Monday, September 27, 2010

Celebrity Style - Alex Curran

Seuraavaksi nainen, joka ei välttämättä ole kauhean monelle tuttu.
Itsekin vasta hiljattain löysin tämän naisen tyylin. Hän on Alex Curran, entinen malli ja briteissä tunnettu jalkapalloilija Steve Gerradin vaimona.

Hänen tyylinsä on ihanan naisellinen ja selkeä. Paljon neutraaleja värejä, hulmuavia puseroita, skinny farkkuja sekä upeita asusteita.Kahdessa reunimmaisissa kuvissa pidän hänen tavastaan käyttää mustia skinny mallisia housuja lisäämällä jatkineeksi mustat mokkaiset nilkkurit. Näin syntyy kuva kauniista pitkistä sääristä - jokaisen naisen ystävä:)

9 comments:

 1. Mistä sivuilta bongailet näitä julkkiksia? :)

  ReplyDelete
 2. Mulle ihan uusi nimi! Mutta tosi kiva tyyli hänellä näyttää olevan, joten pitänee tutustua häneen paremmin :)

  ReplyDelete
 3. Ei ollut minulle tuttu ollenkaan. Kauniisti kyllä pukeutuu. :)

  Itse en voisi kuvitellakkaan tuommosia korkoja. Pituutta kun on siunaantunut 173cm. eli ihan riittävästi. :D

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 4. Aivan uusi tuttavuus minulle mutta ilmeisesti tutustumisen arvoinen. Ihana tyyli.

  ReplyDelete
 5. Itselle tuttu nainen, näin Irlannissa asuen tulee nuo Britti-julkkikset todella tutuiksi.

  Viime aikoina nuo jalkapalloilijat ja WAGs ovat olleet uutisissa kaikkien pettämisjuorujen takia. Loppujen lopuksi itseä ei kauheasti kiinnosta... :)

  Mutta siis, piti kysymäni sun hiuksista, ovatko oman väriset vaiko purkista? Olen tällä hetkellä täysblondi, mutta syksyn tultaessa haluaisin mennä vähän tummempaan ja sun väri on todella kaunis. Vinkkeja otetaan vastaan. ;)

  ReplyDelete
 6. Alex on mielettömön kaunis! Cherylin ohella kylläkin ainoa brittijulkkis, kenen elämää seuraan.
  Mikseihän hän ole muuten ottanut miehensä sukunimeä..
  Alex on muutenkin pitänyt ehkä muihin "WAGseihin" verrattuna jotenkin matalampaa profiilia, ainakin skandaalien suhteen :)

  ReplyDelete
 7. Jotenkin tästä naisesta on jäänyt mulle erittäin negatiivinen mielikuva. En muista lukeneeni hänestä yhtään positiivista juttua. En myöskään arvosta ihmisiä, joilla ei tunnu olevan muuta tekemistä, kuin kalliilla vaatteilla ja asusteilla patsasteleminen kuvaajien edessä, huomion kerjääminen. Joten aivan sama, mitä tällä naisella on päällä, ei iske minuun. Ja kun katsoo jotain vanhempia kuvia hänestä, niin ero tähän päivään on kyllä aika räikeä :)

  ReplyDelete
 8. AnsQ,
  Yleensä jos bongaan lehdestä jonkun mielenkiintoisen ihmisen niin saatan lähteä googlettamaan kuvia:) Joten googlen kautta:)

  Nadja,
  Multa tulee varmasti vielä lisää kuvia hänestä:)

  Naana,
  Mä pidän myös kovasti hänen naisellisesta tyylistä. Multakin löytyy pituutta 172cm, mutta rrrrrakastan korkokenkiä!!:)

  Anttis,
  Täällä esittelen varmasti enemmänkin kuvia:)

  Anna,
  Joo ihan totta:S Aika moisia puupäitä ne brittien futarit. Jos mimmi myy kroppaansa, niin aika varmasti myy myös hyvästä rahasta tarinan lehteenkin...
  Ja ihan oma tukka:) en ole yli vuoteen kampaajalla käynyt. Nyt pitäisi kyllä pian poistattaa kuolleet latvat ja sävyttää tukka lähemmäs omaa väriä kun aurinko vaalensi niitä kesällä taas niin kovasti :S

  T,
  Mä tykkään kovasti hänen tyylistään!:) EI hajuakaan miksi ei ole ottanut. Mä en tiedä naisesta paljoa mitään:S Tosiaan joo.... varmaan yksi ainoita high profile wagesja jonka mies ei ole hairahtanut...

  Maija,
  Mäkin googletuksen takia löysin niitä "vanhan tyylin kuvia" :D Repesin :D Mutta siis eiköhän meiltä kaikilta löydy ne nolot nuoruusvuodet:D Multa ainakin :D
  Mä en ikävä kyllä tiedä tuosta naisesta oikeestaan yhtään sen enempää kuin kirjoitin. Mutta en lähtisi määrittämään persoonaa kuitenkaan sen perusteella miten media sen esittää, brittimedia varsinkaan.

  ReplyDelete
 9. Minä olen seurannut hänen tyyliään (ja myös Coleen Rooneyn, samoissa piireissä liikkuvat) jo kohta yli 5 vuotta :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)