Friday, December 3, 2010

Trend alert - löysät pukuhousut!

Haluaisin kovasti vaatekaappini täytteeksi yhdet tuollaiset rennommat pukuhousut, jotka kapenevat alaspäin. Ne näyttävät hyvin mukavilta, mutta silti oikein yhdistettynä täysin sopivilta arjen virallisempiinkin tilateisiin.
Chictopian sivuilta sitä on voinut ihailla kauniita värejä, printtejä ja yhdistelmiä näistä housuista.

Kuviolliset housut ovat minulle hieman liikaa ja tuovat mieleeni ehkä jopa pyjamat, mutta ehdottomasti tahtoisin löytää vastaavanlaiset housut jossain neutraalissa sävyssä!

9 comments:

 1. Oh noi punaset housut on aivan mahtavat! Ja muutenkin se asu toimii musta tosi hyvin :) Nyt munkin on pakko saada tollaset pukuhousut!

  ReplyDelete
 2. Mielenkiinnolla odotan miltä näyttävät ! Ensireaktio olisi kyllä suositella välttämään mielestäni ne kun eivät istuneet kenellekään silloin 80-luvulla eikä oikein nytkään, mutta mistäs sitä koskaan tietää kun expertti on asialla ;)

  Opiskeletko muuten vai oletko työelämässä ?

  ReplyDelete
 3. Juuri eilen ihailin moisia pöksyjä kaverin kanssa! On ne vaan kivat nuo tuollaiset :>

  ReplyDelete
 4. Ihana blogi sulla!! Olet niin aina niin positiivinen ja innostava! :)

  Voisitko taas joskus kertoa jonkun kivan ruokareseptisi täällä, kun ne ovat aina olleet niin hyviä!?

  T. Janna

  ReplyDelete
 5. Itsekin olen etsinyt samanlaisia, mutta ei ole tärpännyt.

  Ihana talvinen uusi banneri :)

  ReplyDelete
 6. kannattaa pyörähtää Zarassa! Sieltä olen kaikki omani ostanut ja kaapista löytyykin tällä hetkellä 5 erilaiset "pukuhousut" :) Ja tykkään niistä mielettömästi, ihanan rennot mutta asialliset.

  ReplyDelete
 7. Tosi tyylikkäitä, mullakin haussa! :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on tollaset löysät melko suorat housut. Ostin ne syyslomalla Lontoon Bershkasta ja on ollut tooodella ahkerassa käytössä ! (:: Voisitko tehdä lisää copy cat -juttuja ? Ne on tosi ihania !!

  ReplyDelete
 9. Mä oon niin kuolannut tollaisten perään jo tovin myös, mutta tämän raskauden jälkeisen pienen pömpön kanssa ne vaan näyttäisivät aivan kammottavalle päälläni...Höh!

  Pitkät ja litteävatsaiset olkaa hyvä!

  :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)