Wednesday, August 25, 2010

Omat ylipolvensaappaani

Ostin myös itse viime vuonna omat ylipolvensaappaani. Koska halusin omani koroilla, valitsin mokkaisen materiaalin, sillä nahkaisilla vastaavilla oloni olisi saattanut olla pian kuin Pretty Woman - leffasta.
Käyttöä on näille löytynyt - tosin lähes 100% olen yhdistänyt ne skinny-mallisten farkkujen kanssa. Minihameen kanssa nämä ovat vain minulle liikaa. 
Jos hameen vielä jonain päivänä näiden kanssa laitan, niin varmasti pistän alle mustat matta sukkahousut mistä ei näy mitään läpi.Tilasin omani netin kautta - TopShopista. 
Yleensä tuppaan panostamaan laukkujen ja kenkien laatuun, mutta koska oletan näiden kenkien olevan vain muutaman vuoden juttu, TopShopin malli kävi minulle vallan mainiosti.


4 comments:

 1. Aivan ihanat!!!:) TYKKÄÄN:) Mä haluisin kans kovasti tuollaiset, mut mistään en kyllä löydä mallia mitkä menis mun jalkoihin…:) Kaikki saappaat jää jo pohkeistakin kiinni:)

  ReplyDelete
 2. Mielettömän upeet :) Paljon noilla oli hintaa, taisivat olla suht' edulliset? :>

  ReplyDelete
 3. Nämä on kauniit ..ja, ehkä itse valitsisin myös mokkaiset:) harmi, kun jalkani on niin "tukit" että näitä ylipolven saappaita en tohdi laittaa..

  ReplyDelete
 4. Ihanat over knee bootsit! :)

  Itse ostin juurikin tänään omani, päätin panostaa ja ostaa nahkaiset. Love them!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)