Sunday, October 24, 2010

Viehättävät viitat

Monien suurien muotitalojen syys/talvi näytöksistä kävi ilmi, että viitat tekevät paluun tänä syksynä.
Selailin jokin aika sitten inspiroivaa chictopia.com sivustoa ja sama muoti-ilmiö oli hyvin havaittavissa myös nuorten fashionistojen kuvissa.
Jos viitat viehättävät, niitä taitaa löytyä tällä hetkellä lähes jokaiselta vaateketjulta ja jokaisen budjettiin sopivana.Omaa silmääni miellytti eniten joko tuo Zaran tai tuo Asoksen viitta, mutta luulenpa että minulta jää tämä trendi väliin kuitenkin.
Oletko sinä jo löytänyt omasi?

4 comments:

 1. Hihi olen! Tykkään paljon viitoista ja ensimmäinen on jo muutaman vuoden takaa joten tässä vähän aikaa sitten kun löytyi itselle sopiva, niin olisi pakko ostaa. Nyt on uusi talvitakki odottamassa käyttöä ja omistaja innoissaan.

  ReplyDelete
 2. nice =) nusta Zaran cape on vähän parempi. klasikoinen... mutta asoksen on militari tyylinen...

  mä haluan ostaa itselleni zarasta =)

  ReplyDelete
 3. Viitat ovat kyllä todella kivan näköisiä, mutta juuri sitä omanlaistani en ole vielä löytänyt... Ehkä vielä joku päivä törmään siihen oikeaan :)

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo ylhäällä vasemmalla oleva. Juurikin tuollaista olen yrittänyt metsästää. Mistä kuva on peräisin ja kenen se on? Voisin alkaa jäljittämään.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)