Wednesday, November 17, 2010

Ylipolvensaappaat - Alex Curran

Tämä ylipolvensaappaiden trendi ei ole mennytkään niin nopeasti ohi kuin oletin. Taitaa olla jo toinen vuosi meneillään kun näitä saappaita näkyy muotilavoilla sekä katukuvassa.
Jos sinua itseäsi arveluuttaa saappaiden helposti tuoma "pretty woman"-efekti (love that movie btw) mutta trendi kuitenkin kiehtoo, niin valitse korottomat versiot, mistä Alex Curran näyttää mallia.
Ainut miinus näissä korottomissa ylipolvensaappaissa on se, että ne saa helposti jalat näyttämään tönkömmiltä kuin mitä ne ovat. Korot tuovat ryhtiä, pituutta sekä kauniimpaa muotoa jalkalihaksiin, mitä nämä matalat versiot taas eivät tee. Toki kun on paljon käveltävää, voittaa korottomat saappaat korolliset 6-0.

2 comments:

  1. Taitaa olla jo ainakin 4 vuosi kun noita saappaita näkyy catwalkilla, mutta suomeen kaikki tulee niin myöhään, että itsekin löysin the saappaat vasta tänä syksynä, joskin nekin ulkomailta...:)

    ReplyDelete
  2. Elena,
    Ihan totta. Itse en asu Suomessa, joten en tiedä miten niitä näkyy katukuvassa? Täälläkin tullut vasta vasta reilu vuosi sitten käyttöön, joten voisi tosiaan sen perusteella olettaa että näytöksissä niitä on näkynyt ainakin pari vuotta pidempään:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)