Tuesday, October 26, 2010

Talviset tuoksut

Talviaikaan suosin hieman raskaampia tuoksuja. Paljon vaniljaa, myskiä ja puisempia tuoksuja. Näitäkin käytän hieman mielialan mukaan, mutta kaipa näistäkin voisin sanoa tuon Miss Diorin suosikikseni.



Dior - Miss Dior Chérie


Dior itse kuvaa tuoksuaan elämäniloiseksi, ihastuttavaksi ja eloisaksi. Tämän kukkaisen tuoksun sydämessä on hieman hedelmäisyyttä, mutta ei kuitenkaan liiaksi, sillä tuoksu on ehkä hieman raskaampi kuin muut kukkaiset tai hedelmäiset tuoksut.

Burberry - Brit


Tämä ehkä hieman itämainen tuoksu on hauska yhdistelmä sokeria ja mausteita. Tuoksun makeus tulee sokerisesta mantelista ja valkoisesta pionista, mutta seasta voit löytää myös mahonkia, meripihkaa, tonkapuuta ja vaniljaa.

Trussardi - Inside

Tähän tuoksuun on kerätty harmoninen tuoksu eri puista. Päälimmäisenä voit haistaa bergamotin, alppiruusun sekä pähkinäpuun, mutta alta paljastuu hentoja kahvin, freesian, tiikin, meripihkan sekä myskin tuoksut.

6 comments:

 1. Rakastan tota Diorin tuoksua, se onkin suraavana mun hajuvesi ostoslistassa :)

  ReplyDelete
 2. Itselläni on Burberry Brit Sheer, joka on hieman kevyempi kuin pelkkä brit :)

  ReplyDelete
 3. Tuo Diorin Cherie on kyllä ihana - siinä on tiettyä klassisuutta, mikä ei ala kyllästyttää niin helposti. Muita noista en olekaan tuoksutellut.

  Itselläni on ollut melkoinen valikoima hajuvesiä aikaisemmin, kunnes vuosi sitten totaalisesti kyllästyin purkki- ja pullomereen (lue: oli pakko raivata tilaa vauvan tarvikkeille ja tavaroille). Vein 90% hajuvesistäni työpaikalle ja laitoin viereen lapun "saa ottaa" =) Työtovereiden tyttäret olivat kuulemma hyvin onnellisia "uusista" tuoksuista =).

  Tällä hetkellä kaapistani löytyy Emporio Armanin "Diamonds" (ehdoton suosikkini!!!!) ja Pradan "Infusion D'Iris", joka on vähän lämpimämpi, puuterinen talvituoksu.

  Viime viikolla Stockalla himoitsin D&G:n tuoksua "3". Hitsi vieköön viittä vaille ostin sen....=)

  ReplyDelete
 4. No, on meilla jotain samaakin, rakastan diorin tuoksua! hih. Aina loytyy kaapistani, ehka mulle vain kesaisempi tuoksu. ;)

  ReplyDelete
 5. Tuota Dioria mainostettiin silloin aikoinaan myös sillä, että siinä tuoksuu popcorn!

  ReplyDelete
 6. Boys will be boys


  [url=http://www.dsquared-outlet.com/dsquared-tshirts.html]dsquared shirts[/url]

  - shakwandee5ha

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)