Monday, October 25, 2010

Nettisivuja

Minulta usein kysytään mistä haen kuvia julkkisten asuista, joten kerrotaanpa kaikille mistä niitä voi bongailla.
Seuraavia sivustoja selailen läpi aika ajoin inspiraation toivossa:

Seuraavilta sivuilta bongailen julkkisten tyylejä:
Minulla tosin on aikalailla ne tietyt julkimot joiden tyyliä ihailen, joten hyvin usein vaan naputtelen nimen goolen hakijaan ja selaan kuvia mieleisestäni persoonasta.Kuvat sivustolta: The Skinny Website

3 comments:

 1. Kumma juttu, mut mäkin alan pikkuhiljaa lämmetä eläinprinteille. Niin pitkään ne oli vain yli viisikymppisten juttu, et olen karttanut niitä kuin ruttoa. Kengät on kieltämättä kauniit! Mitäköhän laukkua tuossa kannetaan? Ärsyttää, kun en tunnista.

  ReplyDelete
 2. mäkään en kauheesti välitä eläinprinteistä, mutta ne louboutinin nilkkurit on kivat ja niitä himoitsisin hieman. Itellä on yhdet kirahvinkarva avokkaat, jotka on ainoat eläinprintit mitä omistan ja ihanat kyllä :)

  ReplyDelete
 3. Mua vähän vielä hirvittää tuo leo...ite oon teininä sortunut leopardipaitoihin ja nykyisessä työpaikassani pidin alkuvuosina leopardihousuja X-D (joo, saa nauraa) ja saan vieläkin kuulla kuittailua niistä ;-D

  Pelham Wife:n mainitsema kirahvi kuitenkin kiinnostaa kovastikin, mutta sitä kuosia ei niin ole tarjolla....

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)