Wednesday, December 1, 2010

Joulukuusemme

Seuraavaksi kuvia joulukuusestamme (jotka on viime vuonna kylläkin otettu), mutta tänä vuonna tulee samat pallot ja koristeet roikkumaan kuusessa.
Me olemme päätyneet viime vuosina muovikuuseen, sillä en jaksa sitä jatkuvaa havusten korjaamista. Meillä kun on vielä kaksi isoa koiraa, on movikuusi kaikin puolin vain helpompi. Tosin sitä ihanaa kuusen tuoksua on toki ikävä....





Tässä viimeiseksi vielä hieman erikoinen joulukuusen koriste: mekko henkarissa. Ostin sen viime vuonna, kun se jostain syystä huusi nimeäni (mitä usein kaikki kimaltavat esineet minunlaiselleni harakalle tekevät..:D) Hieman outo hankinta, mutta on se silti ihan hauska:D

15 comments:

  1. Siis vou! Aivan ihanasti koristeltu kuusi! Sulla on kyllä silmää :D

    ReplyDelete
  2. Tosi kaunis kuusi! Ihana tunnelma välittyy tänne ruudun toiselle puolellekin. :)

    ReplyDelete
  3. Oon totaalisen rakastunut blogiisi ja tyyliisi, tää joulukuusi kruunas kaiken !! Voisit tulla koristeleen meidänkin kuusen, ei voi kauniimpaa joulukuusta olla kun toi (8
    Aww, todellinen löytö tää sun blogi :) Keep it going, girl !

    ReplyDelete
  4. Todella kaunis kuusi! :)

    http://weeklyfashionreview.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Kaunis kuusi! Meilla kuusi on jo pystssa mutta ei ole ollut aikaa koristella. Tana viikonloppuna jos kerkiaisi.

    ReplyDelete
  6. Ihanaa kun blogiisi voi tulla aina fiilistelemään joulua <3 Ja pieni vinkki: Havun tuoksua saa kotiin tuomalla vaikka keittiön pöydälle tai muualle keskeiseen paikkaan maljakon, jossa on yksi kuusen oksa. Sen voi myös koristella joulukoristeilla tai valoilla :)

    ReplyDelete
  7. aaww ihaana kuusi, onko se muovikuusi, mistä se on ostettu? oon aina halunnu tuuhen joulukuusen

    ReplyDelete
  8. Tämä on aivan mahtava blogi!!

    Tekisitkö postauksen koiristasi? :-)

    ReplyDelete
  9. Tuo kuusi on kyllä niin kaunis! Ensimmäistä kertaa kommentoin vaikka olen jo jonkin aikaa blogiasi lukenut. Miten sitä ei vaan uskalla? :)
    Blogisi on juuri ihanan pinnallinen, siis hyvällä tavalla. Blogisi on juuri sellainen paikka minne tullaan nauttimaan kauniista kuvista eikä lukemaan sitä miten huonosti vaikka päiväsi on mennyt. Jatka samaan malliin!!

    ReplyDelete
  10. ihanan loistokas kuusi! ihanku jossai ostoskeskuksissa ;-)

    ReplyDelete
  11. Kuusi sekä edellisen postauksen kattaus todella hienoja molemmat - tosi jouluisia! :) Täytyykin itsekin pistää vähän joulukoristeita - tosin omalla kohdalla ne ovat lähinnä kitschejä huopatonttuja vaan :)

    ReplyDelete
  12. Tosi kaunis kuusi! Itsekin olen päätynyt muovikuuseen sen helppouden takia. Onneksi niitä joskus löytää vieläpä aika aidonkin näköisinä.:D Mutta: Miksi ei oo tähteä latvassa? :D

    ReplyDelete
  13. minäkin hankein saman koristeen stockalta viime, niin ihana.
    minä kyselin sinulta aikaisemmin miten olet pystynyt luomaan oman uran miehesi uran ohella. ymmärrän, ettet halua kertoa liikaa henkilökohtaisia asioita netissä. mutta olen samassa asemassa kuin sinäkin poikaystäväni ammatin vuoksi. siksi ajattelin, että jos voisit vain jotenkin yleisesti antaa vinkkejä (kertomatta tarkalleen mitä itse teet)miten voi saada uran ulkomailla miehen vaativasta urasta huolimatta. anteeksi, että kyselen niin paljon mutta vaiktutat niin tyytyväiseltä elämääsi joten siksi sinulta näitä asioita utelen :)

    ReplyDelete
  14. Todella tunnelmallinen joulukuusi. Mitä ovat nuo pienet valopisteet ympäri kuusta? Eivät taida olla aivan perinteisiä kynttilöitä. Näyttävät hauskalta. Mistä olet löytänyt ja keksinyt laittaa ne kuuseen? :)

    ReplyDelete
  15. Aivan ihana kuusi. Normaalisti inhoan kaikkia tekojoulukuusia kun ne ei näytä aidolta. Tässä tapauksessa joudun kyllä sanani perumaan tosi kaunis kuusi!! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)