Tuesday, November 23, 2010

Victoria Beckhamin ylipolvensaappaat

Törmäsin muutama päivä sitten tällaiseen kuvaan Victoria Beckhamista Popsugarin sivuilla.
Silmääni erityisesti pistivät hänen ylipolvensaappaansa, ne kun muistuttavat huimasti omiani, jotka ovat vuosi sitten Topshopin nettiliikkeestä osettu.Näenkö vain omiani vai ostaako Victoria Beckhamkin joskus kenkänsä sieltä mistä me muutkin pullaiset?:)
Varmaan näen omiani:)

13 comments:

 1. Victoria on ihminen, ei mikään jumala joka ostaa vaatteensa jostain muualta kun kaupasta.

  ReplyDelete
 2. Kovin näyttää samoilta! Enkä pitäisi ihan mahdottomuutena että samat olisikin :)

  ReplyDelete
 3. Hmm, ei noi mun mielestä ihan samalta kyllä näytä. Ihan kun noissa sun saappaissa olisi ainakin yksi sauma tossa keskellä jota Victorian saappaissa ei ole.

  ReplyDelete
 4. kieltämättä ovat täysin identtiset omiesi kanssa, mutta huomasin juuri omalla kohdalla että ostamani michael kors'in saappaat myydään nelly.comissa TÄYSIN samanlaisina kopioina :/ ainoa että sisäkangas on omissani muutakun vaahtomuovia mikä niissä nellyn mutta harmittaa silti. Muutenkin vihaan ostaa jotain ja sitten näen että siitä onkin tehty halpakopio :(

  ReplyDelete
 5. Cool! Tosi hyvän näköset on ainakin... Ei ehkä ihan ekana ajattelis että Victoria shoppais topshopissa :D

  ainakin oot hyvät kopiot löytäny noista jos ei muka oo samat!

  ReplyDelete
 6. Tuskin näet omiasi, koska nuo saappaat näyttää aivan samoilta, kun sinun omat. Ainakin siinä tyylikirjassaan Posh ylistää Topshoppia, niin jospa hänkin osti saappaansa sieltä? :)

  ReplyDelete
 7. noi on kyllä ihan saman näköset! :o onkohan oikeasti niin et top shopissa on käynyt victoriakin? ;D

  ReplyDelete
 8. LaurA,
  Ai, en tiennyt että Jumalat ostavat vaatteensa jostain ihan muualta kuin kaupasta.:) No ei, jokes aside, tarkoitukseni oli lähinnä, että rouva Beckhamilla yleensä ei näe mitään muuta kuin merkkivaatteita päästä varpaisiin. Toisin kuin esimerkiksi julkisuudenhenkilö Olivia Palermo, joka sekottaa kauniisti Zaran kengät vaikkapa Hermesin laukun kanssa.

  Jenni,
  pientä eroavaisuutta taitaa olla, joten ihan varma ei voi olla. Mutta tosiaan, kirjassaan on hehkuttanut Topshopin kykyä seurata muotia joten miksipä ei olisi kans Topshopista jotain hankkinut. Olisi kylläkin ensimmäinen kerta kun huomaan rouvan päällä jotain muita kuin "huippumerkkejä".

  Carita,
  oikeassa olet! Ja musta hänen saappaansa näyttävät hieman pidemmiltäkin?

  Pelham Wife,
  Ihan totta. Nykypäivänä niin yleistä. Niin nopeasti kun massaketjut pystyvät seuraamaan "edellä kävijlöitä". Mutta annoitpa mulle hyvän idean Style Stealiin!:)

  Anonyymi,
  joo ei minullekaan heti ensimmäiseksi tulisi mieleen nähdä Beckhamia Topshopissa:) Mutta jos on jotkut merkkibootsit niin tosiaan, hyvän style stealin näistä saisi!:)

  Maija,
  Ihan totta, mutta taitaa noissa ja mun saappaissa pieni ero olla saumoissa? Olisi ensimmäinen kerta kun bongaan kyseisen rouvan päällä joitain muuta kuin merkkivaatetta.

  Haidi,
  hahah:) Niinkuin Maija totesi, hehkuttihan hän Topshopin muodin seuraus kykyä kirjassaankin?:) Mutta pieni ero ainakin omien ja hänen saappaidensa kanssa on tuo keskimmäinen sauma varressa. En mäkään tosiaan näkisi Victoriaa Topshopissa pyörivän, mutta ehkä nettiputiikkissa?:D Tai assarinsa ainakin:D

  ReplyDelete
 9. joo ei ole tota poikki saumaa noissa victorian saappaissa :)

  ReplyDelete
 10. no et säkään mikään tavallinen pulliainen oo vaikket bechamin tasolle ylläkkä. oot tollane rich bitch. koko aika uutta merkkilaukkuu sun muuta paskaa

  ReplyDelete
 11. Anonyymi,
  :D Vaikutat hyvin mukavalta ihmiseltä:)

  ReplyDelete
 12. "no et säkään mikään tavallinen pulliainen oo vaikket bechamin tasolle ylläkkä. oot tollane rich bitch. koko aika uutta merkkilaukkuu sun muuta paskaa"

  Nauroin ääneen kun luin tän! Äärimmäisen fiksun oloinen anonyymi. Ei kieliasu paljasta mitään sivistyneisyydestä? Ja kukakohan tässä olisi se bitch?! ;) Oletko huomannut kuinka kauniisti Mrs.V vastaa kaikille sinun tyylisille katkerille dorkille?

  Mrs.V on selvästi sen verran tasokas, että ei viitsi sinulle edes arvoisesi tavalla vastata.
  Näin anomyyminä sanon sulle anonyymi takaisin että mene nyt itseesi. Jokainen näkee sun kommentistasi sun motiivit. Siksi kirjoitatkin anonyyminä kun et kehtaisi omalla nimellä tai kuvallasi vastaavaa sanoa.

  Pahoittelen tätä nyt jo etukäteen, mutta ottaa niin paljon päähän välillä nää anonyymit jotka luulee voivansa kirjoitella mitä vaan nimettöyyden suojissa.
  Olet lempibloggaajani ja harmittaa kovasti kun välillä joudut jakamaan helmiä sioille. Jatka samaa rataa Mrs.V, olet mahtava!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)