Tuesday, November 16, 2010

Leopardi shortsit

Juuri ihastelin shortsien ja mustien sukkahousujen yhdistelmää Chictopian sivuilla. Hiljattain The Hillsin sekä The Cityn tähtönen, Whitney Port, kuvattiin kaupungilla vastaavassa asussa.Whitney on sitten aina yhtä huolettoman tyylikäs.

4 comments:

 1. Whitneyllä on kyllä kiva tyyli! Mut älytöntä miten jonkun jalat voi olla noin pitkät ja hoikat! Whitney olisi voinut alkaa malliksi tuosta vaan.. =)

  ReplyDelete
 2. Hui kun Whitneykin näyttää kuihtuvan kasaan :/

  ReplyDelete
 3. Muhun tää ei kyllä jotenkin nyt iske - ehkä johtuu siitä että näin kai H&M nettikaupassa juuri samanlaiset, ja ne oli miesten bokserit :D yleensä W on kyllä mustakin hyvin tyylikäs :) <3

  ReplyDelete
 4. Ms.Jones,
  Whitney on ihana huoleton kalifornian tyttö:) Näyttävä nainen tosiaan!:)

  Klara,
  Mäkin mietin samaa kun ensiksi näin kuvat, mutta ei noista kuvista koskaan tiedä. Ehkä vaan näissä kuvissa näyttää siltä?! toivon mukaan:)

  Cava,
  :D joo ei miesten boksereissa ihan heti ensimmäiseksi teksi mieli lähteä kaupungille :D Sitä trendiä kauhulla odotellessa.... :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)