Tuesday, November 23, 2010

Päivän asu ylipolvensaappailla




Ai että rakastan mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmää.
Ensimmäistä kertaa käytän tuota hentoa vaaleanpunaista puseroa talvisaikaan. Kesällä käytin sitä paljonkin shortsien tai mustien skinny jeansien kanssa, mutta toimii se ihan kivasti raskaamman neuleenkin kanssa.

18 comments:

  1. Oi mahtavan näköinen olet ja nuo ylipolvensaappaat sopivat sinulle tosi hyvin:)
    Hei tuli sellainen mieleen kun harrastat kovasti liikuntaa niin olisi kiva saada treeniasupostaus. Erityisesti itseäni kiinnostaisi talvikelejen juoksuasu:) treeniasut ovat lisäksi motivoivia:)

    ReplyDelete
  2. Ihana!!:) Toi sun paita on ihan mun lemppari!!:) Täytynee yrittää metsästää style steali siitä itselle;)
    Ja oot niiiiin nättinä taas:)
    Hei ootko muuten kuullu Paulan mietteitä siitä Kookosöljystä? :) ps. Kävin hakemassa raakakaakaojauhettakin kotiin;) Kiitos ihana aina hyvistä vinkeistä!!:)

    ReplyDelete
  3. Mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on kuvissa? Näyttää tosi kivalta nudelta, ei yhtään "meikkivoidehuulilta" :)

    ReplyDelete
  4. Kiki,
    Moikka ihanuus! Tiedätkö mulla on nyt treeni jäänyt kiireessä hieman taka-alalle, joten en ole kuin 3krt vkossa max treenaillut:S Mutta ehdottomasti laitan tulemaan treeniasupostausta. Laitan juoksuasun sekä millä lähden salille:) Kiitos inspiksestä!:)

    Mongusti,
    IHana<3 jos löydät vastaavan vielä niin hihkaise, mä voisin sitten tehdä sun kanssa style stealin:)
    Ai anteeksi, ihan kokonaan unohtunut vastata! Elikkä, Paula sanoi että ANNA MENNÄ VAAN:D Kuulema "vanhankoulun" ihmiset ovat jääneet jumittamaan tähän että kookosöljy kuuluisi huonoihin koviin rasvoihin. Kookosöljyssä oli joku niistä eroava tekijä, vaikka kovarasva onkin, minkä vuoksi se on ehdottoman hyväksi, parhaita rasvoja mitä on saatavilla. Joten Paula neuvoi käyttämään vaan!:) Ja toivottavasti raakakao maistuu myös sullekin!:) ;D

    Anonyymi,
    Voi kiitos! Se on MACin melko nudea huulipunaa jonka päällä on vielä hieman huulikiiltoa. Kiitos tästä, inspiroimanasi teen siitä postauksen!:)

    ReplyDelete
  5. Voi kun kaunis olet! Ja tuo asuyhdistelmä on ihana, jotenkin niin herkkä ja naisellinen :). Ja nuo ylipolvensaappaat sopivat sulle erittäin hyvin :). Wau!

    Harmittaa, kun en ole pitkän aikaan ehtinyt kommentoida mitään, vaikka luen sääännöllisesti kauniita blogejasi. Täällä uhmaikäisen arjen pyöritys, työnteko ja vielä opiskelukin työllistävät enemmän kuin täysipäiväisesti :). Inspiroivia ja kauniita blogeja käyn lukemassa yleensä iltaisin, kun on vihdoin hetki hengähtää :).

    T: Anna E.

    P.S. Mä muuten hommasin sen kauan kuolaamani B:n trenssin :D. Vaalea harmaabeige, tummanruskeilla napeilla + soljilla. Aiemmin en ole omistanut takkia, joka sopii mulle NIIN hyvin :). I love it!

    ReplyDelete
  6. Anna E,
    Hei mahtava! Mulla on ollutkin sua ikävä!!:) Ihana tietää että olet vieläkin seurassani!:) Joo mulla kans kauhea kiire kaiken kanssa, tosin multa puuttuu tua uhmaikäinen...Miten ihmeessä sä kykenet kaikkeen kun mullakin tekee jo tiukkaa?!:D olette te äidit kyllä supernaisia.
    Oi miten ihanaa että sait takkisi!! Mä ymmärrän sua niin hyvin! B osaa tehdä niin mielettömiä takkeja, jotka istuvat kuin hanska käteen, niin että sitä ihan tuntuu että itse saisi senttejä lisää!:D Ollaan me naiset kyllä hassuja:D
    haleja sinne!

    ReplyDelete
  7. On ollut niin paljon kiireitä etten ole ehtiny kommentoimaan pitkään aikaan, mutta nyt on kyllä taas kommentoitava! Niin kaunis asu jälleen kerran! En ymmärrä miten osaat yhdistellä noita vaatteita niin kivasti ja klassisesti, ilman että niistä tulee tylsiä:) Blogisi on todellinen inspiraation lähde ;)

    ReplyDelete
  8. Tosi nätisti sopii neuleen kanssa toi vaaleanpunainen pusero :)

    ReplyDelete
  9. Kiva tuo pinkki alla keventää
    mustaa asua ihanasti:)

    Sä oot aina niin tyylikäs.

    Jamssi

    ReplyDelete
  10. Moikka!

