Tuesday, January 18, 2011

Golden Globes 2011

Toissayönä Los Angeleissa nähtiin taas punaisen maton pukuloistoa kun Golden Globe-palkinnot jaettiin. Social Network elokuvan lisäksi illan aikana nähtiin monia onnistumisia myös asuvalintojen suhteen.
Tässä muutama minun suosikkini kyseiseltä illalta:

Anne Hathaway


Kuin tilauksesta matolla nähtiin taas erittäin kaunis puku Anne Hathawayn päällä, joka paljasti näyttelijättären kauniin selän. Todella onnistunut valinta, joka kuului ehdottomasti suosikkeihini.

Olivia Wilde


Tämä näyttelijättären, Olivia Wilden, yllä oleva Marchesa puku oli varmaan illan suosikkini. Ehdottoman upea ja näyttävä luomus. Tosin noita kultaisia Louboutineja en kyllä ymmärrä, mutta onneksi ne eivät näkyneet hameen alta.

Leighton Meester


Ei ehkä illan upein puku, mutta sopi minusta kantajalleen erinomaisesti. Nuo vanhanaikaisen näköiset korvakorut olivat nappivalinta tämän mekon kanssa.

Eva Longoria


Eva Longoria näytti upealta mustassa Zac Posen mekossaan. Vaikka hame kuuluikin suosikkeihini ja oli äärimmäisen näyttävä, ei tuo rintamus ollut ehkä imartelevimmasta päästä sivusta katsottuna?



Illan aikana nähtiin paljon kimalletta sekä eri hiekan sävyjä.



Muita illan onnistujia oli Catherine Zeta-Jones, raskauden onnea hehkuva ja upea Natalie Portman sekä Claire Danes kaikessa yksinkertaisuudessaan.



Sekaan mahtui muutama ei niin mairitteleva asukin. Julianne Moore tuntui näyttävän vanhemmalta omassa asussaan, tuo keskimmäinen näyttelijätär....noh...need I say more? ja Halle Berry myös lukeutuu heikommin pukeutuneihin. Minusta tuo asu ei vaan ole tuohon tilaisuuteen sovelias, vaikka Halle näyttäisi jätesäkissäkin hyvltä.

Kuka oli sinun lempparisi?

26 comments:

  1. Olivia Wilden puku on ehdoton suosikkini näistä blogissasi esitellyistä puvuista. Tuollaiseen unelmamekkoon olisi kerrassaan ihana pukeutua!
    Eva Longorian puku iski tajuntaani myös. Välttämättä rintamus ei Evalle tee oikeutta, mutta mielestäni yläosaa paljastava puku on muuten kaunis ja sopivan rohkea.
    Helena Bonham Carterin pukeutuminen niin siviilissä kuin punaisella matolla on aina yhtä kantaanottavaa ja persoonallista, joskin nuo aurinkolasit olisi voinut jättää kotiin;) Hänen tyyliään en kyllä lähtisi ihan heti kopioimaan, mutta on virkistävää nähdä näyttelijättären olevan aidosti oma itsensä:)

    ReplyDelete
  2. Keskimmäinen taitaa olla Harry Potterista Bellatrixinakin tuttu Helena Bonham-Carter. Ja on kyllä tosiaan tunnettu myös vähän erikoisemmasta tyylistäänkin..

    ReplyDelete
  3. Nuo Olivian kengät on tosi päheet mut ei kyllä sovi _yhtään_ tuon mekon kanssa!

    ReplyDelete
  4. Keskimmäinen näyttelijätär on Helena Bonham-Carter, jonka puoliso on Tim Burton. Tim Burtonhan on kuuluisa "vinksahtaneista" elokuvistaan, mm. Saksikäsi Edward, Corpse Bride ym. Helenan tyyli on nykyään hyvin samanlainen, kuin Tim Burtonin henkilöhahmojen tyyli on elokuvissa...

    ReplyDelete
  5. Eva Longoria ja Leighton Meester ovat aina yhtä kauniita:)

    ReplyDelete
  6. Mun on pakko sano tähän väliin kans että tosi samanlailla meni munkin suosikit kun sulla :) Erityisesti Leighton oli mielettömän elegantti.

    Mutta sitten taas en voi muuta kuin RAKASTAA Helena Bonham-Carteria <3 Hän ei koskaan taivu johonkin sievistelymuottiin, vaan vetää aina ihan omalla tyylillään. Ihana nainen ja mieletön näyttelijä.

