Thursday, August 26, 2010

Peep-toe ankle boot

Pitkään olen ihaillut peep-toe nilkkureita ja nyt osui eteeni pari, josta minä pidän ihan toivottoman paljon. Samaa kenkää on tuona tumman vihreänä sekä mustana, mutta itselleni valitsisin tuon vihreän version, sillä perusmustaa kaapistani löytyy ihan tarpeeksi.
Kenkää saa ostettua vielä mytheresa.com:in sivuilta 35, 35,5, 39 kokoina.
Kuva: mytheresa.com


Miten sinä käyttäisit näitä kauniita peep-toe nilkkureita?

4 comments:

 1. 39 myyty loppuun :/ noi oli ihanat <3

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanat!<3 Mut eiköhän ne pillifarkkujen kanssa parhaiten mene:)

  ReplyDelete
 3. Tästä kollaasista tulee ihan mieleen Cheryl ja siis sinä myös. Mielestäni hyvin näköisesi kokonaisuus ja odotan innolla miten meinaat yhdistellä noita kenkiä!

  ReplyDelete
 4. Mä laittaisin noiden kanssa punaisen skottiruutuisen hameen (matchaa kengänpohjiin!!! ;-) ). Hame voisi olla moderni versio perinteisestä skotista - vähän kuin suorakaiteen muotoinen kangas, joka vain kääritään lantiolle ja laitetaan isolla hakaneulalla kiinni. Helma ylettyisi vähän polvien yläpuolelle ja olisi siis tiukka lantiolta ja levenisi "halkion" ansiosta hiukan alaspäin. Kankaan reinat vois hapsuttaa muutaman sentin matkalta. Yläosaksi musta peruspoolo. Päälle biker-nahkatakki ja kaulaan kenkien värinen muhkea kaulaliina.

  Kokonaisuudeltaan tuo olisi aika lähellä jotain Dsguared:n tyylistä. Aijai, kyllä tykkäisin. Ja tuo sun kollaasissa oleva musta laukku vielä messiin =) Vaatis varmaan sukkikset/polvisukat vielä, mut en osaa aatella, mitkä tähän vielä yhdistäis.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)