Wednesday, August 25, 2010

Over the knee boots

Tämä seuraava merkki ei välttämättä ole hirveän monelle tuttu, mutta itse pidän yleensä kovin heidän tarjonnastaan. Tänä sesonkina mallisto ei ihan hirmuisesti kolahtanut, mutta kuten Burberrynkin näytöksessä nähtiin, ylipovensaappaat ovat vielä lujasti menossa mukana tänä syystalvena.


Style.comin lisäksi toinen hyvä sivu jolla aika rientää, on Stockholm StreetStyle.
Blogin kirjoittaja näpsii kuvia kadulla näkyvistä ihmisistä sekä muodin silmäätekevistä vaikuttajista, joita hän bongailee ennen suurien muotitalojen näytöksiä.Molemmat kuvat sivulta Stockholm Streetstyle.

Viimeiseksi mainitsemaltani sivulta löytyy kasoittain upeita ja inspiroivia kuvia, joista näkee selvästi nykyhetken ja tulevaisuuden muotisuuntaukset.

3 comments:

 1. Aivan ihania asuja, etenkin toi pikkutyttö! Myönnän, että lastenvaatteet on yksi syy miksi haluaisin lapsia joskus :> Ihanaa pukea pikkusia kivasti.

  ReplyDelete
 2. Overknee-bootsit ovat mullakin syksyn himotuskohteista ehdottomasti number uno!
  Kiinnostaisi tietää mitä kuvankäsittely-/kollaasiohjelmaa käytät? Hakusessa hyvä ohjelma ja sun tuotokset näyttää tosi kivoilta. :)

  ReplyDelete
 3. Oonko vähän ilkee, jos sanon, että lastenvaatteiden takia ei ehkä kannata ajatella "hankkivansa" jälkikasvua, mut kuulosti vaan vähän kamalalta...

  Ihanat kengät<3

  -Maj

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)