4. Toistan tätä sun joka "väriläiskäpostauksen" jälkeen, mut ihanaa, ihanaa, ihanaa! Ihan alkaa hirvittämään ajatus siitä, että itsellä on tänään päällä harmaata ja mustaa. Äh, nyt mä haluan äkkiä toimistolta kotiin vaihtamaan vaatteet. ;) Mutta suuri kiitos sulle, että inspiroit nyt oikein kunnolla pukeutumaan ihaniin väreihin, eiköhän näitä karkkeja katsellessa itsekin pikku hiljaa ala aamulla herätessä näkemään ruusunpunaista. :)

  ReplyDelete
 5. Värit on pop, etenkin kesällä mutta jotenkin silmää miellyttää enemmän nuo puuteriset värit. Tosi tyylikäs päivän asu tuossa alempana : )

  Sanna

  ReplyDelete
 6. Riccin pinkin hameen olen bongannut aikaisemminkin ja tällä hetkellä on jahti päällä jonkun samanlaisen löytämiseksi! :)

  Pinkki ja turkoosi eivät ole ikinä mitenkään vieraita värejä olleet, mutta tänä keväänä/kesänä ajattelin myös panostaa entistä enemmän väreihin! :)

  ReplyDelete
 7. Ihana tuo Fendin valkoinen paita! :) Itse pyrin myöskin saamaan ehdottomasti nyt lisää värejä kaappiini...

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)