Sunday, August 29, 2010

Paidan kaksi puolta

Tässä paita jonka löysin hiljattain Hennesiltä. Ihastuin paidan printtiin sekä silkkisen pehmeään ja liikkuvaan materiaaliin.
Vaikka kuvissa paidan pohjaväri näyttää olevan valkoinen, on väri oikeasti hyvin heleän vaaleanpunainen sekoitettuna valkoisen kanssa. Itse kun pidän kovasti heleän vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmästä.
Lähdin eilen aurinkolomalle ja käytin koneessa matkustaessa tätä paitaa housujen sekä jakun kanssa, sillä koneilmastointi voi tehdä helleasussa kepposet... En halua ottaa riskiä ja olla kipeä matkan aikana! Muutenkin olen aikaimoinen vilukissa ja palelen lentokoneessa lähes aina.Ja samaa paitaa voi käyttää paikanpäällä sitten ihan vaan hellemekkona. Ei tarvitse pakkaa niin paljoa mukaan! Hintaa tällä oli 29,90e, jos oikein muistan.

9 comments:

 1. Molemmat versiot ihan yhtälailla (tosi) hyvännäköisiä! Ihanaa lomaa!!

  ReplyDelete
 2. Ihana paita/tunika. Tilasin tuollaisen samannäköisen vaaleanpunaisena. Ei ole tullut vielä mutta saattaa olla lähes sama paita.

  Toimii hyvin farkkujen kanssa ja pelkkänä hellemekkona :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa, oot tullu takaisin! (Vaikka nyt olenkin myöhässä...) Viime kesä ei ois ollu mitään ilman Strictly Stylea ! Oot niin ihanan insproiva ja saat kaikista kirjoituksista todella mielenkiintoisia, liittyy ne mihin aiheeseen tahansa :)

  ReplyDelete
 4. Toi paita on kyllä ihan ylisöpö! : )

  ReplyDelete
 5. Ihan super toi paita/mekko:))

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana paita!! Siis milloin ostit tuon ja mistä Hennesistä? Pakko saada :) Upee!

  ReplyDelete
 7. Ihana ja sinä niiiin nätti!!!!:) <3

  ReplyDelete
 8. Wau, sairaan suloinen paita/mekko! Ooh, ihanaa, rentouttavaa ja lämmintä lomaa (terveisiä kylmästä ja sateesta...atshii)!!

  ReplyDelete
 9. Sopii todella hyvin sinulle, varsinkin tuo kuosi :)
  Kokeilin itseasiassa tänään juuri samaa, kun ajattelin tilata roosan värisenä tuon mekon. Itse kun olen sen verran lyhyt, että minulle käy pelkkänä mekkona :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)