Monday, September 6, 2010

Päivän asu - tekoturkisliivi

Itse sain tämän asun yhdistämiseen inspiraatiota Rachel Zoelta.


Paita, Vila
Housut, Vila
Tekoturkisliivi, Zara
Korut, River Island

6 comments:

 1. Vähänkö hauska kampaus! Kiva asu muutenkin :))

  ReplyDelete
 2. Hei! Olen hiljattain alkanut lukea blogiasi, pidän siitä miten yhdistät tyylin ja terveellisen elämäntavan yhteen toimivaan kokonaisuuteen. Olisi kiva lukea lisää käsityksestäsi terveellisestä ruokavaliosta. Itse pyrin syömään mahdollisimman paljon kasviksia, mutta myös lihaa ja maitotuotteita sopivasti. Mitä mieltä muuten olet Vaasan 100% Ruisleivästä? Itse vaihdoin tuohon hiljattain, sisältää 14 % kuitua, se taitaa olla aika hyvä määrä? Olisi kuulla miten käytät maustamatonta jogurttia, lisäätkö sekaan esim. marjoja tai hedelmiä? :)

  ReplyDelete
 3. Ihan super, asu mut toi kampaus on ehkä hauska, mut ittelle tuli mieleen se lasten piirretty, keisarin udet vaatteet joka on pyöriny Disney channelil:DDD

  ReplyDelete
 4. Ihanasti hiukset! :)
  Ehkä olen vain tottunut näkemään aina turkis/karvaliivit sidottuna kiinni vyötäröltä vyöllä tms. niin jotenkin noin aukinaisena jäi jotenkin hassusti vain leijumaan sinun päälläsi..

  ReplyDelete
 5. Mu mielestä liivi on juurikin kiva tolleen auki! Kelpais mullekin tollanen. :) Itselläni on Vilasta ostettu kyhyemmän mallinen versio, jonka saa somittua kiinni, mutta kyllä toi on paljon kivempi.

  ReplyDelete
 6. hmh. olen nähnyt onnistuneempiakin asuja sinulla, mutta hyvä kokeilu tämäkin :-) Turkis näyttää ihanalta ja varsinkin lämpimältä!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)