Wednesday, November 17, 2010

Megan Foxin pukuhousut

Megan Fox ei kuulu niihin julkkiksiin joiden tyyliä seuraisin kovasti, mutta naisen kuvia voin kylläkin tuijottaa pitkiä toveja!:D Hän on vaan lumoavan kaunis kissansilmillään ja tummalla tukallaan. Ei ihme että hän koristaa "top 100 hottest women" listojen kärkeä vuodesta toiseen. Kerrassaan upean näky.
Mutta jos malttaa irottaa katseet tämän naisen kasvoista, on hänellä tällä kertaa päällä hyvännäköiset housutkin. Olisi minullakin käyttöä tuollaisille löysähköille pukuhousuille, joita voisi sitten yhdistellä tiukempien yläosien kanssa. I like!

10 comments:

 1. Jos malttaa irroittaa katseen ton naisen kasvoista, kiinnittää huomiota välittömästi poveen seuraavaksi. Hihhih, vaikka hetero olenkin :D

  ReplyDelete
 2. tästä voimme kiittää Megan Foxin plastiikkakirurgia.

  ReplyDelete
 3. Taas pakko kommentoida! Tosi huippu tuo asu! Ja kaiken lisäksi huomasin, että minulla roikkuu vaatekaapissa tuon tyyppiset housut käyttämättöminä. Niitähän voisi vähän kaventaa ja kääriä lahkeet niin saisi niille uuden elämän! =) Kiitos näistä kuvista siis!

  ReplyDelete
 4. Naamaa on kyllä kiitettävästi muokattu kirurgin veitsellä, mutta kuumahan megan on, mitäs sitä kiistämään!=)

  ReplyDelete
 5. Joo jtn kuvia katsellessa huomaa, että nainen on käynyt vähän leikkauksissa. Eihän sitä silti kyllä voi kiistää, että on upean näkönen. Tulee monesti itekki tuijoteltua sen naamaa.. voi kun olisi edes puoliksi noin hyvännäköinen.. :DD

  ReplyDelete
 6. Maj,
  Hahahahah:) Ihan totta:D

  Pilvi ja PIkkulainen,
  Varmaan ikävä kyllä ihan totta...:(

  Ms.Jones,
  Mahtavaa että sait inspiraatiota tästä!:)

  Jennym,
  niinhän se taitaa olla. Mutta niinkuin sanoit, kuuma se nainen silti on!:D

  Audrey,
  Niin raaka tuo totuus, että niin harva hollywood stara tosiaan on luonnollinen enään... Mutta vaikka tuon tiedostaakin, niin silti tuon naisen naama lumoaa. Taitaa olla mainio kirurgi siis;)

  ReplyDelete
 7. minusta angelicassa ( http://nyheter24.se/modette/angelicablick ) on hyvin paljon samaa kuin meganissa! tosin, häntä ei ole leikelty ja näyttää silti kadehdittavan upealta :-) miten jollekkin onkaan voinut iskeytyä täydellinen tukka, upeat huulet, kauniit silmät!

  ReplyDelete
 8. http://www.skinnyvscurvy.com/megan-fox/megan-fox-red-hot-her-lips-lips.html näiden kuvien jälkeen mielipiteeni Megan Foxin "kauneudesta" kyllä muuttui :/

  ReplyDelete
 9. Elina,
  pitää käydä katsomassa!:)

  Jenni,
  tiedätkö mäkin eilen sitten googletin megan fox before and after kuvia ja kyllä yllätyin. Näin samaisen kuvan kuin tuolla liittämälläsi sivulla... Kaunis nainen on aina ollut, mutta näemmä tuo "extra hot" factor on aika pitkälti siis veitsen kautta tullut.

  ReplyDelete
 10. Kengistä en tykkää enkä vyöstä, housut ihanat laihalle naiselle, lanteikkaalle ei sovi...

  Megan on kaunis mutta ei omasta mielestäni mitenkään erityisen hot :D Varsinkaan kun sen kasvoja on leikelty. Seksikäs voi olla ilman törröhuulia ja kissasilmiäkin. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)