Saturday, August 28, 2010

Chanel f/w 2010

Chanelin näytöksessä toistui samat neutraalit värit kuin muillakin huippumuotitaloilla. Mutta yhden asian he tekivät erityisen selväksi, että turkis - ja mahdollisimman näyttävä sellainen - on nyt in.


Kuvat: Style.com

Ja samaa toistelevat myös Stockholm Streetstylen kuvat muodin silmää tekevistä ihmisistä.

3 comments:

 1. Oh Stockholm! Nice! I love all the styles.

  xoxo,

  Aino


  http://alldayinandout.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Se mikä Chanelin kokoelmassa on mun mielestä yllätyksellintä on tekoturkis, muutoin kokoelma on aika tylsä :) Tykkään hirmupaljon stockholm streetstyle- kuvista, tunnen jo kun ne vaikuttaa mun mieleen ja alan miettimään jos munkin pitäisi hankkii (teko)turkis. mikä on outoa koska en yleensä tykkää karvaisista talvitakeista. :D

  ReplyDelete
 3. No en tykkää! kauheita!
  Mulla on yksi tekoturkis, joka on jo varmaan 5v vanha, mut käytän sitä edelleen tietynlaisissa tilaisuuksissa! Se on musta 3/4 hihainen ja lyhyempi karvainen kuin noi! Siitä mä tykkään!
  Viimeksi se oli tosin päällä niissä black&white bileissä.. :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)