Wednesday, November 3, 2010

Burgundy

Vaikka tuossa aiemmin totesin, että en mielelläni alennusmyynneissä käy, silti Suomessa viimeksi ollessani päädyin kaikkien alennusmyyntien myrskynsilmään - nimittäin Stockan Hulluille Päiville.
Tarkoituksena oli ystäväni kanssa mennä Stockan yläkertaan lounaalle, mutta matkalla ylös osui silmääni tämä neule:




Väri vaan oli niin ihana.
Värikäs, mutta silti syksyinen.
Mukaan lähti ja ahkerasti olen käyttänyt uuden laukkuni kanssa:)


6 comments:

  1. Toi on kyllä ihana tuo väri! Muistin juuri että mulla itsellä taitaa olla samanvärinen neule, mutta se on paljon lyhyempi eikä oikeen sovi mun kroppaan. Mutta toi on kyllä täydellinen!

    ReplyDelete
  2. Miten laitat sun hiukset noin nätisti kiharalle? Muotoilurauta, lämpörullat vai mitä käytät? Vähän vinkkejä olisi kiva saada niin vois omassa tukassa hyödyntää =)

    ReplyDelete
  3. Tosi hyvän värinen tuo neule, sopivan pirteä, mutta ei kuitenkaan mikään räikeä. Ja sopii loistavasti tähän ankean pimeään syksyyn!

    "Hieman" jälkijunassa nyt taas kommentoin, mutta tosi kiva, että löysit aikaa jatkaa tätä blogia vielä lomasi jälkeenkin. :)

    ReplyDelete
  4. Ihana asu jälleen ja tosiaan kivan värinen tuo neule!!:)
    You are sooooo pretty <3

    ReplyDelete
  5. Oi, miten ihana neule! Sopii sulle tosi hyvin.

    Itse vältän Hulluja päiviä kuin ruttoa, se ihmismassa ei vaan ole sen arvoista. Useimmat tarjoukset eivät ole kauhean hyviä edes, mutta toki sieltä aina joskus löytää joitain aarteita - kuten tuon neuleen tai yhden lempikirjoistani (Audrey Niffeneggerin Time-traveler's Wife) alle viidellä eurolla. :)

    ...mistä tulikin mieleen, haluaisitko tehdä jutun lempikirjoistasi, jos siis tykkäät lukemisesta? On aina kiva löytää uutta lukemista. :)

    ReplyDelete
  6. sulla on maailman ihanimmat hiukset!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)