Thursday, October 21, 2010

F.R.I.E.N.D.S

Lempisarjani ikinä on varmasti Frendit.
Voin katsoa jaksot uudestaan ja uudestaan ja aina nauraa samoille vanhoille vitseille.
Kun olen kipeä, hyvin usein pyörii frendit taukoamatta ruudussa. Yksin kotona ollessani tykkään monesti nukahtaa siihen, että tutut frendit pyörivät taustalla; valloittavien ystävien Phoeben, Joeyn, Monican, Chandlerin, Rachelin ja Rossin seurassa.
Olen nähnyt jaksot niin moneen kertaan, että osaan jo vuorosanat useimmista jaksoista ulkoa. Tämä taitaa olla aika yleinen ongelma frendit fanien keskuudessa?;)


Tällä hetkellä seuraan sarjoja kuten Two and a Half Men sekä Brothers and Sisters. Molemmista pidän kovasti, mutta Frendeille ei kumpikaan vedä vertoja. Frendeissä yhdistyy kaikki oleellinen: Hyvä käsikirjoitus, valloittavat hahmot sekä mieletön henkilöiden välinen kemia. Täydellinen pakkaus minun mielestäni:)



Vaikka en itsestäni tämän blogin puolella paljoa kerro, niin valoitanpa teitä sen verran, että ystävieni ja perheeni mielestä minussa on pelottavan paljon Monican luonteenpiirteitä...





Onko täällä muita Frendit faneja?:)

15 comments:

  1. Voi kyllä, kaverini taitavat pitää Frendit-faniuttani jo hieman patologisena, telkkaripöydälläni on kaikki kaudet sisältävä dvd-boksi aina toimintavalmiudessa ja välillä siteeraan Frendejä kun huomaan jonkin tilanteen muistuttavan sarjassa tapahtunutta. Minullakin sarja toimii sairastelupäivien ja sateisten sunnuntaiden viihdykkeenä tai lohtuna kun maailma murjoo :) Siinä on sellaista viattomuutta ja uskoa ystävyyteen, jollaista muista myöhemmistä sarjoista ei näin ihanasti esitettynä ole löytynyt. Kuka frendeistä muuten on Mrs V:n lempihahmo? Itse en koskaan osaa tuohon kysymykseen vastata, vaikka huomaan usein samaistuvani Racheliin tai symppaavani Chandleria.

    ReplyDelete
  2. Jep! =D Frendejä katsotaan innolla täälläkin. Jaksot on nähtävä, vaikka ne tulevatkin jo ties kuinka monentena uusintana. Sarjan yleinen ilme on mielestäni ihanan lämmin ja kodikas.

    Mulle kans on mieheni huomatuttanut, että Monican kanssa on tuntuvasti yhtäläisyyksiä....Heh, minäkö kilpailunhaluinen kontrollifriikki?!?!?!!? ;-D Pakko kertoa tähän liittyen: Vietimme viikonloppuna tyttäremme 1v -juhlia ja meillä oli videokamera lainassa. Mieheni kuvasi juhlia pitkin päivää ja illalla neidin mentyä nukkumaan halusin nähdä, mitä muistikortille tallentui. Voi nolo! Oon niin "pätevänä" asiantuntijana joka käänteessä, että ihan tosissaan alkoi hävettää; Tuollainenko olen???? Heh, mut ihan hyvä reality check; yritän nyt aktiivisesti hillitä itseäni ja pitää suutani enemmän kiinni - miksi sitä pitääkin aina olla säätämässä joka välissä "asiantuntijana".

    ReplyDelete
  3. Oi frendejä ei kyllä voita mikään. Toinen suosikkini on Sex and the City josta myös osaan monet vuorosanat ulkoa. :)
    Avopuolisoni ja perheeni sanoo myös, että olen SELVÄ monica. Ei sen siivousintoilun takia, vaan sen voitonhalun ja jääräpäisyyden :D

    terv. Meri 19v. nokialta

    ReplyDelete
  4. Minä olen suuri frendit fani myöskin! Kaikki tuolta dvd:nä löytyvätkin, ja onkin ainoa sarja mitä minulta löytyy tuollainen kokoelma. Jaksan aina palata niihin takaisin!
    Ja myös minulla on kuulema paljon Monicamaisia piirteitä. Tosin huomaan sitä vähän itsekkin :D

