Thursday, November 18, 2010

The "it" bag now is the briefcase

Style Scrapbook blogia kirjoittava Andy on mainio esimerkki minulle siitä, kuinka joku tavallaan niin eri tyylinen voi inspiroida omaa pukeutumista. Hänen rohkeaa pukeutumista ihailen usein, vaikka itse en samoja valintoja näkisi päälläni. Ideoita, kuten maximekko syksyllä, olen häneltä saanut, mutta harvemmin hänen asunsa ovat sellaisia, jotka istuisivat minun tyyliini. Silti, ihailen hänen omaa tyyliänsä aivan suunnattomasti.



Kuten aikaisemmin olen todennut, hänen päältään voi löytää sen hetken kuumat trendit. Yksi ehdoton trendi ainakin Chictopian mukaan on vanhahkot herrasmiesten salkut.



Selailin hiljattain hieman tulevan kevään muotia merkkitalojen näytöksistä, ja monilla suunnittelijoilla näkyi paljon maskuliinisia vaikutteita asuissa. Tosin postausta niistä teen vasta joulun jälkeen. Vielä ei ole jouluakaan juhlittu niin tylsä lähteä fiilistelemään jo ensi kevään trendejä. Jätetään se ammattilaisille ja eletään me hetkessä kun kerta voidaan!:)

No comments:

Post a Comment

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)