Thursday, August 26, 2010

Musta nahka on in

Muotiviikkojen yksiä kohokohtia oli Celinen näytös, joka jatkaa samalla linjalla muiden suurien muotitalojen kanssa. Hyvin yksinkertaisia ja selkeitä leikkauksia sekä värejä. Näyttää myös siltä, että viime syksyn trendit ovat vielä kovasti pinnalla tänäkin vuonna. Lieneekö siihen syynä talouskriisi ja ihmisten haluttomuus ja kykenemättömyys käyttää rahaa, sillä mitään radikaalin uutta ei tälle vuodelle oikein näyttänyt olevan. Tosin Chanelin lausunnon mukaan talouskriisi ei ole vaikuttanut heidän myynteihinsä, jos jotenkin, niin myynnit ovat jopa lievästi nousseet. Tiedä häntä.


Kuvat sivulta Style.com

Seuraavaksi kuvia Stockholm Streetstyle blogista, missä nämä vaikutteet näkyvät katukuvassa.


Tämä viimeinen kuva on minusta aivan älyttömän ihana!

2 comments:

  1. Oi oi ja oi. Kyllä ruottalaiset osaa. Toi viimeinen kuva on tosiaan ihana! Tykkään mielettömän paljon pilkkusukkiksista, asu näyttää niin kivalta niiden kanssa :) Tuntuu, että tylsätkin asut (mitä kuvan asu ei siis ole) saa näyttämään mielenkiintoisemmilta erilaisilla sukkahousuilla. Onneksi tulee syksy, niin voi käyttää moisia.

    Terveisin syksy-fani :D

    ReplyDelete
  2. Nyt oli vähän liian hardcorea mulle :D Mutta alimman kuvan sukkikset löytyykin kaapista, eli oon edes vähän "in" siis ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)