Monday, November 22, 2010

Super talvitakki

Täällä asuinmaassani lämpömittari rupeaa jo pikkuhiljaa lähentelemään nollaa. Tästä syystä varastosta on syytä kaivaa kovat panokset esiin - kunnon talvitakit.
Tässä seuraavaksi takki, joka minulla on jo kolmatta vuotta, ja eläessäni en ole yhtä lämmintä takkia omistanut.
Merkki on nimeltään DSquared, mutta sitä ei taideta ainakaan vielä Suomessa naisille myydä. Miehille kyseistä merkkiä myydään kyllä Eerikinkadun Seven-liikkeessä Helsingissä.








Tosissaan, tässä takissa ei ole ikinä ollut kylmä. Värinsä ja mallinsa ansiosta en ole myöskään siihen kyllästynyt.

8 comments:

 1. Upea! Kyllä kelpaisi minullekkin, kivoja yksityiskohtia ja ihanan muhkea kaulus :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Heips!

  Aevan upee takki!! : ) Mulla kans talveksi guessin valkoinen Vaaaltava super lämmin takki ja nyt joka ikunen aamu aina koiran kanssa guessit päälle! ; ) Blogisi on muuten todella hyvä, olen noita svenssonien blogeja seuraillut ja jäänyt ns.koukkuun mutta myös sinun ja muutaman muun suomalaisen pitämään blogiin, kiitos blogistasi siis, olet paras!!: > ^ ^

  ReplyDelete
 3. Kuvissa näyttää skinien pilottitakilta talviversiona, mutta uskon, että sinä saat tästäkin vaatteesta kauniin :) Olisi kiva nähdä millaisen laukun ym. asusteet tähän yhdistät? Minä en uskalla käyttää näin lyhyitä toppatakkeja teinivaikutelman vuoksi :/ Tuntuu ettei mikään laukku sovi ja näyttää halvalta.

  ReplyDelete
 4. Moi! Käytit Cocoviin kookosöljyä pirtelössä eikös? Miten saat sen sekoittumaan joukkoon, koska sehän on kiinteytyy alle 25 asteessa?

  ReplyDelete
 5. Onpas upee takki!! :) Näyttää tosi "kuumalta" :D

  ReplyDelete
 6. Saanko kysyä että missä maassa asustelet :--D ? ps, aivan mahtava blogi, kiitos tästä♥

  ReplyDelete
 7. Pakko kysäistä tässä nyt nopeasti että mitä huulipunaa käytät? :) Sopii tosi hyvin meikkiisi ja tyyliisi!

  ReplyDelete
 8. Aivan ihana!!:) Näyttää nimenomaan super lämpimältä!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)