Friday, September 17, 2010

Hermes Birkin

Mikä on minun unelmalaukkuni?
Ehdottomasti Hermesin Birkin BagTämän laukun klassinen muotoilu, materiaalit ja ajattomuus ovat minun makuuni.
Mutta laukun hinta on aivan taivaita hivelevän korkea ja siksi miellän laukun enemmän ns. statuslaukuksi. Se on mielestäni sellainen laukku, jonka hankit kun olet saavuttanut jonkin hyvin merkittävän tavoitteen tai virstanpylvään elämässäsi, milloin laukku voi toimia palkintona siitä suorituksesta.

Itse olen asettanut tiettyjä tavoitteita omalle urapolulleni. Siinä vaiheessa kun olen tavoittanut sen maalin, mikä tällä hetkellä vielä kaukana horisontissa kimaltelee, niin sillä palkalla, jonka siitä työstä saan tulen ensimmäisenä mahdollisena "turhuusostoksena" tuon laukun hankkimaan.
Se on minun pieni porkkanani.


Kuvat Birkin: Stockholm Streetstyle

Rouva Beckham on selvästi saavuttanut monia tavoitteitaan, sillä hänen kaapissaan on huhuttu olevan lähes mijoonan euron edestä tämän saman laukkumallin versioita.
Väriksi en varmaankaan valitsisi sitä klassisinta mustaa tai valkoista, sillä vastaavat klassikkovärit minulta laukkuina löytyy ja tulen niitä vaalimaan lopunikäni. Siksi valitsisinkin jonkin erikoisemman värin. Tällä hetkellä minua viehättää eniten tuo burgundyn värinen krokotiilinahkainen Birkin, jota Victoria on kiikuttanut ympäriinsä. Aivan mieletön yksilö! Juuri sopivan neutraali, mutta silti erikoinen väritys!

Victoria Beckham kuvat: Google haulla, Victoria Beckham birkin

Mutta niihin suurin unelmiini voi mennä vielä vuosikymmeniäkin. Sinä aikana kerkeää mieli muuttua vielä monasti jos ei laukun niin ainakin värin suhteen:)

Mikä on sinun unelma laukkusi?

15 comments:

 1. Hei!

  Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa ja se on ihan huippu. Nyt minua rupesi (utelias kun olen=)) kiinnostamaan, että mitä teet tyäksesi..tai millä alalla olet?
  Onko juuri työsi syy siihen, että asut ulkomailla..?
  Kiito spiristävästä blogista!

  ReplyDelete
 2. Mäkin unelmoin tosta birkinistä ja sitten myös mullberry bayswaterista. Ja mäkin aattelen just sillee et sit ku oon saavuttanu jotain, en vielä oikeestaan tiedä mitä :D, mutta kuitekin jotain suurta mikä on vaatinut multa paljon työtä, niin hankin jommankumman

  ReplyDelete
 3. Mäkin unelmoin tosta birkinistä ja sitten myös mullberry bayswaterista. Ja mäkin aattelen just sillee et sit ku oon saavuttanu jotain, en vielä oikeestaan tiedä mitä :D, mutta kuitekin jotain suurta mikä on vaatinut multa paljon työtä, niin hankin jommankumman

  ReplyDelete
 4. Mun ultimate unelma on sinunkin omistamasi Chanel 2.55 Jumbo mustana. Kyseinen upeus on hiipinyt omilta ulottuviltani vähän kauemmaksi sen myötä, että perheessämme on pikkuinen prinsessa (kuukauden kuluttua 1v.!!!). Se on vaan jännää, miten omat "turhuushankinnat" väistyy, kun oikeasti niin paljon mieluummin ostan ihania vaatteita pikkuneidille =). Täydellisen hölmöähän se tavallaan on laittaa vaikkapa 150€ Burberryn mekkoon alle 1-vuotiaalle, joka ei edes itse ymmärrä/todellakaan välitä, mikä mekko tai vaate on päällä milloinkin. Äitinä vain on niin ihana pukea pieni tyttö kauniisti ja niitä kauniita söpöstelyvaatteita on AAAAIVAN liikaa tarjolla ja tyrkyllä ja liian helposti sorrun aina ostamaan....huh!

  Mutta siis se Chanel 2.55 Jumbo ja musta! Siinä on oma unelmani, josta tiedän, etten sitä ihan heti saa. (Olisiko luksuslaukkujen omistaminen edes niin mukavaa, jos niitä voisi tuosta vain ostella milloin vain mieli tekisi ;-) )

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Hih, muistan kun näin tämän laukun eka kertaa Sinkkuelämää -jaksossa, jossa Samantha yritti keplotella laukun itselleen. Silloin en tiennyt mistä oli kyse, mutta nykyään vähän enemmän muotia ja julkkiksia seuranneena en kai voi olla enää tietämättä. :D

  Victoria on kyllä tehnyt tästä mallista erittäin itsensä näköisen. Enkä ihmettele yhtään miksi hän on itselleen niin monta kappaletta tätä haalinut :) aivan upea klassisen kaunis laukku, johon saa tavallisesta poikkeavalla värivalinnalla vielä enemmän särmää (..jos enemmän on enää tämän laukun kohdalla mahdollista).

  ReplyDelete
 7. Kyllä toi vaan on super upea laukku.
  Oma unelma laukku on EHDOTTOMASTI musta Chanel joka sinulta löytyy!!:) Olen nimen omaan päättänyt, että kun saavutan seuraavan tavoitteeni, aion sen hankkia:) Siihen asti täytyy kerryttää sille tarkoitettua säästötiliä :)

  ReplyDelete
 8. Hermès on pure amour:)

  Tuo ensimmäinen kuva ei ole aito Hermès.

  ReplyDelete
 9. Hermèsin laukuista itseäni kiehtoo oranssi. Sehän on kuitenkin merkin oma väri ja tosi kaunis sellainen :)
  Voi olla että päätyisin kuitenkin johonkin klassisempaan väriin, kuten mustaan tai konjakkiin, ehkä olisi helppoa "pelata varman päälle"...

  ReplyDelete
 10. Mun mielestä tämä näyttää jopa Victorian kainalossa vähän sellaiselta täti-laukulta...

  Mulla on monta suosikkilaukkua riippuen vähän tilanteesta.

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 12. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 13. Mulberry Alexa oversize black tai konjakki.

  täydellinen ja vielä jonakin päivänä minulla.

  ReplyDelete
 14. Minunkin unelmalaukkuni on Birkin. Olen päättänyt ostaa sen itselleni, kun valmistun. Valmistun ammattiin, josta saa palkkaa sen verran mukavasti, että uskoisin saavani rahat Birkiniin kasaan kohtuullisessa ajassa. :)

  ReplyDelete
 15. Hyvin tehty laadukas laukku hyvästä materiaalista on aina hyvä ostos, jos se on sen verran klassien, että sitä voi käyttää vuodesta toiseen.

  Onko Birkin investoinnin ja statuksensa arvoinen? Ennen "jonostuslistalle" menoa (jos sille edes pääsee), kannattaa lukea Bringing home Birkin ja Deluxe - how luxury lost its lustre, mielenkiintoista luettavaa luksusmerkkien tuotteista.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)