Sunday, August 29, 2010

Syystalven trendien yhteenveto


Edellisistä näytöskuvista minulle jäi nämä elementit syksyn muodista päällimmäisenä mieleen:

Eli aikalailla samoilla mausteilla mennään kuin viimekin vuonna (katso postaukseni vuosi sitten), mikä on minusta aivan mahtavaa. 
Itsekin tuli hankittua viime vuonna karvaliivi, pitkävartiset nahkahansikkaat sekä ylipolvensaappaat, mitkä kaikki tulevat löytämään käyttöä tänäkin syksynä/talvena.
Karvaliivi tuo juuri mukavasti jotain pientä lisää muuten arkiseen tyyliini ja ylipolvensaappaat toimivat loistavasti muuten hyvin klassisen kokonaisuuden kanssa. Niiden kanssa kun tulee varoa Pretty Woman - efektiä....

Mikä parasta, tämän syksyn trendit ovat hyvin klassisia, joita on hieman vain maustettu. Nahkahanskat, saappaat, turkis, nahka, ruskean sävyt ja suorat leikkaukset ovat kaikki niitä vaatekaapin elementtejä, jotka kulkevat hyvin mukana vuodesta toiseen.

Iskeekö tämän syystalven trendit sinuun?

2 comments:

  1. Noi on kaikki ihania, mut väil toivois et talvel käytettäis enemmän värejä, varsinkin tääl pimeessä Suomessa:D

    ReplyDelete
  2. Ihan samoilla linjoilla olen, tuleva syksy ja talvi näyttää todella hyvältä! Ja mikä parasta, viime syksynä hankitut vaatteet, kengät ja laukut menevät tänäkin vuonna, vain hiukan asusteita viilaamalla :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)