Sunday, September 26, 2010

Inspired by Cheryl Cole


Takki: Zara
Valkoinen toppi: Gina Tricot
Vihreä toppi: Vila
Farkkuleggarit: Vila
Kaulakoru: Aldo
Rannekorut: River Island



Pohdin myös hetken laukun valintaa. Ja totesin että aewan sama kumman laukun tämän asun kanssa valitsen :D Tänään vaikka musta, huomenna sitten vaikka ruskea:)

13 comments:

  1. Luin joskus aikoja sitten blogiasi ja nyt olen tämän taas löytänyt :)
    Aivan ihania päivän asu-postauksia ja toivottavasti niiden määrä ei missään nimessä vähene :)

    Laitoin sinulle muuten aikaisemmin tänään myös sähköpostia tulemaan :)

    ReplyDelete
  2. Sulla on kyllä niin täydelliset hiukset! :)

    ReplyDelete
  3. Onkos sulle tapahtunut jotain ??!?!?! =D Sussa on näissä kuvissa ihan uutta hehkua, mitä ei oo ennen ollut, vaikka aina oletkin mielettömän hyvännäköisenä asukuvissasi.

    ReplyDelete
  4. Hei! Ajattelin kysellä sinulta neuvoa jo pitkään minua vaivanneeseen asiaan..nimittäin: Itse olen hyvin kriittinen pukeutumiseni ja asusteideni suhteen, ehkä liiankin. Mun mielestä on suuri virhe käyttää hopeaa, että kultaa yhtäaikaa.
    Tämä ongelma voi kuullostaa naurettavan pieneltä, mutta olen jo kaksi viikkoa etsinyt täydellistä kihlasormusta ( sinulla on todella nätit ja jotain tuon tyylistä olin itsellekin ajatellut, eikö ne ole valkokultaa?) Mikäli päädyn kultaiseen sormukseen tulee suuri ongelma käyttää hopeisia/valkokultaisia korujani ja toisinpäin... Teenköhän nyt vaan asiasta liian suurta numeroa :DD

    ReplyDelete
  5. Aivan upea ! Itseani himottas nuo military takit, mutta pelkäämpä etten osaisi käyttää niitä, mutta ehdottomasti sun inspiroimana on kokeiltava ! :)

    ReplyDelete
  6. Kyllä oot kauniina taas <3 Ihan kuin Cheryl, paitsi vieläkin häikäisevämpi!! Ja niin kuin Jaana sanoi, tosiiaan ihan sädehdit näissä kuvissa <3

    ReplyDelete
  7. Ihana asu ja ihania kuvia :) Itse käyttäisin tämän asun kanssa mustaa laukkua, koska noi housut eivät ole yksiväriset. Jotenkin kirjavan näköinen kun laukkukin on..Vaan toki kuvissa näyttää aina eriltä kuin luonnossa :)

    ReplyDelete
  8. Moi MrsV!
    Minä niin rakastan blogiasi! Olet niin taitava pukeutuja ja kadehdin omistamiasi vaatteita - itsellä kun ei ikinä olisi varaa toteuttaa unelmashoppailuja.. Alexander McQueenin pääkallo huivin sain kyllä ostettua, koska sinun postauksesi niin siihen houkuttelivat!

    Toivonkin lisää herkkua silmilleni... Nimittäin voisitko esitellä kaikki kenkäsi meille, sillain yksityiskohtia myöten?
    Myös samanlainen postaus laukuista ja huiveista olisi kiva :) Ja voisit kertoa ultimate lempparisi jokaisesta aihepiiristä :)
    Tällaisia kuulumisia Nokialta!

    Terv. Meri 20v.

    ps. Jatka samaan malliin ja toivottavasti jaksat jatkaa bloggailua!

    ReplyDelete
  9. Oih ihan älyttömän kauniia kuvia ja ihan älyttömän ihana asu! Toi militaryhenkinen takki sopii sulle tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  10. Samaa mieltä kuin muut, näytät jotenkin tavallistakin säihkyvämmältä ja kauniimmalta! Tää tahtoo heti tietää salaisuuden ;)

    ReplyDelete
  11. Kiitos teille kaikille nyt ihan hirmuisesti. Mulla ei ole hajuakaan mistä tämä teidän silmäänne osuva "säteily" johtuu :D Oisko siitä, että pääsin viikon lomalle etelään ja sain hieman väriä naamaan?:D
    Kiitos vielä kovasti, olette kovin ihania.

    ReplyDelete
  12. Sun raidat ovat niin käsittämättömän täydelliset. Voi ku löytäisin Suomestakin kampaajan, joka osaisi tehdä tuollaisia.

    Ja vielä kun ne näyttäisivät samalta mun hiuksissa. Värjätäänkö sun pohja/juuret ensin tummaksi ja sitten raitoja, vai lisäilläänkö aina vaan vaaleita raitoja?
    Ja onko ne tehty ihan tavallisella blondausaineella, tiedätkö?

    ReplyDelete
  13. CHIC,
    Ei ole raitoja vaan ihan luonnollinen värini:) en ole käynyt kamapaajalla yli vuoteen :S Joten "blondaus" on sitten varmaan auringon aiheuttamaa. PItäisi tosiaan mennä käymään kampaajalla, poistamassa kuolleet latvat ja sävyttämään hieman auringon vaalentamaa tukkaa...

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)