Sunday, February 27, 2011

Puuterisävyjä päivän asussa

Viimeaikoina olen kaiken värikkään lisäksi himoinnut kaikkea beigeä. Tämä väri on jotenkin niin rauhallinen ja harmoninen, että se huokuu eleganssia.



Ihan vielä päästä varpaisiin en ole päässyt beigeä pukemaan, mutta olen yhdistänyt sitä ruskeaan, valkoiseen ja kultaan.

34 comments:

  1. Ihanaa beigeä! Ja sulle sopiikin tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  2. Oi miten kaunis ja niin tyylikäs, keväinen asu:)

    ReplyDelete
  3. Ihana asu!!!!!!! <3 <3 Mä haluun ja tollaset valkoset hoiusut, ne on aivan upeat:) Ja todellakin olet saanut asusta ihanan harmonisen ja rauhallisen.
    Sinusta niin huokuu sisäinen ja ulkoinen kauneus <3

    ReplyDelete
  4. Ärsyttävää, koska kiireen ja hektisen arjen takia en ole ehtinyt ollenkaan kommentoimaan sun blogias pitkään aikaa. :/ Oon kyllä visusti käyny lukemassa uusimmat jutut, siitä en tingi. :D
    Mutta ehkäpä nyt alkaa vähän rauhottuman..
    Enivei, mun lörpötykset tuskin sua kiinnostaa, ajattelin vaan tulla kertomaan että oot taas onnistunut täydellisesti tuossa asun valinnassa ja yhdistelmissä. Nuo kengät aiheuttaa tälle kenkähullulle sydämentykytyksiä.. :)

    ReplyDelete
  5. Girl! Sul on tyylitaju kohdallaan!

    ReplyDelete
  6. Eiii oikeesti aivan ihana asu! ja oot niin nättimys! mistä nuo sun huosut muuten on?:)

    ReplyDelete
  7. Todella kaunis asu, sinula on taito rakentaa onnistuneita kokonaisuuksia. Olen jo 40+, mutta saan silti pukeutumisestasi inspiraatiota itselleni.
    -Sari

    ReplyDelete
  8. Sulla on ihan mielettömän ihania vaatteita! Ja kenkiä! oon ihan rakastunu kaikkiin ku luen päivittäin sun blogia:-) Ja sun tukka on unelma! On kiva ku jollain on tällainenkin blogi, niinkuin itse sanot "pinnallinen", ettei vaan vatvo omista ongelmistaan ja kerro mitä on tehny joka päivä poikaystävänsä kanssa. En toki väitä, etteikö nekin blogit ole hyviä, siis jotkut, mutta pointtini on se, että kiva kun on yksi erilainenkin joukossa eli sinun blogi! jatka samaan malliin:>

    ReplyDelete
  9. Sofiina,
    Voi kiitos kovasti kauniista sanoista!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos että niin kauniilla sanoilla piristit minun päivääni:)

    Mongusti,
    Voi sä oot kyllä sellaisen positiivisen enegrian hehkulamppu!:D Kuule kuvailit juuri itsesi! <3

    Helkku,
    Voi ihana, älä hätäile yhtään:) Minusta sinä kommentoit todella ihanasti tasaisin väliajoin, joten ihana on sinusta aina kuulla <3 Sun "lörpötykset" on aina ihania ja kiva lukea!

    möörve,
    Voi miten ihana jos meidän makumme osuvat yhteen!:)

    Essi,
    kiitos paljon! Pidän niistä kovasti...

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihana hirveästi, mutta kauneus on katsojan silmissä, joten kiitos ystävällisyydestäsi:) Housut on Guccin tämän kevään mallistosta!:)

    Sari,
    Voi miten ihana että ilmoittauduit täällä lukijaksi!:) Olen kovin otettu jos kykenen sinua inspiroimaan! kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa päivää sinne!:)

    Neiti Kevät,
    Kiitos sinulle ihan hirmuisesti äärimmäisen auttavaisesta kommentistasi! Olin itseasiassa asiasta tietoinen, mutta en todellakaan että siitä noin paljon voisi päätellä:/ Täten poistin sen. Kiitos siis paljon ystävällisyydestäsi! Jos on mitenkään mahdollista, niin voisitko laittaa mulle sähköpostia kun haluaisin kysyä parista asiasta, että vältän moisen tulevaisuudessa? Kiitos vielä, eikä tarvitse pyytää anteeksi - ystävällisyyttä ja huomaavaisuuttahan sinä minua kohtaan osoitit!:)