    ReplyDelete
  5. Frendit on parasta ikinä!
    Osataan siskon, hänen poikaystävänsä sekä oman poikaystäväni kanssa lähes kaikki vuorosanat ja vitsit ulkoa. Onhan nuo kaikki kaudet tullu katsottua läpi jo muutamaan otteeseen, johtuiskohan siitä.. :D
    Mut tää sarja on aina yhtä hyvä, paskaa jaksoa ei olekaan ja aina samat vanhat ja miljoona kertaa nähdyt/ kuullut jutut naurattaa.
    Ja sitä paitsi, mää meen isona Rossin kanssa naimisiin! <3

    ReplyDelete
  6. mäkin olen fani :) Frendit on paras tv sarja! =)

    ReplyDelete
  7. Ohh mä rakastan frendejä! Mun on pakko hankkia toi tuotantoboksi pahojen päivien varalle :)

    ReplyDelete
  8. Moi! Ei liity Frendit-aiheeseen sitten niin mitenkään, mutta ajattelin että kysymys tulee parhaiten kuulluksi jos pistän sen uusimpaan tekstiin :) Eli, kun joskus viime kesänä (2009) kirjoitit valkoisesta teestä (ja vihreästä), niin tuli mieleeni sellainen juttu, että tuntuuko sinusta että valkoinen tee värjäää hampaita? Vähän, vähemmän kuin muut teet vai mitä mieltä olet?

    Olisi muutenkin kiva saada jotain hammaspostausta (esim. valkaisetko hampaita ja/tai miten saat ne pysymään valkoisena :)) Kiitos jo etukäteen, ja kiitos hyväntuulisesta blogista!

    ReplyDelete
  9. Frendit kyllä on se paras. Pikkusiskollani on kaikki kaudet jotka ovat olleet mulla "lainassa" kesästä saakka :)

    Eräs rakas ystäväni rakastaa Frendejä yli kaiken ja on juuri niitä faneja, joka osaa vuorosanat ulkoa. Kesällä oltiin yhdessä reissussa ja matkan aikana sain nauttia pari Frendit- kohtausta ystäväni esittämänä :)

    Frendit on paras flunssalääke!

    ReplyDelete
  10. Todellakin! Frendejä ei voi ikinä katsoa liikaa. Niihin ei kyllästy vaan joka kerta niistä voi löytää jotain uutta, johon ei ole aikasemmin kiinnittänyt huomiota. Ne auttaa joka tilanteessa iloisena, surullisena tai vaikka kipeenä :) Taitavat olla monen hyväksi todettu flunssalääke ;)

    Frendejä ei voita mikään! :)

    ReplyDelete
  11. Minäminäminä! Multa ei vielä valitettavasti noita tuotantokausia löydy kuin pari, mutta jokasen jakson olen nähnyt ja uudemmat varsinkin kyllä aika hyvässä ulkomuistissa. Jaksan aina nauraa jokaselle jaksolle, vaikka suurimman osan muistaakin jo ennalta :D Niin paras sarja! ♥

    ReplyDelete
  12. Nykypäivän "Frendit" ja sen ohjelman manttelinperijä on ehdottomasti How I Met Your Mother. Aivan sairaan hauska sarja :D

    Ja uutena tulokkaana Modern Family.

    ReplyDelete
  13. Kyllä kyllä, meillä nukahdetaan joka ilta Frendien tahtiin. Juuri yksi päivä päivittelinkin miehelleni että keksitäänköhän koskaan toista yhtä hyvää sarjaa, joka kestää katsella vuodesta toiseen joka ilta. Empä usko :)

    ReplyDelete
  14. ONONON!! Frendit fani ilmoittautuu :) Tuotantorivi seisoo kirjahyllyssä ja kaikki jaksot on tullut katottua useampaan kertaan. Eikä niihin vaan koskaan kyllästy. Poikaystäväni turhautuu välillä kun siteeraan frendejä jos jonkinmoisiin tilanteisiin ja usein aloin lauseen "frendeissä..." tai lopetan sen "se oli frendeistä." :D Voivoi, on ne vaan hyviä.

    Laura

    ReplyDelete
  15. Hihi frendit on aivan mahtava sarja! omistan kaikki kaudet dvd:nä ja tosiaan useampaan otteeseen katsottu. kaikki jaksot osaan ulkoa, melkein ne vuiorosanatkin ;D muuten tykkään täydellisistä naisista, gossip girlistä ja sex and the citystä! näin kliseisesti ehkä, mutta sarjat ovat vain loistavia! :) poikaystävän kanssa katsellaan aina frendejä tai gossip girliä, jostain syystä täydelliset naiset eivät kultaan ihan iske? :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)