    Satu
    http://satusatusatu.livejournal.com

    ReplyDelete
  7. Keskimmäinen näyttelijätär (miksi muuten käytät tuollaista tarpeetonta feminiinimuotoa?) on ihanasti edukseen erottuva, vähän muuta kuin nuo pelkät punaisen maton koristeet. Ja erinomainen näyttelijä :)

    ReplyDelete
  8. Lusitarious,
    Kyllä, todellinen prinsessapuku!:) Ja ihan samaa mieltä olen Evan puvusta! Olen myös samaa mieltä kanssasi Helenasta. Ei tyyli, jota lähtisin itse kopoioimaan, mutta olipahan jotain "erilaista" :)

    henna,
    Muistan kasvot, mutta ei tullut nimi eikä yksikään elokuva mieleen:/ Mutta erikoinen on oikea sana kuvailemaan minunkin tunnettani!:)

    Beany,
    samaa mieltä olen kanssasi!

    Aino,
    Itse en ikävä kyllä osannut sanoa ainoatakaan elokuvaa missä hän olisi näytellyt! Kiitos siis siitä!:)

    nanne,
    Kyllä. Tyylikkäitä naisia:)

    satusatusatu,
    No kyllä!:) Ihan samoilla linjoilla olen kanssasi!:) En ikävä kyllä tiedän kovinkaan paljoa tästä Helenasta, mutta ehdottomasti oli massasta erottuva!:)

    Anonyymi,
    Kun palkintogaala on kyseessä ja palkitaan actor and actress niin varmaan siitä syystä näyttelijätär tuli automaattisesti sen enempää ajattelematta ulos:) En ole sen kummisemmin valintaani analysoinut:) Mutta ehdottomasti oli joukosta erottuva!:) Ikävä kyllä en tunne kyseisen näyttelijättären töitä, mutta varmasti todellinen taiteilija ihan vain pinnallisesti pukeutumisesta päätellen!:)

    ReplyDelete
  9. Vau aivan uskomattomia pukuja taas kerran! Hirveän vaikea valita suurimpia suosikkeja, mutta sanoisin Olivian, Leightonin, Catherinen ja Clairen. Jos minun pitäisi johonkin tuollaiseen juhlaan valita mekko, en varmaan ikinä pystyisi valitsemaan tuollaisista vaihtoehdoista!

    ReplyDelete
  10. Hienoja, elegantteja pukuja näkyi kyllä.
    En tarkoita olla ilkeä, mutta melkoinen aukko sivistyksessä jos ei ole yhtään Helena Bonham-Caterin leffaa nähnyt tai kuullut Tim Burtonin elokuvista (uusimpia mm. Liisa Ihmemmassa, Jali ja suklaatehdas). Kyseiset leffat ovat visuaalisesti aivan omaa luokkaansa, usein unenomaisia satumaailmoja ja varsinkin Bonham-Carterin leffoissa esiintyy monesti häikäisevää, menneiden aikakausien pukuloistoa.
    Suosittelen katsomaan ainakin vanhempia leffoja, jos uudet satuleffat eivät kiinnosta (itseänikin ärsytti molemmissa edellämainituissa Johnny Deppin luonnottamksi maskeerattu, virnistelevä naama) :D
    -Lina

    ReplyDelete
  11. Eva on aina niin kaunis! Oletko ollut tyytyväinen ostamaasti suoristinrautaan? Itse myös mietin minkä suoristajan hankkisin ja en usko tarvitsevani kuitenkaan GHD:ta. Mukavaa viikonalkua ykkös bloggaajalle!

    ReplyDelete
  12. Paras asu on ehdottomasti Leighton Meesterillä! Natalie Portmankin on oikein suloinen<3!

    ReplyDelete
  13. Longoria on varsin upee ilmestys mustassa mekossaan<3

    ReplyDelete
  14. Ms.Jones,
    Oli kyllä monta kaunista naista punaisella matolla!:)

    Lina,
    Voi kyllä minä nuo elokuvat nimeltä tiedän:) Mutta en ole nähnyt, sillä ne ovat sen tyyppisiä elokuvia, jotka eivät ole vain minun makuuni. En esimerkiksi tykkää katsoa kauhuelokuviakaan. eivät yksinkertaisesti ole minulle:) Muutenkaan en ole kovin paljoa elokuvia viimeaikoina ehtinyt katsomaan:(

    Anonyymi,
    Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen!:) Itselläni on hyvin taipuva tukka, niin varmaan myös siitä syystä en tarvitse niin hienoa rautaa kuin ghd, mutta en ole itse sellaista koskaan omistanut, niin vaikea verrata todella. Toivottavasti löydät itsellesi oikean!:)