    ReplyDelete
  10. Kaukana nudesta, mutta törmäsin kuvasarjaan Camille Bellista Guccin väreissä:
    http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2518900/camilla-belle-gucci-rocnation-04/

    ReplyDelete
  11. kiltsu,
    Voi kiitos paljon! Mukava kuulla, että meillä on niin samanlainen maku!:) Olen äärimmäisen iloinen, että valtaosa teistä ihanista lukijoista on myös tyytyväinen tähän blogini aihepiiriin!:) Itse koen tämän mukavimmaksi näin - niin ihanaa kun valtaosa ymmärtää pointtini täysin!:) Kiitos siis kauheasti ymmärryksestäsi!

    Miinu,
    Aaaaaaaaah! Love love love love :D Tää on niin mun tämän kevään ultimate lemppariasu!!!:) Kiitos linkistä!:) kerään kuvat ylös:D

    ReplyDelete
  12. Ihana asu, mutta missä pidät tuollaista tähän aikaan vuodesta? :O Eihän tollasia kenkiä voi ulkona pitää talvella.. :)

    ReplyDelete
  13. Anonyymi,
    Voi kiitos, kiva että meillä on sama maku!:) Suomessa ei varmaankaan vielä voisi ulkona pitää, mutta minä kun en asu Suomessa:/

    ReplyDelete
  14. Oi aivan ihanan harmooninen kokonaisuus! Itsellänikin on jatkuva beige vimma menossa ja tahtoisin kaikkea mahdollista beigeä. Olis kiva muuten, jos postaisit tän kevään trendikkäistä takeista! Se kun alkaa kohta oleen ajankohtasta, jahka noi lumet tosta vähän sulaa. (:

    ReplyDelete
  15. Tee joku postaus millanen tyyli sulla on ollut nuorempana!

    ReplyDelete
  16. oot kyllä aina niin tyylikäs. Mukavaa ja inspiroivaa katseltavaa.

    ReplyDelete
  17. Tee postaus sun tyylistä nuorena!

    ReplyDelete
  18. Kaunis ja harmoninen kokonaisuus tuo sun asu! :) Aivan upea on myos tuo Miinun linkittama Camilla Bellen asu, vau! Tosin oma silma sanoo etta ehka kuitenkin noiden sandaalien sijaan samansavyiset pumpsit (tai enintaan peeptoet) olis ollu viela parempi match tuon asun kanssa.

    ReplyDelete
  19. Uutena lukijana täällä ja heti linkitin sinut omaan blogiini, sopiiko se muuten ; ) ??
    Ja tuo asu on todella kaunis, raikas samoin kuin tuo edellisen postauksen asu myös!
    Kaunis blogi.

    ReplyDelete
  20. Kauniit housut! Sun asut on aina yhtä kivoja :>

    ReplyDelete
  21. Hei! Ihana blogi, olen seurannut jo pitkään :). Mulla olisi sulle postaus- ehdotus eli tekisitkö joskus sellaisen esim. omaa päivän kulkua käsittelevän kuvauksen? Ei tietenkään tarvite kovin yksityiskohaisesti kertoa missä olet töissä jne. vaan sellainen jonkinlainen tyypillinen päiväsi runko. Kiitos jos tämä toteutuu joskus ja jatka samalla tyylilläsi!:)

    ReplyDelete
  22. Ihanan keväinen asu! Onneksi tänään helsingissäkin on aivan ihanan keväinen ¨lämmin¨ (+3 :D kun aurinko paistaa) ja aurinkoinen leuhto sää. Ihana kävellä rauhassa keskustassa kun ei tarvii juosta kaupasta toiseen vaan voi nauttia KEVÄÄSTÄ. Ihanaa kevään jatkoa sinulle! :)

    ReplyDelete
  23. Ihanat vaatteet - kuten aina :)
    Postaustoiveena ehdottaisin, että kertoilisit omasta urheluvaatetuksesta ja laittaisit kuvia niistä!

