Tuesday, September 7, 2010

Copycat - Victoria Beckham

Tämän naisen asukokonaisuuksista minun on varmaankin helpoin tehdä copycatteja, sillä hän suosii hyvin klassisia asusteita, mihin myös minä pyrin. Täten minun vaatekaapistani löytyy usein melko samantyylisiä vetimiä.

Seuraava asu on täysin copycat mielessä tehty - en ole siis näin ovesta ulos astunut.Yritin keimailla hyvin VB maisesti noissa kahdessa oikeanpuolimmaisessa kuvassa :D Lopputuolos näyttää vaan tyhmältä :D

Mihin tilanteeseen tällainen asu sinun mielestäsi sopii?

12 comments:

 1. Ei hitsi en huomannu eka et se olit sinä!!:))) Tää on niin hyvä!:) Tuli kyllä hymy huulille! Nättinä taas <3 <3
  Ihanat kengät ja laukku :)

  ReplyDelete
 2. Wow! Juu ei, lopputulos ei näytä tyhmältä, vaan tosi hyvältä! : ) aivan ihanat noi sun sukkahousut ^^

  ReplyDelete
 3. Ihana postaus! :) Ei kaiken tarvitse olla niin "otsa rutussa" tehtyä:D

  ReplyDelete
 4. Ei näyttänyt ollenkaan tyhmältä. Tuolla asulla voisi kohauttaa esimerkiksi Pohjois-Esplanadilla. :-)

  ReplyDelete
 5. Tosi hyvän kokonaisuus, paljon parempi kuin VB:n!

  ReplyDelete
 6. Mä katsoin, että kaikissa kuvissa olisi ollut vic. Oikeesti :D Paitsi sulla on mun mielestä upeemmat hiukset, ihan älyttömät! Ja erittäin onnistunut toi sun kokonaisuus. Tykkään kaikesta :)

  ReplyDelete
 7. Tuo on itse asiassa ihan klassinen asu ihan millaisille kokkareille tahansa. Päiväsaikaan saattaa olla vähän kökkö mutta iltamenoihin ihan sopiva.

  Victoria nähtävästi pystyy pukeutumaan melkein mihin aikaan päivästä tahansa näin onnistuen näyttämään asialliselta valitsemalla oikeanlaiset asusteet ja kampaukset. Hänen kenkänsä ovat myös erittäin wau, todella klassisen tyylikkäät!

  ReplyDelete
 8. Tykkään kanssa kovasti! Kauniit hiukset sulla. Suomessa ei vaan uskalla noin näyttävästi lähteä ulos, harmi. Ulkomailla uskaltaa vähän enemmän. :)

  ReplyDelete
 9. hahhhh, on samaa näköö :D:D

  ReplyDelete
 10. Komppaan edellisiä. Ei näytä ollenkaan pöllöltä ja katsoin ensin myös erheellisesti, että kaikissa kuvissa oli Victoria.

  Victorian mekko vaatii jo mietintää, mutta sulla on tota helmaa hitusen enemmän, että sopii mun mielestä kahvila kautta juhla akselille hienosti.

  ReplyDelete
 11. Musta toi asukokonaisuus sopii hyvin rennompaan liiketapaamiseen. tai muuten vaan päivällinen/lounas ystävättären kanssa :) ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
 12. Hahaa Victorialla on just tollasia asentoja, meni nappiin varsinki toi toka oikealta :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)