    Anonyymi,
    Molemmat olivat myös ehdottomasti mieleeni!:)

    Anniina,
    Kyllä. Kaunis nainen vaikka mitä pukisi päälleen:)

    ReplyDelete
  15. "mutta melkoinen aukko sivistyksessä jos ei ole yhtään Helena Bonham-Caterin leffaa nähnyt tai kuullut Tim Burtonin elokuvista (uusimpia mm. Liisa Ihmemmassa, Jali ja suklaatehdas)"

    Aukko sivistyksessä jos ei nähnyt kyseisiä elokuvia?!?! Jessus=D On meitä moneksi =D

    ReplyDelete
  16. Tuo Olivia Wilden puku on aivan täydellisen upea!

    ReplyDelete
  17. Olivia Wilden puku on upea, lähes täydellinen! Hänen pukunsa lisäksi pidin myös Sandra Bullockin, Kyra Sedgwickin (kaunis sinapinkeltainen mekko) ja Jessalyn Gilsigin puvuista. Petyin minäkin Halle Berryn pukuun. En myöskään pidä kauheasti Leighton Meesterin mekosta. Minusta hänelle sopisi jokin muu väri paremmin.

    ReplyDelete
  18. Hihii, tuo Anne Hathawayn selkä näyttää ainakin musta enemmän kankaalta ;) Onko se?

    Mutta juu Olivia Wilden puku on upea! Ja kuten sanoit kengät oudot kyseisen puvun kanssa mutta onneksi ei näkyneet ilman esittelyä, niin ei mene muuten kaunis kokonaisuus pilalle :)

    Ja Halle Berryn puku näyttää siltä, kuin Halle olisi unohtanut päällikerroksen kokonaan ja lähtenyt liikkeelle alusvaatteissa ja laahuksessa. Näin sanoo siis harjaantumaton silmäni ;)

    -T

    ReplyDelete
  19. Täytyy kyllä todeta ihan ääneen, miten ihanasti vastaat kaikille lukjioille. Jopa niille tökerömmillekin. Kritiikki on asia erikseen, mutta suuri osa "kritiikistä" on kaikkea muuta kuin kritiikkiä. Monet ovat ihan puhtaasti vain ilkeitä. Silti sinä jaksat toistuvasti vastata kaikille lämmöllä.
    Toivottavasti nämä negatiivisuutta kylväävät anonyymit jatkaisivat jonnekin muualle, sillä tämä blogi edustaa minulle ainakin kaikkea kaunista, hempeää ja iloista. Kommenttiboksin rumuudet harmittaa minuakin joskus vain blogien lukijana. Sitä kun haluaisi luottaa ihmisissä siihen hyvään. Vaikka oletkin mielestäni ulkoisesti hyvin kaunis nainen, niin vielä enemmän ihailen sinun sisäistä tyylikkyyttäsi, joka näkyy vastauksissasi. Olet todellinen esikuva.

    Kiitos virkistävästä blogistasi.

    T: Maarit
    Hieman vanhempi lukijasi Helsingistä

    ReplyDelete
  20. Jos mä alan joskus odottaa vauvvaa niin toivottavasti näytän yhtä upeelta kun Natalie :-)

    ReplyDelete
  21. Joo kyllä tossa Anne Hathwayn puvussa on nude kangas selkää peittämässä. Koska toi iho alaselässä rypistyy hassusti..Mut muuten toosi kaunis puku, mutta mä laittaisin ihan ilman tota kangsta selässä.

    ReplyDelete
  22. Anne Hathaway näyttää aina yhtä jumalaiselta :)

    ReplyDelete
  23. mä pidän tuosta Catherine Zeta-Jonesin puvusta :) kaunis nainen muutenkin :)

    ReplyDelete
  24. Aivan upeita pukuja, mutta Annen puolesta ihan harmittaa, ettei pukuun ole vaihdettu hänen hyvin vaaleaan ihoonsa sopivaa kangasta/verkkoa! Sen olisi pitänyt myös olla hiukan kireämpi, jotta tuollaista "pussitusta" ei olisi päässyt tapahtumaan. Tosi harmi! Tuo kun olisi fiksattu, niin olisi ollut täydellinen ilmestys. :)

    ReplyDelete
  25. Ihania pukuja, paras oli kyllä mielestäni Catherine Zeta-Jones tummanvihreässä puvussa, sopi hänen vaaleaan ihoonsa tosi kauniisti! :)

    ReplyDelete
  26. Tuota raskautta ei huomaa kyllä yhtään, wow!:O

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)