    ReplyDelete
  24. Uskomattoman upea asu jälleen kerran :)Olet niin upea ilmestys ja kaiken kruunaa pettämätön tyylitajusi sekä laadukkaat vaate/laukku/kenkä -valintasi!

    -Hannah

    ReplyDelete
  25. Rosa,
    Kiva että muitakin nude hehkuttajia löytyy :) Kiitos hyvästä postausvinkistä! Pistän korvan taakse!:)

    Anonyymi,
    Voi että, mulla ei ole täällä mitään kuvia mun nuoruusvuosien kuvista. Mikä toisaalta on suuri pelastus - koska tänäpäivänä niitä kattoisi kauhulla! :D jos saan niitä joskus käsiini että saisin ne digitaaliseen muotoonkin, niin pitääpä antaa teille kaikille hyvät naurut! :D

    Audrey,
    Voi kiitos kaunis...Ihana että meillä on niin samanlainen maku:)

    Anonyymi,
    Jos saan kuvia käsiini "nuoruusvuosilta" niin voisin ehdottomasti tarjota teille ihanille lukijoille kunnon naurut! :D

    Sanni,
    Kiitos paljon punahuulinen kaunotar!:) Kyllä - se asu on mun kevään MUST HAVE NUMBER 1! tänä keväänä :D niiiiiin upea tuo Guccin kevät/kesä mallisto!!!

    Pampuliina,
    Kiitos paljon! ehdottomasti sopii! Kiitos kauniista eleestä! Olet kovin ystävällinen <3

    AnsQ,
    Kiitos paljon - jaksat aina niin ihanasti kommentoida:)

    mimmu,
    Mikä kunnia, että olet pysynyt mukanani jo pitkään!:) Uuh, en tiedä miten se oikein onnistuisi paljastamatta liikoja... Mutta jos keksin keinon niin pistän tulemaan!:)

    Ida,
    Oih ihanaa että sielläkin alkaa lämpiämään!:) Tulen käymään Suomessa häissä ensi vkoloppuna ja toivon pahimpien pakkasten olevan silloin ohi:/ Samaa sinne!:)

    Anonyymi,
    Kiitos paljon! Ja kiitos hirveästi postausideasta. Niitä tuppaa välillä olemaan harvemmassa kun ei aina keksi joka päivälle uusia ideoita inspiraation puuteessa, joten kiiiiiiiitos avusta!:)

    Hannah,
    Kiitos kovin hyvin kauniista sanoistasi, mutta samaan lauseeseen totean että tyylitaju kuten kauneus on katsojan silmissä. Joten kiitos sinulle sisäisestä kauneudestasi!:)

    ReplyDelete
  26. Hei!

    Olisi mukavaa, jos voisit tehdä postauksen siitä, miten säilytät ja hoidat vaatteitasi (ei kenkiä tai muita asusteita), esim. pesetkö joitan tiettyjä yksilöitä jollain erityisellä tavalla, millaisia säilytysratkaisuja sinulla on vaatteille jne.

    ReplyDelete
  27. Voi että miten ihanat housut! Muistuttaa hieman Zaran yksilöitä, vaikka Guccin mallistoa onkin:)

    ReplyDelete
  28. Oletko harkinnut tekeväsi joskus postausta hiusten'pidennyksistäsi'? Moni lukijasi on ollut hyvin kiinnostunut hiuksistasi, joten sellainen postaus olisi ihan mahtava! :)

    ReplyDelete
  29. Gorgeous outfit, must say! :-)

    ReplyDelete
  30. Tosi kaunis asu. :-) Minuakin kiinnostaisi tietää, käytätkö näitä kaikkia asuja jo nyt ulkona vai onko osa asuista esimerkiksi vain sisätiloihin tarkoitettuja. Itsekin toivoisin jo pääseväni pukeutumaan kevyempiin vaatteiisin, mutta ei täällä keskemmälläkään Eurooppaa voi, villahuivilla ja saappailla mennään edelleen.

    ReplyDelete
  31. voisitko jatkossa kertoa jo postauksessa mistä päivän asun vaatteet on/ mitä merkkiä ovat, olisi tosi kiva tietää.
    + täydellinen asu!

    ReplyDelete
  32. You are so beautiful! I love your hair :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)