Monday, January 17, 2011

Jil Sander - hot or not?

Hiljattain Drew Barrymore ilmaantui punaiselle matolle luomuksessa, jota kummaksuttiin monien eri lehtien sivuilla ja rinnastettiin jopa roskasäkkiin.
Kyse on Jil Sanderin spring/summer 2011 mallistosta, joka kieltämättä on hieman erikoinen.Who wore it better?
Mun ääneni menee kyllä nyt tuolle itse näytöksen mallille. Tosin valaistus on hieman hämäävä, sillä vaikka kyseessä on mitä ilmeisemmin sama mekko, näyttää se väriltään ja mittasuhteiltaan hieman eroavaiselta.

Jil Sanderin mallisto sai muotiviikoilla osakseen paljon ylistystä ja näytös oli rankattu monissa lehdissä viikon kohokohtiin. Tämä todella osoittaa ja todistaa etten tiedä muodista mitään, sillä minusta aika moni näistä luomuksista näyttää ihan muodottomilta pusseilta.Tosin tuo keskimmäinen vaaleanpunainen mekko on kyllä minun makuuni!:DEi, nämä eivät kyllä iske minuun.Nämä viimeiset kolme ovat jo arkipäiväisempiä. Tuon keskimmäisen koltun kyllä lisäisin vaatekaappiini koska vain!


Style Scrapbook blogia kirjoittava Andy on hyvin perillä viimeisestä muodista.

Mitä mieltä sinä olet tästä mallistosta?

14 comments:

 1. Ei kyllä iske. Ainoastaan tuo violetti lyhyt "kotelomekko" voisi toimia!

  ReplyDelete
 2. Ei kyllä iske muhunkaan.. Aika paljon sais maksaa että laittaisin ylleni tuollaisen "mekon" johonkin juhliin! :D Ainoa hieno oli se sininen mekko, se kaikkein tavallisimman näköinen. :) Ja vaikka yleensä pidän Drew Barrymoren punaisen maton mekoista, niin nyt se oli kyllä aika floppi.. :P

  ReplyDelete
 3. Tulee kyllä assosiaatiot tuulipuvusta :) Sininen mekko on kaunis ja vaaleanpunainen sopisi kivasti rantalomalle kun pukeutuminen on rentoa ja iho päivettynyt!

  ReplyDelete
 4. Täällä toinen joka ei näköjään ymmärrä muodista mitään :D Oon samaa mieltä, että tuo violetti alimmaisen rivin mekko on kaunis, mutta muuten jäin kyllä suu auki toljottamaan... Mutta jos joku vielä "isompi" nimi (suunnittelija) keksis tuoda vaikka neonväriset tuulipuvut takasin, muotimaailma varmaan ylistäis niitäki ihan onnessaan :D

  ReplyDelete
 5. En tykkää tästä mallistosta. En myöskään pitänyt Tilda Swintonin Golden Globe puvusta, joka oli Jil Sanderin mallistosta. Aiemmin Sanderin mallistot ovat olleet huomattavasti parempia! Oliskohan pääsuunnittelija vaihtunut...

  ReplyDelete
 6. Minusta Jil Sanderin kevätnäytös oli mahtava! kaikki pitävät taidetta joskus outona ja käsittämättömänä, mutta kaikkea voi myös oppia katsomaan kauniilla silällä;). Olen ilonen, että teit Jil Sander-postauksen, koska minun mielästä hän ainakin raitavaatteissaan on nero! xxx

  ReplyDelete
 7. toi alarivin keskimäinen violetti on ihana! muut taas..... muodottomia ja muutenkin yäks

  ReplyDelete
 8. NOT! tommoset ei voi imarrella ketään.

  ReplyDelete
 9. Absoluuttiset nounout!:) En kyllä innostu yhtään noista kaavuista. Yhdyn samaan kuin edelliset, että ainut jota voisin ajatella oisi tuo alarivin lyhyt sinertävä mekko.

