Wednesday, October 20, 2010

Niin se mieli muuttuu...

Kuten aiemmista postauksista käy ilmi, olen hieman selaillut viime vuoden päivän asu kuvia.
Viime syksynä ja keväällä käytin ahkerasti karvaliivia. Täytyy sanoa että pidän kovasti enemmän uudesta Zaran väljemmästä harmaasta karvaliivistäni kuin tuosta pienestä ja napakasta. Asut eivät vaan näytä hyvälle enään omaan silmääni...

Seuraavasta ottaisin tuon kukkapannan pois. Eivätkä nuo harmaat leggaritkaan kauhean imartelevat ole.


Tämä on ainut kokonaisuus, mikä miellyttää silmää näin vuoden jälkeenkin. Tosin tuo harmaa tuubikaulaliinani katosi mysteerisesti viime vuonna ja sen perään itkin pitkään...Tämä on vaan liikaa. Karvaliivi, liila paita ja niittivyö? Just too much... Sitäpaitsi tuota liilaa väriä vasten liivi näyttää siniseltä :S


On se kumma miten vuoden sisään sitä ehtii vaihtua maku...
What was I thinking?! 
Siinäpä haaste.
Rakentaa vaatekaappi niin, että viime vuoden asuja ei tarvitse katsoa toinen kulmakarva koholla.

9 comments:

 1. Joskus on vaan niin että on parempi olla katsomatta niitä vanhoja kuvia:)Sun tyyli varmasti muuttuu vielä vähän ja näyttäisi että klassisempaan suuntaan. Tykkään viimeisestä kokonaisuudesta, siitä puuttuu vaan iso veska käsipuolesta.

  Tuohon edelliseen postaukseen kommentoin tässä samalla että kameli ja punainen eivät minuunkaan iske vaikka kummatkin värit sopivat tosi hyvin, olisko vaikka niin että tuntuu liikaa 90-luvun alulta...Leopardit taasen miellyttävät minuakin ja käytän printtiä aika reilusti. Tein muutama viikko sitten kaapista löytyneestä leopardi -satiinikankaasta ison huivin ja joka kerta kun lähden tästä isompaan kaupunkiin niin joku ottaa käsivarresta kiinni ja kysyy että mistä se on hankittu:) Sanon aina että Suomesta:) Sieltähän se kangas mukaan lähti....

  ReplyDelete
 2. Olen huomannut ihan saman jutun katsoessani vuoden takaisia kuviani. Siis herranjestas, miten on voinut pukeutua noin, nyt en ikimaailmassa pukisi samaa mitä vuosi takaperin..

  Mutta onneksi muutos on ollut positiivinen omalla, sekä sinunkin kohdallasi ;)!! Keep up the good work woman!

  ReplyDelete
 3. Munkin tyyli on muuttunut omasta mielestäni tosi paljon viime vuodelta, on se outoa :D

  ReplyDelete
 4. Moikka!
  Tiedän ettet halua paljastaa mitään henk.koht. asioita täällä, enkä tiedä tulkitsetko tämän sellaiseksi, mutta... Olisi kiva saada postaus kauneudenhoitorutiineistasi, esim. mitä tuotteita käytät, kuinka usein käyt hoitoloissa, yms.? Mielestäni olet vaan niin kaunis nainen, että olisi kiva tietää miten hoidat kauneuttasi! :)

  T:Henna

  ReplyDelete
 5. Noi harmaat legginsit on kieltämättä aika kamalat:DD

  ReplyDelete
 6. Sun hiukset on tosi kivasti tossa toisessa kuvasarjassa, ois kiva tietää miten oot laittanu ne? =) Itselläkin kun on pitkät hiukset ja varsinkin etuhiusten kanssa saa aina taiteilla että sais ne ees jotenkin järkevästi.

  ReplyDelete
 7. Erittäin hyvin sanottu! Kuinka lohdullista kuulla etten ole ainoa joka katselee hämmentyneenä vanhoja asujaan jo vuoden päästä. Ja mielestäni sinulla ei kyllä edes olisi aihetta, sen verran varma on tuo tyylitajusi!:)Aivan gorgeous tuo toinen asu.

  ReplyDelete
 8. Heh, mulle tulee sama fiilis parin kuukauden takaisia asuja katsellessa.. : D Mieli muuttuu kyllä erittäin nopeasti! Varsinkin meillä naisilla (kuulemma) ;>

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)