Thursday, December 2, 2010

Trend alert - Nahkashortsit!

Muistatteko kun hiljattain postasin siitä, että Chictopian ja muiden muotisivustojen kuvista päätellen shortsit sukkisten kanssa ovat nyt muotia?
Jos tätä toteamusta haluaisi tarkentaa, voisi sanoa, että nahkashortsit ovat erityisen kuuma trendi tällä hetkellä. Kyseistä vaatekappaletta näkyy yhdistettynä kauniisti sukkisten ja mitä erilaisimpien toppien kanssa - neutraalien ja räikeiden.
Oi että olen ihastunut tuohon Chictopiassa näkemääni asuun! En ole aikaisemmin syttynyt sinaapinkeltaisesta, mutta että tämä kokonaisuus on minun silmääni toimiva! Päästä varpaisiin aivan ihana!

Tuota toista Olivia Palermon kuvaa katsellessa en voi auttaa ihmetystäni, että pyöräileekö hän todella noissa koroissa?


Nahkashortseja löytyy varmaan tällä hetkellä monien massaketjujen hyllyistä. Jos teillä ihanat lukijani on vinkkejä mistä löytyy hyviä malleja, kaikki vinkit otetaan vastaan!:)

9 comments:

 1. Näin tuon Olivian kuvan Santorialistin blogissa jokin aika sitten. Aikamoiset korot pyöräilevällä Olivialla ;)

  Itselleni en voisi nahkasortseja kuvitella, mutta muiden päällä ne näyttävät hyviltä :)

  ReplyDelete
 2. omat nahkashortsini tahtoisin ehdottomasti topshopin pöksyjen mallisina: korkealla vyötäröllä ja "leveillä" lahkeilla :) sen takia harmittaa ihan erityisen paljon, että jätin keväällä eräät kaunottaret zaran hyllyyn - ne kun olivat täydelliset ja erittäin chloe-maiset ;--) hmh!

  ReplyDelete
 3. Mulla tuli myös ensimmäisenä mieleen, että just joo Olivia varmaan polkee noilla koroilla..! :P

  ReplyDelete
 4. Eipähän tarvitse kävellä noilla koroilla! :) Itse asun suht lähellä keskustaa, mutten pysty käyttämään korkoja, jos ensin pitää kävellä 15mn, sitten kävellä keskustassa, ja vielä takaisin kotiin 15 mn... pyörä on tässä mielessä hyvä vaihtoehto, jos haluaa laittaa korot. Mulla vaan jalat väsyvät todella todella helposti.

  Ihanat kengät kyllä Olivialla!

  ReplyDelete
 5. Haha Avelinan kanssa ihan samoilla linjoilla! Tosi korkeilla koroilla on vaikeaa (ja väsyttävää) kävellä, mutta pyöräily sujuu kuin lättäpohjaisilla kengillä :) Pysähtyminen ja pyörän päältä nousu voi tosin olla vähän haastavampaa ;)

  Itse en ikimaailmassa pystyisi nahkashortseja käyttämään, mutta those who can pull them off näyttää kyllä kieltämättä upeilta!

  Tosi mukavaa, kun jatsat niin aktiivisesti päivittää blogiasi Mrs. V :)

  -Nina

  ReplyDelete
 6. Oi, oon haaveillu nahkashortseista jo kauan!!!

  ReplyDelete
 7. Nahkikset sopii jätte bra hoikille, kuten sulle! Itselläni en osais ajatellakkaan :) Ensimmäisen kuvan neidille sopii ainakin tajuttoman hyvin! :)

  ReplyDelete
 8. Ginassa on ainakin yhdet kivan malliset nahkashortsit :)

  ReplyDelete
 9. Mä ostin omani alkusyksystä Lindexistä, tekonahkaiset siis. Kovassa käytössä on kyllä olleet tosi erilaisissa asuissa niin arjessa kun juhlassakin :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)