  ReplyDelete
 10. TOSI ruma otsikkobanneri ja tosi ruma on myös v*tuilleen muokattu layouttisi muutenkin. Mikä tuo kenkäkuva on taustalla? Sulla on hyvä tyylitaju vaateasioissa, miksei visuaalisen tarkka visuaalinen silmäsi näy blogin ulkoasussa? Kaikkea ei tietenkään voi osata. Mutta älä muokkaa kuvia tai html-koodia ollenkaan, jos et osaa kunnolla, näytää homsuiselta, ei ihan strictly style.....

  ReplyDelete
 11. Edellinen anonyymi:
  Jo kieliasustasi näkee että olet sivistymätön idiootti, jonka pitäisi olla hyvin hiljaa;) Pitäisin minäkin nimeni anonyyminä, hävettäisi minuakin sanoa tuollaista moskaa ihmisten ilmoilla.

  ReplyDelete
 12. Wedding Hassle,
  Kyllä, sen kotelomekon minäkin kotiuttaisin! Ja ehkä jopa myös tuon vaaleanpunaisen "pussin" :D

  Helkku,
  hauska huomata etten ole yksin ihmetykseni kanssa :)

  Maija,
  Olen ihan samaa mieltä kanssasi. Ne molemmat ottaisin itsellenikin!

  Sandra,
  Hyvin mahdollista. Onneksi sitä ei ole muodin orja ja saa itse valita mikä sopii omaan tyyliin:)

  Kata,
  Pitääpä käydä katsomassa tämä Tildan puku!:)

  Anonyymi,
  Aivan totta! Kauneus on katsojan silmässä, mutta en tosiaan ole niin sivistynyt, että näkisin kaikissa näissä hameissa "taidetta". Joka todistaa sen, että en todellakaan ymmärrä muodin päälle!:)

  rii.i,
  Samaa mieltä. Tosin siitä vaaleanpunaisesta muovipussista pidän :D

  mette,
  niin minäkin luulisin.

  Sofiina,
  Olen kanssasi samaa mieltä:)

  eanna,
  Kyllä. Vaikka itse yleensä pidän "tylsästä", mutta tylsänkin pitäisi edes jotenkin imarrella?:D

  Anonyymi,
  Voi itse pidän tuosta jalkakuvasta taustalla kun kengissä on sydämet, koska se viittaa rakkauuteeni kenkiin (niin ja layout on ihan suoraan sellaiselta sivulta kuin pyzam) :) Ja strictly style nimenä ei todellakaan tarkota sitä että minä olisin aina "strictly style." Meitsi kun on ihan verkkarit/vanhat collarit päällä AINA kun tilaisuus on!:D Strictly viittaa enemmänkin siihen, etten kerro täällä mitään liian henkilökohtaista ja pysyttelen hyvin pinnallisissa asioissa:) Sillä tyylihän on se "huonokin" tyyli? Jokaisella on oma makunsa ja mikää ei tee toisesta oikeaa tai väärää kun tyylistä puhutaan? Mutta jos haluat olla rakentava kommentissasi, kerro ihmeessä miten voin asiaa parantaa? Sillä itse en ymmärrä ongelmaasi koodaukseni kanssa?
  Kiitos kuitenkin siitä, että taidat pitää minun tyylistäni muuten?:) Sillä varmasti suuren osan mielestä sekin saattaa olla sinua nätimmin kompaten "sekaisin".:)

  Anonyymi,
  Kiitos puolustuksesta, mutta itse elän sellaisen aforismin ohjeella, että: "Koskaan et paljasta omaa todelleista luonnettasi paremmin, kuin kuivallessasi jonkun toisen luonnetta". Niin kuljetaan iloisesti omalla tiellämme ja kunnoittavasti hyväksytään muiden valitsemat tiet, kunhan ne eivät muita ihmisia satuta/loukkaa:) Hyvin usein anonyyminä tulee sanottua myös asioita, mitä ei sanoisi omalla nimellään tai kasvoillaan, koska sitä hävettäisi ottaa vastuu sellaisista sanoista, koska meidät itsemme se enemmän määrittelee kuin sanojemme "kohde".

  ReplyDelete
 13. Tiesitkö, että mekko ja hame on kaksi eri asiaa?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)