Thursday, September 16, 2010

There's something about the clutch....

Itse hankin ensimmäisen clutcihni vasta tänä vuonna, mutta se on ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen.
Koska suosin paljon neutraaleja värejä ja olen melko klassinen pukeutuja on kiva piristää kokonaisuutta tällä mahtavalla pienellä laukulla. Täten olen äärimmäisen iloinen että valitsin laukkuni väriksi hot pinkin, joka kiinnittää huomion ja tuo asuun sitä jotain.
Tässä muutama kaunis puhutteleva clutch laukku, mitä on olen (surprise, surprise) Stockholm Streetstylen kuvien seasta löytänyt.


Erityisesti ihastuin tuohon punaisen ja persikan yhdistelmään! Todella kaunis! Upea Chanelin kirjekuorilaukku ja Chloén?! shortsit toimivat yhdessä loistavasti!

7 comments:

 1. jep, stockholm streetstylesta voi aina inspiroitua :)

  ReplyDelete
 2. Huomenta!

  Ihanaa kun olet tullut takaisin! Blogisi lukeminen on joka-aamuinen ruutinini :)
  Ihanaa vastapainoa lakitekstille!

  Tuo Chanel on kieltämättä todella klassisen kaunis, ei tuo Mulberryn Alexakaan yhtään huonolta näytä. Mä oon vähän ihastellut Alexaa viimeisen puolen vuoden aikana, se on samalla klassinen mutta toisaalta se sopii hyvin myös rentoon menoon :)

  ReplyDelete
 3. Eka kerta kun kommentoin sun blogia. Löysin blogisi viimeksi juuri kun se suljettiin ja mua harmitti niin paljon. Tosi ihanaa, että olet palannut :)

  ReplyDelete
 4. Stockholm streetstyle on kyllä mahtava sivusto! Toi leo-kuosinen clutch on varmaan noista lemppari :)

  ReplyDelete
 5. Tuo Balenciagan on totally TDF!:)
  Leo taitaa olla Jimmy Choon (ainakin detailien perusteella) ja viimeinen Mulberryn Alexa clutch.

  ReplyDelete
 6. Clutcheilla on niin helppo tuoda asuun jotain jujua ja väriä! Etsinnän alla vielä se täydellinen laukku, tai malli tiedossa, mutta väri vielä mietinnän alla:)
  Vaikken yleensä ollenkaan pidä eläinkuoseista, mutta tuo leolaukku, WAU!

  ReplyDelete
 7. Oi miten kivoja, kaikki! Ei noista voi edes päättää mieluisinta :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)