Monday, October 25, 2010

Super crazy about superfood

Muistatteko kun jokin aika sitten kerroin teille ihanasta smoothiebaarista nimeltä Caneli?
Paikan omistaja Nima valmistaa mitä parhaimmat smoothiet juuri Sinun tarpeisiisi. Mitä ravinnoltasi tarvitset, hän neuvoo mistä sen saat.
Jos ette ole vielä ehtineet käymään niin suosittelen lämpimästi...Viime Suomen reissullani kävin taas piipahtamassa Canelissa aamiaisella ja kuuntelemassa ystäväni Niman vinkkejä.
Paikalla valmistuvien smoothien lisäksi voit myös ostaa monia eri superfoodeja kotiisi. Minä innostuin ehkä liikaakin, ja lähdin kahden ison säkin kanssa kohti kotia...:DJokaisella tuotteella on mitä mahtavimpia terveysvaikutuksia ja minä aion kokeilla niitä kaikkia normaalin ruokavalioni kylkiäisenä seuraavan parin kuukauden ajan.
Tulen täällä kertomaan jokaisesta tuotteesta erikseen, missä minä niitä käytän (smoothie, shotti sekä ohjeet oman raakasuklaan tekoon) ja millaisia vaikutuksia huomaan niillä olevan itseeni.
Oma äitini (55v) on käyttänyt osaa näistä tuotteista jo pidempään. Näin häntä Suomessa käydessäni ja huomasin hänen ihonsa olevan aivan mielettömässä kunnossa. Niin hehkuva ja upea. Kysyin oliko hän käynyt jossain ihohoidossa, mutta hän vastasi vain seuranneen Niman ohjeita näiden superfoodien suhteen. Hyvän olon ja kauneuden kun sanotaan tulevan sisältä päin niin kai se todella on totuus...

Joten tästä lähtee käyntiin postaukset superfoodista ja niiden vaikutuksista!:)

13 comments:

 1. Jee, en malta odottaa!! Nämä on erityisen mielenkiintoisia postauksia!!:)
  Joko olet saanut Paulan mielipiteen tuohon neitsytkookosöljyyn?
  Meille se on kyllä tullut ihan jäädäkseen!:)
  Syödään koko perhe sitä, Donna mukaan lukien ja turkki todella on paremmassa kunnossa!:)

  ReplyDelete
 2. Jes! Jään odottelemaan. :) Ootko syönyt sitä alfalipoiinihappoa, mistä kirjoitit joskus aiemmin? Sen käyttökokemukset kiinnostaisivat myös kovasti.

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 3. Mäkin aina hurahdan kaikenlaisiin superfoodeihin ja sekoon aina luotaistuotekaupoissa :D Kuitenkin ne aina unohtuu koska jotenkin mun ona vaikea käyttää niitä, joten nämä postaukset tulevat todellakin tarpeeseen :)

  ReplyDelete
 4. Mäkin aina hurahdan kaikenlaisiin superfoodeihin ja sekoon aina luotaistuotekaupoissa :D Kuitenkin ne aina unohtuu koska jotenkin mun ona vaikea käyttää niitä, joten nämä postaukset tulevat todellakin tarpeeseen :)

  ReplyDelete
 5. Mäkin aina hurahdan kaikenlaisiin superfoodeihin ja sekoon aina luotaistuotekaupoissa :D Kuitenkin ne aina unohtuu koska jotenkin mun ona vaikea käyttää niitä, joten nämä postaukset tulevat todellakin tarpeeseen :)

  ReplyDelete
 6. Mäkin aina hurahdan kaikenlaisiin superfoodeihin ja sekoon aina luotaistuotekaupoissa :D Kuitenkin ne aina unohtuu koska jotenkin mun ona vaikea käyttää niitä, joten nämä postaukset tulevat todellakin tarpeeseen :)

  ReplyDelete
 7. Onko tää siis missäpäin Helsinkiä? Vaikuttaa todella ihanalta paikalta :)

  ReplyDelete
 8. Mäkin odotan mielenkiinnolla tulosraporttia! Myös tuotteiden maku kiinnostaa, koska itse en yksinkertaisesti saa alas mitään pahanmakuista..

  ReplyDelete
 9. Meillä ollaan kanssa aivan hurahdettu näihin superfoodeihin. Poikaystävä selailee joka päivä netistä kaikkea uutta; uusia tuotteita, reseptejä, mikä vaikuttaa mihinkin..

  Itse olen huomannut, että kun aamulla juo smoothien, jossa on erilaisia siemeniä, macajauhetta ja raakakaakaojauhetta, viherjauhetta, pieni nokare kookosrasvaa, vähän hunajaa tuomaan makeutta sekä banaani ja vettä, ei tarvi syödä seuraavaan kolmeen tuntiin. Paras aamupala. Sitten vielä sen jälkeen kun ottaa raakasuklaapalan pakastimesta, tuntee ku tulee sellanen energiarush. Ja se kestää monta tuntia! Kaikkien täytyisi tutustua superfoodeihin sekä raakaruokaan ylipäätänsä. Toivon, että seuraavan vuoden aikana sopeudun syömään pelkästään raakaa ruokaa :)

  Laura

  ReplyDelete
 10. Tosi mahtavaa, että kirjoitat superfoodeista! Oma olo tuntuu niin nuutuneelta tähän aikaan vuodesta ja tosi mahtavaa saada vinkkejä superfoodien käyttöön! :)

  ReplyDelete
 11. Hei, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Innolla odottelen postauksia! Missä päin helsinkiä tämä kahvila on?

  ReplyDelete
 12. Musta tuntuu, että oon aina negatiivinen kommenttieni kanssa, mutta täytyy silti sanoa, että suhtaudun superfoodeihin todella kriittisesti. Ei ole julkaistu tieteellisiä tutkimuksia niiden tehoista ja uskon suurimman osan kehuista olevan silkkaa markkinointipuhetta. Esimerkiksi suomalaisen mustikan on todistettu sisältävän enemmän vitamiineja ja antioksidantteja kuin gojimarjan. Osa superfoodeista on prosessoitu ja ne eivät todellakaan edusta lähiruoka-ajattelua. Uskon, että syömällä monipuolisesti ja terveellisesti saa yhtä paljon hyviä ravinteita.
  En kuitenkaan väitä, ettei noista ole mitään hyötyä. En vaan ymmärrä tätä superfood-hypetystä, kun lähempääkin saa hyvää ja terveellistä ruokaa.

  ReplyDelete
 13. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta paikalta, seuraavanm helsingin reissun kahvittelupaikka (;

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)