Saturday, December 4, 2010

Päivän asu, splash of colour

Tässä asu, joka oli minulla hiljattain päällä.
Tosin muutama päivä sitten täällä asuinmaassani satoi ensimmäistä kertaa lunta. Vilukissana viime päivät on siis mennyt Ugg'seissa tassutellen ja kevyemmät nahkatakit ovat saaneet väistyä järeämpien ja paksumpien takkien tieltä...

9 comments:

 1. Ei oo totta! Oot niin kaunis ja ihana tyyli! Tollanen aika klassinen mut kuitenkin siis on jotain pirteää :) Minkä pituinen oot ja minkä kokoinen jalka sul on`'?

  ReplyDelete
 2. Hei!

  Laittaisitko jotain postausta hiusten hoidosta, esim. että miten teet normaalin arkikampauksen, esimerkiksi tuon joka on tämän postauksen kuvassa!

  ReplyDelete
 3. Mun oli pakko revetä tolle "minkä kokonen jalka sul on" :DDDD

  Mut joo noi sun saappaat on aivan ihanat, mäki haluun. :(

  ReplyDelete
 4. Hei sulla on mielettömän ihana tukka! Värjäätkö itse vai kampaaja, mitä väriäsävyä/sävyjä? Vai onko ihan omaa hiusta? 8)

  ReplyDelete
 5. Hei voisitko joskus tehä postauksen sun hiuksista? Esim miten saat ne noin ihanasti!

  ReplyDelete
 6. Tosi ihana paita! Pitääkin tutkia löytäisiköhän sitä Suomesta...

  ReplyDelete
 7. Mä haluan sun tukan! Ja tällä hetkellä on kova himo ottaa pidennykset. Taas. Olin vuosia pidennyskierteessä ja nyt vihdoin olen ollut 2 vuotta ilman. Oma hiukseni on kasvanut ja vanhvistunut mutta aaaah kun taas tekisi mieli!

  ReplyDelete
 8. en ikinä kommentoi kenenkää blogiin ja nyt teenki historiaa ! mut ihan älyttömän hieno blogi ja ihan törkeen kaunis likka .. tajutonta :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)