Thursday, December 2, 2010

Edellisien joulujen koristeita

Kaivelin hieman vanhoja kuva-albumeja ja päätin jakaa teidän kanssanne kuvia vanhoista joulukoristeluistani. Suurin osa kuvista on jopa 3 vuotta vanhoja, täten kuvien laatukin on sen mukainen. Pahoitteluni tästä.
Toivottavasti joku pystyy kuitenkin saamaan näistä joitain ideoita oman kotinsa koristeluun!
6 comments:

 1. Ihana toi sun koira, oikein röhnöttää tuolla sohvalla! :D

  ReplyDelete
 2. Oikein ihanalta näyttää :) hauska kun yhdestä kuvasta bongaa pienen haukun tuolta sohvalta vetelemässä sikeitä..:D


  Lämpimiä joulufiilistelyiltoja sinne, sun blogi on mun lemppari ;>


  - Jen

  ReplyDelete
 3. Paras koriste on tuo koira "joulutyynylla". Han on ainakin loytanyt joulun oikein sanoman, Relaxation :)

  T. Ansku Ireland

  ReplyDelete
 4. Heippaus!

  Löysin blogisi ihan äskettäin ja tänään rupesin selailemaan kirjoituksiasi tarkemmin. Kas kummaa, jäin lueskelemaan juttujasi yli tunnin ajaksi! :)

  Olet älyttömän kaunis nainen ja inspiroit varmasti monia pukeutumisellasi ja tyylilläsi muutenkin!

  Uutena lukijana olisin kiinnostunut tietämään sinusta lisää. Missä maassa asut ym. perustietoa :) Varmastikin olet kirjoitellut näistä jo aiemmin ja mielelläni luen vaikka jonkun vanhemman postauksen, jossa vähän enemmän "avaat" näitä asioita :)

  Joka tapauksessa, blogisi liittyi ehdottomasti lemppareideni top-vitoseen! :)

  Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, että teet jouluaiheisia postauksia! Fiilistelen itsekin jo kovasti joulua. Muutamat koristeet tulikin jo ostettua sekä ihana joulutuoksu :)

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Tykkään siitä, että blogisi on niin positiivinen, tyylikäs ja lämmin. Täältä saa aina hyvää fiilistä, ja se on varmaan tarkoituksesisikin :)

  ReplyDelete
 6. Kauniit koristelut! Itse ostin juuri tänään kaupasta olkikoristeita säälittävän pienen pöytäkuuseni koristeeksi. :) Tuli mieleen tuosta vasemman alakulman kuvasta: olisikohan mahdollista saada koirapostausta meidän eläinrakkaiden iloksi? Esim. arkirutiinit koirien kanssa, koirien luonteet & kiinnostavat tempaukset, koirataustanne (ts. aikaisempi koirakokemus, miten päädyitte rotikoihin jne.) ja tietty lisää kuvia... :) Toki ymmärrän, jos et ehdi tms. - tämä oli vain ehdotus.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)