Wednesday, December 1, 2010

JoulukattausEnsimmäinen joulukuuta!
Kyllä ne vuodet sitten kuluvat nopeasti. Tuntuu siltä kun vasta eilen olisin pakannut joulukoristeet takaisin laatikoihinsa ja nyt olen taas kaivamassa niitä esiin.
Olen itse aina odottanut joulukuun ensimmäiseen päivään, ennenkuin koristelen talomme joulua varten (ihan siis mieheni mieliksi, muuten ne olisi olleet varmaan esillä jo lokakuussa :D no ei nyt sentään...)
Yritän tämän viikon aikana saada koristeet esille, ja jaan sitten kuvia koristeistani teidänkin kanssanne.
Sitä ennen voisin jakaa kuvia kanssanne edellisiltä vuosilta.

Aloitan vaikka joulupöydälläni, jonka koristelin silloin Suomesta vierailevaa perhettäni varten.
Minusta on ihanaa kun kattaukseenkin on pistetty ajatusta. Eikö sanonta kuulukkin, että "ulkonäkö on puoli ruokaa?"
Vuonna 2008 emme saaneet asuinmaassani lainkaan lunta talvella. Tästä syystä tahdoin koristella talon hopeilla ja valkoisilla koristeilla, sillä ne toivat minusta heti lumen lailla jouluisempaa tunnelmaa. Muina vuosina kun taas on ollut lunta ulkona, olen keskittynyt koristelemaan kultaisella ja punaisella. Kun ulkona pyryttää, on ihana luoda sisälle lämmin tunnelma lämpimillä väreillä ja siihen nämä kaksi väriä sopivat loistavasti. 

Niistä lisää myöhemmin...

10 comments:

 1. oih, ihanaa kun joku jaksaa panostaa! kaunista :)

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia ja kaunis kattaus :)
  Varo vaan ettei Tuksu nyt nyysi sulta tota kattaus tapaa omiin, winterwonderlandglamour häihinsä :D

  ReplyDelete
 3. Hahaha! jotenkin musta tuntuu ettei Tuksu arvosta mitään noin hyvällä maulla toteutettua koristelua - eli ei hätää Mrs V. :)

  Mutta ihanan näköistä, ehkä varastan muutaman idean tuolta jos koristelisin oman kotini tänä vuonna. Yksin asuvana on vaan joskus kovin masentavaa se laittaminen kun ei ole ketään kenen kanssa jakaa sitä sitten :(

  ReplyDelete
 4. Tykkään! t.Matilda

  ReplyDelete
 5. Upea kattaus! Meillä keskitytään Jouluna valkohopeaan koristeluun myöskin, vaikka eipä taida olla pelkoa että Suomessa ei olisi lunta Jouluna, etenkin jos tällaiset pakkaskelit jatkuvat :D

  ReplyDelete
 6. Voi kun kaunista :) Itse oon sen verran lapsellinen että haluan aina jouluun vähän sitä perinteistä, eli punaista yms :) valkoinen/hopea on kyllä tyylikäs, mutta se sopiikiin paremmin kauttaaltaan tyylikkäille, kuten sinä! Mä sit hoidan sen lapsenmielisen poro+jääkarhu+pukki+punainen puolen x)

  ReplyDelete
 7. Tosi kaunis! Nämä on näitä "kyllä meilläki sitten joskus". :)

  Jännityksellä jäädään odottamaan Tuksun häitä! ;)

  p.s. Mua ärrrrsyttää kun olen niin utelias etten voi olla miettimättä, missä asutte ;D

  ReplyDelete
 8. Ihana ja tosi tyylikäs kattaus! :)
  En itse pääse kattailemaan, sillä joulun vietän vanhempieni luona. Yksiössä voisi olla hieman ahdasta.. Jos joskus pääsen kattailemaan, olisi valkoinen ja hopea myös minun pöydässäni pääosassa.

  Ylemmän kommentoijan (Tanja) ohella olen myös miettinyt asuinmaatasi, ja tullut jopa johonkin tulokseen. Mielestäni tietty salaperäisyys on kuitenkin hieno juttu:)

  ReplyDelete
 9. Aivan mahtava kattaus : ) Erikoinen ja upea. Tuollaista säihkettä ja tunnelmaa haluaisin myös omaan joulupöytään. Ihanaa kun vaihdoit ylätunnisteen kuvan, tosi upea ja paljon parempi kuin entinen. Jatka samaan malliin, tätä blogia on aina kiva katella ja lukea : ) -Ann- www.anniinanworld.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Aivan upeat kattaukset. Kiitos näistä kuvista, sillä sain paljon lisäinspiraatiota omaan joulukoristeluun :).

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)