Wednesday, January 19, 2011

Parannusta tulossa!

Jo muutama viikko sitten palasin takaisin Thaimaan-matkaltani ja kiirettä on pitänyt. Nyt seuraavan perjantain jälkeen kiire helpottaa taas hetkeksi ja sitten yritän saada aikaiseksi hieman persoonallisempiakin postauksia. Minulla ei ole ollut aikaa ottaa kuvia, ladata niitä koneelle, lisätä niitä postauksiin jne.
Se tulee kuitenkin muuttumaan piakkoin!:) Joten bear with me!:) Te ihanat olette pyytäneet lisää päivän asu postauksia ja niitäkin on taas tulossa.

Sitä rauhallisempaa aikaa odotellessa, tässä kuva Christina Centenerasta, jonka olen jo muutamaan kertaan maininnut kuuluvan tyyli-idoleihini (vaikka hän ei selvästikään jaa rakkauttani laukkuihin :D).


Tästähän voisi yrittää tehdä vaikka copycatin...
Kyllä. Yksinkertainen on kaunista.


Ja hänen päällään näkee aina mitä erikoisempia kenkiä, mitkä saavat yleensä minun sydämeni pomppailemaan. Tuo oikimmainen kokonaisuus miellyttää minun silmääni kovasti. Voisi senkin lisätä mahdolliselle copycat-listalle :)

9 comments:

 1. Hassua, että usein kun mä postaan jotain blogiini, niin hetken päästä sulla on vastaavia juttuja! Kiva tietää, että ei oo ainoa maailmassa, vaikka ympärillä ei aina tunnukaan olevan samanhenkisiä ihmisiä! :)

  ReplyDelete
 2. Nuo ensimmäiset kengät, wau! Kenkähyllyssäni olisi vielä tilaa tuollaisille! ;)

  ReplyDelete
 3. Nuo mustat "röyhelö"nilkkurit ovat kyllä aivan ihanat!
  :)

  ReplyDelete
 4. Ihana kun hänellä on tavarat käsissä:DDD Ei edes mitään pikku pussukkaa tai mitään, vaan kädessä!

  ReplyDelete
 5. Bear with me. :)))

  t.kielipoliisi

  ReplyDelete
 6. koska päivän asusta ja sellasta?:O

  ReplyDelete
 7. jos rakastat noita leopardikenkiä, niin ihan samanlaisia mutta eri kuosilla myydään huuto.netissä. laita vaan kiilakorko hakusanaksi. mustat ja seeprakuvioiset!

  ReplyDelete
 8. Tuo "I am loving this look" on kyllä upea. Perusvaatteet simppelit, jotka monelta löytyy, mutta hän on yhdistänyt sen huimiin korkoihin & vielä turkiskauluri.. purrr, aika ihana tyylilyyli kyllä. :> ♥

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)