    Olisiko mahdollista saada joskus postausta häistäsi? Tai jotain niihin liittyvää, vaikka kuvaa kampauksestasi ja puvustasi (sekin jo riittäisi ;P)..? Ymmärrän, että ne ovat niin henk.koht. juhlat, ettet niistä varmaankaan kovin seikkaperäistä selitystä halua tehdä, mutta ehkä se puku.. ja kampaus.. ja hei kengät? ;)

    ReplyDelete
  11. Hei Mrs. V!

    Olen löytänyt blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta täytyy myöntää että olen täysin koukussa! Joka päivä käyn katsomassa mitä uutta ja ihanaa olet postannut. Tyylisi on täydellinen, naisellinen ja sopivan klassinen, muttei missään mielessä tylsä! Lisäksi vaikutat sydämelliseltä ja mukavalta ihmiseltä, et ollenkaan ylimieliseltä tai ilkeältä miltä valitettavan monet bloggaajat mielestäni vaikuttavat.

    Toivoisin sisutuspostauksia, sinulla on selkeästi hyvä maku myös sisutuksen suhteen! Treenivaate ja meikkituotepostauksiakin odottelen kieli pitkällä. Olisi myös kiva kuulla kampauksestasi, mitä tuotteita käytät, missä kampaajalla käyt jne jne.

    Kiitos blogistasi, siitä on tullut oikea kaamoksen pelastus!

    t. Matilda

    ReplyDelete
  12. Jes nudehuulipuna postausta oottelen minäkin! macin säcy kiinnostaa, käytän nimittäin itsekin macin mythiä :>

    ReplyDelete
  13. Nadja,
    Hei ihana!:) Kiva kun tulit noepasti edes piristämään mun päivää!:) Kiitos niin paljon kaniista sanoistasi.

    Cava,
    Voi kiitos murunen <3

    JAMSSI!!!:)
    Kiva nähdä sua täällä! Toivoittavasti siellä kaikki hyvin?
    Kiitos ihana niin näteistä sanoista...

    Martina,
    Moikka!:) Osuit ihan naulankantaan, se nimittäin on jotenkin niin iso ja privaatti asia, etten tahdo mitään häistäni täällä julkisessa ympäristössä jakaa. Se on jotenkin niin pyhä asia mulle jonka haluan pitää vaan pienessä piirissä. Mutta sinä taidat ymmärtääkin sen. Kiitos siitä ihan huimasti. JOten ikävä kyllä kaikki häihin liittyvän jätän tästä blogista täysin pois.
    Kiitos kuitenkin oikein kauniista ja ymmärtäväisestä kommentistasi ja että jaksat mun juttuja seurailla vaikka ne onkin hyvin pinnallisia!:)

    Matilda,
    Voi että miten kauniin kommentin kirjoitit. Kiitos kovasti ystävällisyydestäsi ja hyvyydestäsi. Kertoo paljon ihmisestä joka sanoo noin kauniisti periaatteessa tuntemattomalle ihmiselle:) Voi mulla on inspiraatiot hyvin vähissä nyt sisustuspostausten suhteen, mutta kynttilöistä ja tunnelmasta voisin hieman kirjoitella...?:) Kiitos ihan hurjasti inspisroivista ideoista, pyrin toteuttamaan heti kun aikaa on! Kiitos itsellesi siitä, että jaksat kommentoida ja jakaa hyvyyttäsi tänne minullekin. IHanaa loppuviikkoa!!:)

    Anonyymi,
    todella kiva että sinuakin kiinnosta!:)

    ReplyDelete
  14. Oi, kun olet kauniina! Ihana tuo paita!

    ReplyDelete
  15. Juu ymmärrän täysin, mutta pakko oli kysyä ;)

    Äläs nyt, rakastan blogiasi!! Ehkäpä juuri sen "pinnallisuuden" takia. Kuten sinä taisitkin joskus sanoa (vai joku muu..), että tämä on kuin naistenlehti :)

    ReplyDelete
  16. Hanna,
    Voi kiitos ihana ihanista sanoistasi. Olet kovin ystävällinen!

    Martina,
    Voi kiitos kovin ymmärryksestäsi! Ihanaa että olet löytänyt tänne ja kiitos kauniista sanoistasi!:)

    ReplyDelete
  17. miksi pidät aina ruskeita piilareita? :) etkö ole tyytyväinen silmienväriisi?

    ReplyDelete
  18. Anonyymi,
    heippa!:) Mulla kyse on enemmän vaihtelusta. Todella moni värjää hiuksiaan uuden lookin toivossa, mä en oikeastaan sitä tee lähes koskaan. Pystyn laskemaan värjäysekertani yhden käden sormilla ja silti olen aina tumman/vaalean ruskean tukan omannut:D Joten ei mitään dramaattista muutosta:D Piilareilla saa vaan niin paljon jotain erilaista aikaan että niitä on minun mielestäni kiva käyttää. Varmaan 3 päivänä viikosta niitä käytän... Pidän minä silmieni omastakin väristä, mutta pidän kyllä yhtälailla noista ruskeista :S Tuossa kuvassa missä mulla on "jenkkiasu" päällä niin näkyy minun oma silmieni väri. Eli siis en pidä todellakaan aina:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)